- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
cannnn allah bağışlasin maşallah olun 3oğul annesi mümmkun diyil canın gentik3 tane oğlum var “odun” olmasınlar diye çok emek veriyorum.
Ama cinslerinin ortak özelliği sanırım. Genlerinde var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cannnn allah bağışlasin maşallah olun 3oğul annesi mümmkun diyil canın gentik3 tane oğlum var “odun” olmasınlar diye çok emek veriyorum.
Tesekkur ederim canim sendeki iyi gelmissin ❤iyki gelmişsin canim
Ağzının tadını biliyor zaarrrr zevkleri iyi olmasa seni almazdıBenim herif 1. den anlıyorum Haluj demisti haluj almış
burdayım havar yuu ne var yuu
geç kaldık benceGelecek kategoriyi konuşmaya başlasam mi sonuc belli
hiç ustume alinmadim doğrusuiy gunler canlar nasilisiz ince belli anneler
hay maşallah bende iki tane var biri 10 diğeri 7 yaş huni ile gezmeye ramak kaldı 3 oğlan için sabırlar diliyorum3 tane oğlum var “odun” olmasınlar diye çok emek veriyorum.
Günaydın böcük :))gunaydin güzel hafta sonlariniz olsun
nasilsin bakalimGünaydın böcük :))
Şükür bu güne küçük bir kriz sonrası bir yere gitmeyeceğim dedim eşim de oğlanları aldı dışarı çıktınasilsin bakalim
nere goturmek istedi kv mi yoksaŞükür bu güne küçük bir kriz sonrası bir yere gitmeyeceğim dedim eşim de oğlanları aldı dışarı çıktı
idare eder bende esim uyuyo uyanmasini bekliyom anneme gidicemSen nasılsın balbocuuu
Yok piknik normalde bende isterim hatta dün ben söyledim ama başkalarının çenesine bakarak fikir değiştirmesi sinir ettinere goturmek istedi kv mi yoksa
himm zaten biz soluyunce yapmazda baskasi derse yaparlarYok piknik normalde bende isterim hatta dün ben söyledim ama başkalarının çenesine bakarak fikir değiştirmesi sinir etti
Olsun beni takima şikayet etmez bidahaO senden daha güzel kilo verdi 700 grsm :)))
Bu haftalık böyle de haftaya yine dikkat et canım :)))Olsun beni takima şikayet etmez bidaha
kızzzzz seni okadar etiketledim insan bi cvp yazarr dmiiOlsun beni takima şikayet etmez bidaha
6 7 ne kız ben nerdeyse 20 kilo aldımben hamilelikde 6..7 kl aldim bende atmak istyorum ama beceremiyorum bi turlu bu iştahımı yenemyomdaa
70 tane bildirim vardı balim gecmis desen 100 den fazla sayfa geldiğim yerden devam ediyim dedimkızzzzz seni okadar etiketledim insan bi cvp yazarr dmii
hııhhh70 tane bildirim vardı balim gecmis desen 100 den fazla sayfa geldiğim yerden devam ediyim dedim