- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Burdayım takıma bakıyorum bu hafta 1.olmusum nasıl kaçırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayım takıma bakıyorum bu hafta 1.olmusum nasıl kaçırdım
Ooo maşaAllah tebrik ederiiiimm güncel kaç kg :)Burdayım takıma bakıyorum bu hafta 1.olmusum nasıl kaçırdım
Günaydın
Hoşgeldin daktırım nasılsın?Günaydın
Geldim hemen
Saol canım 63.5Ooo maşaAllah tebrik ederiiiimm güncel kaç kg :)
İyiyim canım şu çok kilo verip 1. Olanlara bozuluyorum aç kaldık ya birinci olamadıkHoşgeldin daktırım nasılsın?
Kategori mâlum çok güzelmiş; yapabilirsem bende bi iftar sofrasıyla aranızdayım canımGelecek kategoriyi konuşmaya başlasam mi sonuc belli
Bende yarısırken hiç birinci olamadım :))))İyiyim canım şu çok kilo verip 1. Olanlara bozuluyorum aç kaldık ya birinci olamadık
Tebrik ederim canım ❤Burdayım takıma bakıyorum bu hafta 1.olmusum nasıl kaçırdım
Saol canım öyle olmuş kırmızı pabuç nerde o da duysunTebrik ederim canım ❤
Takımda en iyi kiloyu sen vermissin
O senden daha güzel kilo verdi 700 grsm :)))Saol canım öyle olmuş kırmızı pabuç nerde o da duysun
KıyamaaaaamBende yarısırken hiç birinci olamadım :))))
Onunda etkisi olaiblir tabi birde hiç detoks yapmadım :))Kıyamaaaaam
Verecek kilon bizim kadar çok değildir canım, ondan
Bende detox yapamam (açlıktan mı öleyim) ama gün içinde zencefilli limonlu su içiyorum yada bir öğünümü kabak yoğurt ile değiştiriyorumOnunda etkisi olaiblir tabi birde hiç detoks yapmadım :))
Kesinlikle katılıyorum ac kalarak zayıflanmaz zaten detoks yapanlar verdiklerini geri alıyor zaten görüyorum,Bende detox yapamam (açlıktan mı öleyim) ama gün içinde zencefilli limonlu su içiyorum yada bir öğünümü kabak yoğurt ile değiştiriyorum
Keşke senin yaşında olaydımda 7/8 kilo fazlam olaydı
Heelllooo
Kesinlikle katılıyorum ac kalarak zayıflanmaz zaten detoks yapanlar verdiklerini geri alıyor zaten görüyorum,
Yaa daha yasında birsey yok ki cokk gencsin