• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leylanin nisani.....02.08.08

Çok güzel olmuşsun canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin..... a.s.

canım tek kelimeyle muhteşemsin....

elbisenin modeli,rengi,saçın elindeki çanta bu kadar zarif ve asil olunur...ilk defa tam istediğim gibi bir nişanlık gördüm herşeyiyle....maşallah:nazar:

leyla ,ela gözlü bir çöl ahusu....yaprak dökümündeki bu replik geldi aklıma ismin ve kendin ne kadar bağdaşmış....ömür boyu mutluluklar dilerim.....

çok güzel olmuşsun elbisen saçların harika nişan yerinizde çok güzel bir yere benziyor ömür bıyu mutluluklar allah tamımına erdirsin

çok güzelsin canım allah tamamına erdirsin evliliğinde senin gibi çok güzel olsun :nazar:a.s.

çok güzelsin canım allah tamamına erdirsin evliliğinde senin gibi çok güzel olsun :nazar:a.s.

çok güzel bir nişan olmuş...sende çok güzel olmuşsun...çokta yakışmışsınız...
allah mutluluğunu devam ettirsin...
birde merak ettim eşim bulgaristan lı o harfleride öğrenmiştim gittiğimde ama unutmuşum...sende mi bulgaristan dasın...

çok güzel bir nişan olmuş...sende çok güzel olmuşsun...çokta yakışmışsınız...
allah mutluluğunu devam ettirsin...
birde merak ettim eşim bulgaristan lı o harfleride öğrenmiştim gittiğimde ama unutmuşum...sende mi bulgaristan dasın...

cok tesekkur ederim,yok ben bulgaristanli degilim.resmi upload ettigim sitedeki harflerden bahsediyorsun sanirim,evet o rus sitesi,cok kullanisli ve rahat oldugu icin resimlerimi hep ordan yuklerim :)

:nazar: nazar değmesin canım çok güzel gözüküyorsunuz
Allahım bir ömür boyu mutluluk huzur nasip etsin size

çok şık ve hoş görünüyorsunuz
tebrik ederim rabbim huzur ve mutluluk versin:nazar:

nisan resimlerinde dugun resimlerin kadar cok guzel cnm burda saclarina bayildimmmm supersiniza.s.

ben senı ayrı bı beğenıyorum ya:nazar:
düğünlerındekı fotolarındada ayrı bı guzeldın
sankı cok ünlü bırı gıbısın cok tuhaf deıl mı
nışanın ıle düğünün aynı yerde mı oldu acabaa
elbısene bayıldım gercekten cok cok yakışmış cok guzelsın sende:nazar:
RABBIM hıc ayırmasın
cok tatlısın

Back