• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leylanin nisani.....02.08.08

Çok güzel olmuşsun kıyafetine saçına bayıldım Allahım mutluluğunuzu bozmasın a.s.:nazar:

saçını kıyafetini elbisenin rengini çok beğendim çok güzel olmuşsun :nazar:

leyla demek kiskandiracak kadar güzel bir kizmis.. sahene olmusun elbisen olsun sacin makyasin.. allah tamamina erdirsin mutluluklar

Çok güzelsin maşallah, bebek gibi :nazar:hele o saçlarına bittim, Allah tamamına erdirsin, bir ömür boyu mutlu etsin :nazar::nazar:

canım benim allah tamamına erdirdir yuvanızda sağlıklı, bereketle ve mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim buarada birbirinize çok yakışmışsınız a.s kıyafetinede bayıltım tatlımy erimseniben

masallah cok guzelmıssın canım:nazar::nazar:ınan sacına, elbısene ve zerafetıne bayıldım hersey harıka nazar degmesın,bır ömür boyu mutlu olun ınsallah.......:nazar::nazar::1hug:

Maşallah bu ne güzellik böle elbisen de harika çok yakışmış...
Allah mutluluğunuzu bozmasın,tamamına erdirsin inş..

nişanlığının modeli ve rengi muhteeşemmm...sen de öylee....Allah tamamına erdirsin, cok mutlu olursunuz inş :nazar: kaydirigubbakcemile5

Tek tek isimlerinizi yazamiycam ama hepinize cok cok tesekkur ederim,cok mutlu ettiniz beni....hepinizi kocaman kocaman opuyorum......cok sagoluuuun

kıyafetin makyajııınn ve sennn harikasınızzz
Allah tamamına erdirsin canımm sonu mutlu olsun ve ömür boyu sürsün

ayy leyla nasıl güzel bir kızsın sen öyle
elbisende çok yakışmış canım
düğün nezaman
bir ömür boyu mutluluklar.

ALLAH mutluluğunuzu bozmasın canım kıyafetin saçların harika nazar deymesin....

Back