Benim duphaston dün bitti bakalım acaba kaç gün içinde adet olunuyor duphastondan sonraEvet haklısınız. İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim duphaston dün bitti bakalım acaba kaç gün içinde adet olunuyor duphastondan sonraEvet haklısınız. İnşallah
Ben aynı normal adet günümde olmuştum ama tabi kişiye göre değişir bu durum normal adet gününe ne kadar var düzenli mi oluyordunBenim duphaston dün bitti bakalım acaba kaç gün içinde adet olunuyor duphastondan sonra
Normalde düzenliydi ama Mart ayından beri leke şeklinde oldum o da o kadar saçma günlerde oldu ki. Normalde 30 33 günde falan olurum. Bekleyeyim bakalım duphaston bebek varsa tutunmasını yoksa adeti getiriyormusBen aynı normal adet günümde olmuştum ama tabi kişiye göre değişir bu durum normal adet gününe ne kadar var düzenli mi oluyordun
Evet öyle söylüyor doktorlar. Benim tam düzenli olduğu için yine tam gününde olmuştum. Bazıları geç olduğunu yazmış demekki bünyeye göre değişiyor. İnşallah tutunmuştur bebeğinizNormalde düzenliydi ama Mart ayından beri leke şeklinde oldum o da o kadar saçma günlerde oldu ki. Normalde 30 33 günde falan olurum. Bekleyeyim bakalım duphaston bebek varsa tutunmasını yoksa adeti getiriyormus
İnşallah hayırlısi olsun hepimizin hakkındaEvet öyle söylüyor doktorlar. Benim tam düzenli olduğu için yine tam gününde olmuştum. Bazıları geç olduğunu yazmış demekki bünyeye göre değişiyor. İnşallah tutunmuştur bebeğiniz
İnşallah çatlatma iğnesi oldunuz mu? Birde letu kullanmayın bıraktığınız günden itibaren kaç gün olduİnşallah hayırlısi olsun hepimizin hakkında
15 gün oldu letuyu kullanali 5 gün kullandım bıraktım. Hayır çatlama iğnesi yazmadı 6 ay bu şekil dene dedi. Yani adetin 2. Günü letu yumurtlama dan sonra da duphaston şeklinde bide folik asit takviye kullanıyor musun bana gynopol yazd doktorum onu kullanıyorumİnşallah çatlatma iğnesi oldunuz mu? Birde letu kullanmayın bıraktığınız günden itibaren kaç gün oldu
Yumurtlama olduysa bile ne zaman oldu ilişki denk geldi mi bilemiyorum. Duphaston bitti kasik ve bel ağrım var adet olmazsam test yapcam ayın 23unde yapayım diyorumİnşallah çatlatma iğnesi oldunuz mu? Birde letu kullanmayın bıraktığınız günden itibaren kaç gün oldu
Folik asit öncesinde kullandım da o dönem folik asit içeren bir vitamin kullanıyordum15 gün oldu letuyu kullanali 5 gün kullandım bıraktım. Hayır çatlama iğnesi yazmadı 6 ay bu şekil dene dedi. Yani adetin 2. Günü letu yumurtlama dan sonra da duphaston şeklinde bide folik asit takviye kullanıyor musun bana gynopol yazd doktorum onu kullanıyorum
10 günden sonra kanda belli oluyo şuan kan versen de belli olur ama tavsiyem bir kaç gün daha beklemen adet günün yakınsa adet gününe kadar bekle bence ben çok sabırsızım beklemedim hiç ama çok pişman oldum hayal kırıklığı çok kötü oluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınYumurtlama olduysa bile ne zaman oldu ilişki denk geldi mi bilemiyorum. Duphaston bitti kasik ve bel ağrım var adet olmazsam test yapcam ayın 23unde yapayım diyorum
Öyle mi inşallah bu ay olur bebisin bende acele etmek istemiyorum pko var bende. Söyledim mi bilmiyorum. Ama şuan kasıklarımda bi batmalar var adet olacakmisim gibi. Bide beyaz akıntı. Bence de bikac gun daha bekleyeyim10 günden sonra kanda belli oluyo şuan kan versen de belli olur ama tavsiyem bir kaç gün daha beklemen adet günün yakınsa adet gününe kadar bekle bence ben çok sabırsızım beklemedim hiç ama çok pişman oldum hayal kırıklığı çok kötü oluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Yumurtlama ne zaman oldu bilemiyorum ilaç biteli 15 gün oldu da. Neyse bu sefer beklicem ama çünkü ne zaman test yapıp negatif görsem adet oldum hemen10 günden sonra kanda belli oluyo şuan kan versen de belli olur ama tavsiyem bir kaç gün daha beklemen adet günün yakınsa adet gününe kadar bekle bence ben çok sabırsızım beklemedim hiç ama çok pişman oldum hayal kırıklığı çok kötü oluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsinÖyle mi inşallah bu ay olur bebisin bende acele etmek istemiyorum pko var bende. Söyledim mi bilmiyorum. Ama şuan kasıklarımda bi batmalar var adet olacakmisim gibi. Bide beyaz akıntı. Bence de bikac gun daha bekleyeyim
Evet evet bekle bence de merak ediyorsundur eminim günler de geçmiyordur sana şimdi bende öyle olmuştu. Ama en iyisi bekleyebilmek adet gününün geçmesini bile bekle bana kalırsaYumurtlama ne zaman oldu bilemiyorum ilaç biteli 15 gün oldu da. Neyse bu sefer beklicem ama çünkü ne zaman test yapıp negatif görsem adet oldum hemen
Adet günüm ne zaman tam bilmiyorum ama yumurtlama zamanı letuyu bitirdiğim dönemde oldursa önümüzdeki haftaya kadar bekliyim. Adet olcak gibiyim ama gelen gidek yok. Senin ilk bebek mi olcak kısmetseEvet evet bekle bence de merak ediyorsundur eminim günler de geçmiyordur sana şimdi bende öyle olmuştu. Ama en iyisi bekleyebilmek adet gününün geçmesini bile bekle bana kalırsa
İlk olacak inşallahAdet günüm ne zaman tam bilmiyorum ama yumurtlama zamanı letuyu bitirdiğim dönemde oldursa önümüzdeki haftaya kadar bekliyim. Adet olcak gibiyim ama gelen gidek yok. Senin ilk bebek mi olcak kısmetse
Gebelik belirtisi de öyle oluyormuş adetle aynıymışAdet günüm ne zaman tam bilmiyorum ama yumurtlama zamanı letuyu bitirdiğim dönemde oldursa önümüzdeki haftaya kadar bekliyim. Adet olcak gibiyim ama gelen gidek yok. Senin ilk bebek mi olcak kısmetse
Kaç senelik evlisin ne zamandır bebek düşünüyorsun bide tam takip edemedim pko var mıydıİlk olacak inşallah
Bende kızıma femara çatlatma iğnesiyle hamile kaldığımda bacak ağrım olmuştu sadece. Öyle de diyorlar adet olur gibi belirti oluyormuş ama ben üç ay adet goremedim ya bebek olursa mucize olur benim içinGebelik belirtisi de öyle oluyormuş adetle aynıymış
1 senedir evliyim yaklaşık 10 aydır istiyoruz benim yumurta rezervim düşükKaç senelik evlisin ne zamandır bebek düşünüyorsun bide tam takip edemedim pko var mıydı