Gebeliğe Hazırlık Letu kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yumurta rezervim düşük bir tane yumurta oluşmuş bu ay 22 mm dedi doktor. Eşimin de sayı ve kalitesinde problem var. Sizin şikayetiniz neydi neden letu kullandınız acaba
Hafif pko vardı bende. Letu ve ovitrelle kullanmıştım. Yumurtan büyümüş çatlayacak kadar . İnşaallah tutar

Düne kadar ağrım vardı ama bugün hiç ağrı hissetmedim bu normal mi acaba bilemedim
O belli olmuyor canım. Ben adet olcam sanmıştım ümidim yoktu . Test bile yapmamıştım 14 kadarr. İğnenin 15.gunu öylesine deneyeyim dedim bı baktım silik çizgi

O belli olmuyor canım. Ben adet olcam sanmıştım ümidim yoktu . Test bile yapmamıştım 14 kadarr. İğnenin 15.gunu öylesine deneyeyim dedim bı baktım silik çizgi
Bende test yapmayacağım olacaksa süpriz olsun. 🥰 Doktor beni yarın kontrole çağırdı ama acaba ne için çağırdı bilmiyorum 🤭

Merhaba,
10 aylık evliyim yumurta rezervim düşük eşimin de sperm sayı ve kalitesi düşük. Acil tüp bebek denildi. Denedik ama tüp bebek tedavimiz olumsuz sonuçlandı. Fitoterapi yöntemi (bitkisel ilaç) deniyoruz. Aynı zamanda letu kullanmaya başlayacağım yarın. Letu kullanıp olumlu sonuç alan var mı acaba. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Hayırlı ramazanlar hayırlı akşamlar 🥰
Ben dört ay kullandım gebe kalamadim ins size yarar🙏🙏🙏🙏🙏

X