Leslie ve Yürüyüş İle Zayıflama Günlüğüm

Herkese mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum.
Yılın son kilosu. 74.4.. :)
Teşekkür ederim Y Yatuk ..çok şükür şimdi daha iyiler..
zukkum zukkum ne yazık ki hepimizde aynı dert var..çeşitli nedenlerle ara vermek zorunda kalıyoruz..ama gayet güzel 4 ay düzenli yapmışsın..yine yaparsın..hadi yeni yılda hep beraber başlayalım.bugün ve yarın belki yapamayabilirim ama bu hafta bende düzenli yapmaya başlayacağım yine
bende basliyim o zaman bakalim kac gün devam edecek

sonuç ne oldu ne kadar inceldin
48 den 42 ye inmistim banya toparlamistim

Başlayacağım yazmıştım ama ancak bu gece başlayabildim. Başlangıç ağır gelmesin diye Fast 1 mile ile başladım. Emzirdigim için yüklenmek de istemiyorum.

Bende size tekrar katıldım arkadaşlar.3 gündür leslie 2 mile + jillian 1 yapıyoım. Şubata kadar bu şekilde devam edip sizinle ilerlemek istiyorum. Kilom ideal olsada vücudum şekilsiz sarkık. Vıcık vıcık yeni yılda hepimiz daha kararlı olalım. Ben sağlıklı beslenmekte istiyorum ama o kadar yorulmuşum psikolojik olarak aç kalmaktan ki aşırı tatlı yiyorum 1 haftadır. Motivasyona ihtiyacım var .

Bende size tekrar katıldım arkadaşlar.3 gündür leslie 2 mile + jillian 1 yapıyoım. Şubata kadar bu şekilde devam edip sizinle ilerlemek istiyorum. Kilom ideal olsada vücudum şekilsiz sarkık. Vıcık vıcık yeni yılda hepimiz daha kararlı olalım. Ben sağlıklı beslenmekte istiyorum ama o kadar yorulmuşum psikolojik olarak aç kalmaktan ki aşırı tatlı yiyorum 1 haftadır. Motivasyona ihtiyacım var .
Sorma ya bende bu aralar sürekli birşeyler yemek istiyorum.hem havaların soğuk olması hemde reglimin yaklaşıyor olması etkili sanırım bende..en az zararla atlatmaya çalışıyorum bu dönemi...

Herkese bol hareketli az kalorili bir haftasonu diliyorum :)
Bugün de 3 mil yapıldı
Ah ah işte aynı durum bendede var adet zamanı ama haplardan dolayı olamıyorum ama şişkinlik ve tatlı isteği fena durumda . Yeni yıla ne kararlar aldım girdim sözde , yaptıklarım ayrı bi alemde :KK43:şu şekeri uzak tutucam dedikçe içinde boğuluyorum. Ben dahayapamadın sporumu oğlum bronşit oldu ateşli ilgi istiyor, uykusuzluk var . Ama daha gün bitmedi bakalım

Ah ah işte aynı durum bendede var adet zamanı ama haplardan dolayı olamıyorum ama şişkinlik ve tatlı isteği fena durumda . Yeni yıla ne kararlar aldım girdim sözde , yaptıklarım ayrı bi alemde :KK43:şu şekeri uzak tutucam dedikçe içinde boğuluyorum. Ben dahayapamadın sporumu oğlum bronşit oldu ateşli ilgi istiyor, uykusuzluk var . Ama daha gün bitmedi bakalım
Çok geçmiş olsun..umarım şimdi daha iyidir oğlun..
bugün haftasonuydu ve biz gezmedeydik doğal olarak birşey yapmadım..

Şükür oğlum topladı kendini sağolun ama her hastalıktan kalma mızmızlık aşırı ilgi isteği tap noktada . Dün bugünde jillian +leslie yapıldı. Ayrıca plank duruşu toplamda 2-3 dkka yapıldı . Diyet hala yok . Hatta 51 lere çıkmışım ama umrumda değil şuAn spor iyi geliyor . Bazen çok sıkılsamda buraya yazma içgüdüsü ile geçiyorum başına :KK66: motivasyon kaynaklarım :):):

Y Yatuk , aynen bana da bazen başlamak zor geliyor.sonra kendimi zorluyorum.hadi kalk yap sonra da kk yaz diye..birde oğlumu okuldan almam gerekiyor, kızımın uyuması gerekiyor yapmam için.bir türlü başlayamıyorum doğru zamanı ayarlayacağım derken.başladıktan sonra da bırakmak istemiyorum tabi :) dün oğlumu eşim aldı okuldan.bende onun rahatlığıyla 5 mil yaptım.kaç haftadır 74 e takıldım.bu hafta 73 ü görürsem kendimi iyi hissedeceğim

Y Yatuk , aynen bana da bazen başlamak zor geliyor.sonra kendimi zorluyorum.hadi kalk yap sonra da kk yaz diye..birde oğlumu okuldan almam gerekiyor, kızımın uyuması gerekiyor yapmam için.bir türlü başlayamıyorum doğru zamanı ayarlayacağım derken.başladıktan sonra da bırakmak istemiyorum tabi :) dün oğlumu eşim aldı okuldan.bende onun rahatlığıyla 5 mil yaptım.kaç haftadır 74 e takıldım.bu hafta 73 ü görürsem kendimi iyi hissedeceğim
Mutlaka göreceksin benceöinan. Sabah alkali su ile başlıyorsun dimi elma sirkeli yada limonlu su. Bide dayanabildiğin kadar geç saatte ağzına katı gıda ay. Kefir iç , ayran iç ama kahvaltıyı olayını dayanabiliyorsan 11 den önce yapma. 6 dan sonra zaten dikkat ediyorum demiştin. Ben kalkınca önce alkali su sonra kahve içiyoruö bu bazen türk kahvesi baZen sütlü bi filtre kahve yasa şekersiz kremasız nescafe oluyor. Acıkırsam hemem erken kalkmışsam çok yoğurdu maden suyu ile ayran haline getirip içine 1 çay kaşığı zencefil, 1çk zerdeçal, karabiber (anında öğütülen olursa süper) bide biraz zeytinyağı damlatıyorum onu içiyorum . Çok yararı var zencefil zaten bağışıklık dostu, zerdeçal dna onarıyor.diğerleri aktive etmek için şart( karabbe ve yağ) hemde metabolizma hızlandırıyor. Ama dikkat tansiyon düşürebiliyor. Kefir barsa sirek maden susuz yapıyorum. Ben bunun çok erkili olduğunu düşünüyorum. Tabi vücut alışmasın diye 10-15 günde aralıklar bırakıyorum. He bide iyi tuvalette çıkarıyoe :KK66: bunlari daha önce forumda yazdım ama burada yazdımmı bilmiyorum yazdıysam affola :KK66:

Bu arada bugün tembellik yaptım ;( ama kış ayı malum çok soğuk olduğundan hergün banyo yapmak zor geliyor. Gün aşırı bari dedim üşüdüğüm için yarın yapıcam . Bi güncükten birşey olmaz yarın telafi edicem yok muuu daha bize katılan ? Kış mayışması bastı heralde herkesi :)

Bu arada bugün tembellik yaptım ;( ama kış ayı malum çok soğuk olduğundan hergün banyo yapmak zor geliyor. Gün aşırı bari dedim üşüdüğüm için yarın yapıcam . Bi güncükten birşey olmaz yarın telafi edicem yok muuu daha bize katılan ? Kış mayışması bastı heralde herkesi :)
Ben de sizleri okuyup lesliye başladım.
Dün 1mil +10 dk pilates
Bugün 45 dk yuryuruyus +10 dk pilates

Ben de sizleri okuyup lesliye başladım.
Dün 1mil +10 dk pilates
Bugün 45 dk yuryuruyus +10 dk pilates
Hoşgeldin aramıza katılmana çok sevindim. Dahada çoğalabilsek keşke, güzel bir motivasyon kaynağı burası. Bu arada hamilesin ssnırım Allah bağışlasın . Ne güzel şuamda. Böyle sporla devam etmen

Hoşgeldin aramıza katılmana çok sevindim. Dahada çoğalabilsek keşke, güzel bir motivasyon kaynağı burası. Bu arada hamilesin ssnırım Allah bağışlasın . Ne güzel şuamda. Böyle sporla devam etmen
Evet hamileyim.
Teşekkür ederim.
Çok kilolu gitmek istemiyorum doğuma
Bide sezeryan sonrasi normal doğum istiyorum o yüzden de spor yapmaya çalışıyorum

X