Leslie ve Yürüyüş İle Zayıflama Günlüğüm

Hoşgeldin aramıza.alışınca 5 milde kolay geliyor ama zaman sıkıntısı oluyor benim için.
Hosbuldum teşekkürler. 5 mıl yapmıştım birkaç yıl önce beni zorlamayacagini düşünüyorum inş zorlamaz. Bur haftadır leslie 2 mıl 4 mıl power yaptım. 3 mıl yaptım.
67.1 kg im boyum 1.67 en az 6 kg fazlam var. Leslie ye devam

Benim eklemlerim ağrıyor leslie yapınca artık yapamıyorum ama yürüyüş yapıyorum dışarıda :)
Güncel kilo 75.8 :) yediğime çok dikkat edemiyorum, yavaş kilo verenlerdenim

Benim eklemlerim ağrıyor leslie yapınca artık yapamıyorum ama yürüyüş yapıyorum dışarıda :)
Güncel kilo 75.8 :) yediğime çok dikkat edemiyorum, yavaş kilo verenlerdenim
Leslie aslında eklem ağrısı yapan bir spor değil.yalnız bende bazı hareketlerini kendime göre yapıyorum.mesela dizleri kırarak yapmamızı istediği hareketi dizlerimi kırmadan yapıyorum.çünkü normalde de dizimde problem var..birde yaparken spor ayakkabısı kullanıyor musun.nasıl olsa evdeyim diye spor ayakkabısı kullanmıyorsan ağrı olur eklemlerde..
Bende yavaş kilo veriyorum.çünkü diyet yapmıyorum.az olsun garanti osun.hızlı kilo verip geri almaktansa yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermek daha iyi

Leslie aslında eklem ağrısı yapan bir spor değil.yalnız bende bazı hareketlerini kendime göre yapıyorum.mesela dizleri kırarak yapmamızı istediği hareketi dizlerimi kırmadan yapıyorum.çünkü normalde de dizimde problem var..birde yaparken spor ayakkabısı kullanıyor musun.nasıl olsa evdeyim diye spor ayakkabısı kullanmıyorsan ağrı olur eklemlerde..
Bende yavaş kilo veriyorum.çünkü diyet yapmıyorum.az olsun garanti osun.hızlı kilo verip geri almaktansa yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermek daha iyi
Spor ayakkabısı giyiyorum aslında yaparken önümüzdeki hafta tekrar başlayacağım hergün olmasa bile 1 gün aralı yapmayı deneyeyim bu sefer :)

Spor ayakkabısı giyiyorum aslında yaparken önümüzdeki hafta tekrar başlayacağım hergün olmasa bile 1 gün aralı yapmayı deneyeyim bu sefer :)
Birde hangi videosunu yapıyorsun acaba.. bazı videoları daha tempolu mesela.eğer onlardan birini yapıyorsan zorluyor olabilir.daha yavaş tempolulardan yapabilirsin..Bende bir ara sanırım 5 mega mildi.5 mil diye yapayım demiştim.ama çok zorlamıştı.çünkü squat tarzı ve dizleri kırarak yaptığı çok hareket vardı..yapamadım..Onun gibi seni zorlayan hareketler varsa başka bir videosunu yapabilirsin

Lesliye 1 ocakta başlamıştım.
Başladığımdan beri ilk defa bu kadar ara verdim. Tam 8 gündür yapmıyorum.
Bazan hayatı istediğimiz gibi planlayamayız ya, başka şeyler gelip oturur planlarımızın üzerine... tıpkı öyle. Planladığım gibi gitmiyor hayat...

X