Leslie ve Yürüyüş İle Zayıflama Günlüğüm

Bu hafta gene hastalıklarla geçti.aile boyu grip (infülenza a )olduk.hala da devam ediyor bu durum.ne zamana toparlarız bilmiyorum.çok dikkat edin salgın var arkadaşlar..oğluma okuldan bulaştı.sonra da bizlere geçti ne yazık ki

Bu hafta gene hastalıklarla geçti.aile boyu grip (infülenza a )olduk.hala da devam ediyor bu durum.ne zamana toparlarız bilmiyorum.çok dikkat edin salgın var arkadaşlar..oğluma okuldan bulaştı.sonra da bizlere geçti ne yazık ki
Öok çok geçmiş olsun. Hepiniz iyisinizdir umarım artık . Ben baya dağıttım kendimi biraz stresli bir zaman dilimi geçirdim oda boğazıma vurdu herzamanki gibi. Hepte halsizim ve boğazlarım acıyır ama toplayacağım en kısa zamanda kendimi

Hadi bakalım bu kadar tembellik yeter...başlıyorum..bugün 1 mil yaptım ama bayağı hamlamışım.1 mil yaparken bile zorlandım.bu hafta alışma haftası olsun..pazartesi asıl başlangıç..

Merak ettim Leslie yaparken bı yandan da kardiyo yapıyor musunuz. Çünkü sadece zayıflamak kötü bı görüntü bırakır vücutta. Zayıflarken kardiyo da yapmalısınız ki vücut sarkmadan toparlanıp sikislassin

Merak ettim Leslie yaparken bı yandan da kardiyo yapıyor musunuz. Çünkü sadece zayıflamak kötü bı görüntü bırakır vücutta. Zayıflarken kardiyo da yapmalısınız ki vücut sarkmadan toparlanıp sikislassin
Merhabalar...leslie zaten bir kardio canım..şu an sıkılaşmak için birşey yapmıyorum.ne yazıkki düzenli yapamadığım için zaten büyük kilolar vermiyorum ve sarkma olmuyor..ama istediğim kiloya yaklaşınca bu şekilde bir çalışma eklemeyi düşünüyorum..
Selam B bilibilidombili ...hadi birbirimize destek olalım..sabah tartılayım bende...dün tartılma fırsatım olmadı.. regli olacağım.. fena halde şişmiş durumdayım şu an ama olsun..geçen pzt 74.0 idim..ve bir türlü başlayamadım spora 😔

Benide alin aranıza kızlar😬 3 sene önce 90 kiloydum 25 kilo verdim diyet ve spor ile, sonra hamile kaldım fazla kilo almadım sayılır ve şimdi 8 aylık ikizlerim var ama Doğumdan sonra 8 klio daha aldım ve şimdi 80 kiloyum ama çok hamlamışım hiçbirşey yapamıyorum kondisyon sıfır belim çok kötü ağrıyor zaten ikizlerden bana hiç vakit kalmıyor ama artık kendime vakit ayırmamın zamanı geldi, sizce neyle başlasam iyi olur? bana uygunmu Leslie?

Benide alin aranıza kızlar😬 3 sene önce 90 kiloydum 25 kilo verdim diyet ve spor ile, sonra hamile kaldım fazla kilo almadım sayılır ve şimdi 8 aylık ikizlerim var ama Doğumdan sonra 8 klio daha aldım ve şimdi 80 kiloyum ama çok hamlamışım hiçbirşey yapamıyorum kondisyon sıfır belim çok kötü ağrıyor zaten ikizlerden bana hiç vakit kalmıyor ama artık kendime vakit ayırmamın zamanı geldi, sizce neyle başlasam iyi olur? bana uygunmu Leslie?
Hoşgeldin aramıza...leslie herkese uygun bir spor..yürüyüşün evde yapılanı..bazı videoları daha hareketli.. 1 mil olan, sana uygun gelen videosundan başla canım.ilk başta o bile zor geliyor ama alıştıkça daha fazla yapmak istiyor insan..

Hosbuldum :) gecen hafta sadece bir gun leslie yapabildim diger gunler yürüyüş yaptım ama yediklerime dikkat etmeyince hiç kilo verememişim hala 76lı kilolardayım :kk77:
Bu hafta biraz dikkat edicem ve hergün lesile ve yürüyüş yapmaya çalışıcam, bu haftaki hedefim 75 :))

Herkese merhaba,
Çok önceden beri burayı takip ediyorum.
Bir dönem sessizdi canlanmasını bekledim:)
Ben de bugün 3 mil yaptım.
Hadi bakalım:KK49:

Herkese merhaba,
Çok önceden beri burayı takip ediyorum.
Bir dönem sessizdi canlanmasını bekledim:)
Hadi bakalım:KK49:
Gizli takipçim 😊. ne yazık ki zaman zaman çeşitli nedenlerle ara vermek zorunda kalıyorum ve tekrar dönmem zaman alıyor..hadi bakalım destek olalım birbirimize..
Bugün leslie 2 mil yaptım..baktım ki kafamda 5 mil yapmayı planladığım için başlamam zor oluyor.zaman sıkıntısı oluyor..bundan sonra 2-3 mil yapacağım diye kendimş şartlandırayım dedim. 2 milde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum zaten.sonra da duruma göre 1-2 mil eklerim..böylece günde 3-4 mil yapmış olurum.daha ne olsun..

Gizli takipçim 😊. ne yazık ki zaman zaman çeşitli nedenlerle ara vermek zorunda kalıyorum ve tekrar dönmem zaman alıyor..hadi bakalım destek olalım birbirimize..
Bugün leslie 2 mil yaptım..baktım ki kafamda 5 mil yapmayı planladığım için başlamam zor oluyor.zaman sıkıntısı oluyor..bundan sonra 2-3 mil yapacağım diye kendimş şartlandırayım dedim. 2 milde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum zaten.sonra da duruma göre 1-2 mil eklerim..böylece günde 3-4 mil yapmış olurum.daha ne olsun..
Aynen gizli :confused:
Hedefim haftada 6 gün 2 mil yapmak. Yapamadığım günler için 3 mil ile telafi etmek.
Dediğin gibi zaman sıkıntısı da oluyor.
Bir de hızlı koşup çabuk yorulmak istemiyorum, az olsun düzenli olsun.

Selamlarr
1 haftadır ben de yine spora başladım. 2 mil leslie yaptım bu sabah. hafta içi çalıştığım için 3 mil - 2 mil yapıyorum. Hafta sonu 5 mil yapacağım kısmetse. canım çıkar artık. Ben de spor yaptıkça buraya yazmak istiyorum.

Selamlarr
1 haftadır ben de yine spora başladım. 2 mil leslie yaptım bu sabah. hafta içi çalıştığım için 3 mil - 2 mil yapıyorum. Hafta sonu 5 mil yapacağım kısmetse. canım çıkar artık. Ben de spor yaptıkça buraya yazmak istiyorum.
Hoşgeldin aramıza.alışınca 5 milde kolay geliyor ama zaman sıkıntısı oluyor benim için.

X