Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sefer ertelemek yok bayramdı vs derken 1 aydır sporsuz yaşıyorum.pazartesi başlıyorummm
3 milde son iki günüm, pazar ara... pazartesi 4 mil... böyle ii oluyor, başlarda zorlayan videolar sonradan ilk günkü kadar terletmeyince diyorum "tamam diğer mile geçmem zor olmayacak.." psikolojik mi gerçekten fizyolojik mi bilemedim ama sanki değişimler var gibi inşşşş:44:
tatlım aynı bahanelerle ben de çok erteledim ve dün akşam yeniden başladım sen leslinin hangini yapıyordon bacak inceltmek için ?
Merhaba hanımlar,
Ben geçen sene haftada 3 veya 4 kere 5millik Leslie yaparak 11 haftada 11 kilo vermiştim.
Bu esnada yediklerime de dikkat etmiştim.
Şimdi 67 kiloyum. Kaldığım yerden devam etmek ve 55'e doğru yol almak istiyorum.
1 aydır karatay ve pilatesle 3 kilo verdim ama bunlara şimdi Leslie'yi eklemek istiyor ve istikrarlı 2 günde bir yapmak istiyorum.
13 şubatta 2. dönem başlıyor, 12 haftada 12 kilo verebilir miyim acep?
Öyle bir hedef koyayım bakalım.
Sonra da kısmetse bebek sahibi olmak istiyorum:)
Hepimize sağlıklı günler...
tatlım bana attığın maildeki adresler eskimiş sanırım açılmıyor...ben bunları indiremedim yahuu..
bugün 3 mil yaptım yarın 4 mille devam edicem hafta bi hafta oldu başlayalı hafta başında 3 mil ile başlayıp daha sonra 5 mil ile haftayı kapatıyorum iyi oluyor böyle tempolu gidiyor
canım ben açtım baktım şimdi linkler çalışıyor. google'a leslie sansone küçültülmüş linkler yaz, çıkan ilk sayfada,diyet center diye bi yer..
linkler sağlam, denedim açılıyor.
ben de 4 mile başlıyorum, ama 4 mil videosunu beğenmedim bu linklerdeki. hem görüntü kötü hem hareketler bi değişik.. 5 mil videosunu 4 mile kadar yapıcam inş. sonra 5 mille
canım sağol ordan indirdim 1-2 tane ama meğer ben geçen sene de indirmişim o videoların çoğunu buldum..
kızlar ben 3 mil yaptım bugün ama bana çok hafif geldi ya bunun bacak erittiğinden emin misiniz ?çünkü slim in 6 baya zorluyor bu 3mil bana hiç etki etmedi yorulmadım pek terlemedim de o kadar..diğer 4mil ve 5 mil lik olanlar da çok uzun yahu hele 5 millik olan 2 saat sürüyormuş nasıl yapıyorsunuz 2 saat boyunca ?
ben 5 mil olanı yapıyorum 68 dk canım sadece
ay pardon birden 2 saatmiş gibi geldi bana :))))onda bacak çalıştıran hareketler var mı ?