- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
merhaba. haklisin bugunlerde boyle agir bir enerji hakim bana kalsa yatak dosek yatarim da iste... uzulme degmez falan diyemem dogum gunumu ailemden baska kinse kutlamayan bir insan olarak cunku su an senin yapmak istedigin seyi ben coktan yaptim ve hayatimda ailemden baska kimseyi birakmadim. vucudumdaki guzellesmeyle mutlu olmaya calisiyorum ben de. ama sana guzel bir haberim var ki hic bir sıkıntı kalici degil hayatimizda nasil ki sevinc ve huzur da daima bizimle olamiyorsa huzun ve mutsuzlugun da bir vadesi var. bu sureci mumkun oldugunca kendini birakmadan gecirmeni tavsiye ederim durumu da bilmiyorum ahkam kesmek de istemem ama ben gecen sene boyunca bildigin yattim okul is hak getire sadece uyudum sonuc 12 kg ve 1 sene okul uzatmasi olarak geri dondu bana. insallah en kisa surede toparlarsinKızlar merhaba. Bu hafta doğru düzgün spor yapamadım. Adeta depresyondayım. Ne spor yapmak ne yediklerime dikkat etmek geliyor içimden. Sabah yataktan kalkmak istemiyorum devamlı uyuma isteği ve mutsuzluk hali hakim. Haftalardır gram gram kilo vermem de baya üzüyor beni bu hafta 300 gr vermişim. Spor yapamayışıma göre çok iyi ama artık neşemin gelmesini istiyorum.
Keşke bizi böyle hüzünlere gark edenleri hayatımızdan komple çıkarabilsek. Onlar ne der diye yaşamak ya da bir kararı alırken başkalarına da danışıp istemediğimiz kararları almak ne zor.
Kusura bakmayın konuyla alakasız ama içimi dökmek istedim.
teşekkür ederim canım sağolmerhaba. haklisin bugunlerde boyle agir bir enerji hakim bana kalsa yatak dosek yatarim da iste... uzulme degmez falan diyemem dogum gunumu ailemden baska kinse kutlamayan bir insan olarak cunku su an senin yapmak istedigin seyi ben coktan yaptim ve hayatimda ailemden baska kimseyi birakmadim. vucudumdaki guzellesmeyle mutlu olmaya calisiyorum ben de. ama sana guzel bir haberim var ki hic bir sıkıntı kalici degil hayatimizda nasil ki sevinc ve huzur da daima bizimle olamiyorsa huzun ve mutsuzlugun da bir vadesi var. bu sureci mumkun oldugunca kendini birakmadan gecirmeni tavsiye ederim durumu da bilmiyorum ahkam kesmek de istemem ama ben gecen sene boyunca bildigin yattim okul is hak getire sadece uyudum sonuc 12 kg ve 1 sene okul uzatmasi olarak geri dondu bana. insallah en kisa surede toparlarsin
merhaba. spora yeni basliyorsaniz alismak icin 1 veya 2 milden baslayabilirsiniz. yetersiz gelirse 3 mil sure bakimindan ideal. ben 3 mille verdim butun kilolarimi. google a leslie sansone yazip videolar bolumunden bakinca bir cok siteden videolar cikiyorArkadaşlar merhaba..ben de leslie yürüyüşleri yapmaya karar verdim kilo vermek istiyorum..hangisinden başlamalıyım baş sayfaları biraz okudum ama pek bilgim olmadıgından sizlere sormak istedim..sabah ve akşamları yürümek istiyorum..lütfen bana da destek olun. Bi yol gösterin canlar
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim 3mil olan bideolarda süresi mi cok oluyor tam olarak 3mil video hangisi acaba cok cahilim bu konuda sorularımdan dolayı kusurabkmayınmerhaba. spora yeni basliyorsaniz alismak icin 1 veya 2 milden baslayabilirsiniz. yetersiz gelirse 3 mil sure bakimindan ideal. ben 3 mille verdim butun kilolarimi. google a leslie sansone yazip videolar bolumunden bakinca bir cok siteden videolar cikiyor
Hoşgeldin canım 1 mil 15 dk falan 3 mil ise 46 dk civarı sürüyor zaten lesli 3 mil yazarsan çıkacaktır yada kaç mil yapmak istersen onu yazMerhaba cevabınız için teşekkür ederim 3mil olan bideolarda süresi mi cok oluyor tam olarak 3mil video hangisi acaba cok cahilim bu konuda sorularımdan dolayı kusurabkmayın
Şimdi anladım Teşekkür ederim 46dakikalık bi video vardı onu yaptım sanırım 3mil bakalım devam edicem sabah akşam yapıcam inş.sabahları 3mil akşamları 5mil mi yapsam acaba..ilk kez yaptım ama cok zorlanmadım.Hoşgeldin canım 1 mil 15 dk falan 3 mil ise 46 dk civarı sürüyor zaten lesli 3 mil yazarsan çıkacaktır yada kaç mil yapmak istersen onu yaz
Canım bende ayda 1 kilo verebilenlerdenim ama şu elma sirkesi+bal+su karışımını günde iki bardak içmeye başladım. bu ay 4 kilo verdim. mide rahatsızlığın yoksa tavsiye ederim. Ayrıca leslie ile 20 kilo vermiştim. Şu aralar da doğum kilolarıyla uğraşıyorum,gene leslie yapıyorum. Bol eksili günlerBugun de 50;dskika stepb
3:mil Leslie
Leslievile 10 dakika karin hareketi
5 dakika dans yaptimm
Iki aydir spor yapiyorum.henuz iki kilo verdim.
Isim cok zor benim yaaa .Ama pes etmek yok.spora devam edicem
Yalnuz bazen cok yoruluyorum.Enerjim olmuyor spor yapmaya.zorluyorum kendimi.
Canım bende ayda 1 kilo verebilenlerdenim ama şu elma sirkesi+bal+su karışımını günde iki bardak içmeye başladım. bu ay 4 kilo verdim. mide rahatsızlığın yoksa tavsiye ederim. Ayrıca leslie ile 20 kilo vermiştim. Şu aralar da doğum kilolarıyla uğraşıyorum,gene leslie yapıyorum. Bol eksili günler[/QUOTE
Canim sirkeli su da denedim ama maalesef mideme dokundu.biraktim.Inanilmaz zayiflamadim ama bieazz inceldim.Deli gibi sporda yapiyorum.leslieyi bazem haftanin bir gunu bazende iki gun yapabiliyorum.
zaten uc gun spora gitmeye calisiyorum.spora gidemezsem leslie yapiyorum.Fakat spor yapmayinca artik rahatsiz hissediyorum kwndimi.Bu da iyi bir gelismee benim icin simdilik.