- 24 Şubat 2017
- 359
- 413
Bir de su var her ay 3 4 kilo veremezsiniz zayifladikca daha az kilo verilir ama yine de sporu artirdikca daha cok kilo verilir. Onemli olan da kilo vermekten çok beden olarak kuculmek. 60 kiloyum ama small giyiyorum spordan once 65 kiloyken 40 bedendimbugun tartildim son tartim 3 hafta onceydi sanirim 58.5 kiloydum. bugun 57.2 ciktim. normalde 1 ayda 3 4 kilo vermem gerekirdi ama konsantrasyonum ve motivasyonum cok dusuk ne yapsam 1 hafta kafama gore takilip diyete oyle geri mi donsem bilemiyorum
cok tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin. bugun keiraydi sanirim ismi onun 5 milesini actim ama baya halsizdim tamamlayamadim ustune de 3 baklava yedim ustune yatacam bugun de boyle olsun :) videolar yarin indirip baslayacam yalniz 15 dklik kardiyonun ustune 2 ya da 3 millik leslie de yapsam faydasi olur mu ?Bir de su var her ay 3 4 kilo veremezsiniz zayifladikca daha az kilo verilir ama yine de sporu artirdikca daha cok kilo verilir. Onemli olan da kilo vermekten çok beden olarak kuculmek. 60 kiloyum ama small giyiyorum spordan once 65 kiloyken 40 bedendim
Faydasi olmaz hatta vucudunuzu bosa yormus olursunuz. Uzun zamandır sporla.uğraşıyorum unlu yabancı antrenörlerin videolarini arastirmalarini da dinledim izledim ve şöyle diyorlar, zayıflatan uzun sure spor yapmak degil kisa sureli ama nabzi fazla yukselten seyler. Bir deney yapmışlar bir grup insani gunde bir saat kosturmuslar aynı tempoda. Bir grubu da sadece yirmi dk ara ara yavas ara ara hizli hareketler yaptirmislar ve o yirmi dk yuksek tempo hareket yapanlar cok daha fazla yag yakmış. Hiit programi mesela maksimum yag yakmaya yonelik. Kosmak yürümek cok zaman alici ve zaman kaybi. Cardiodan sonra vucudunun glikojen depolari boşalacak kaslar yorulacak mile programı yapilirsa size faydadan cok zarari olur.cok tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin. bugun keiraydi sanirim ismi onun 5 milesini actim ama baya halsizdim tamamlayamadim ustune de 3 baklava yedim ustune yatacam bugun de boyle olsun :) videolar yarin indirip baslayacam yalniz 15 dklik kardiyonun ustune 2 ya da 3 millik leslie de yapsam faydasi olur mu ?
Onemli degil bu arada :) gec donebildim lütfen affola :)cok tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin. bugun keiraydi sanirim ismi onun 5 milesini actim ama baya halsizdim tamamlayamadim ustune de 3 baklava yedim ustune yatacam bugun de boyle olsun :) videolar yarin indirip baslayacam yalniz 15 dklik kardiyonun ustune 2 ya da 3 millik leslie de yapsam faydasi olur mu ?
hic sorun degil ilgilendiginiz icin tesekkur ederim :) 6 aydir zayiflamayla ugrasiyorum ilk zamanlar gercekten guzeldi spordan da keyif aliyordum diyet de zorlamiyordu ama hayatimda ilk kez 5li rakamlari gormeme ragmen karnimda ve bacaklarimda istedigim incelme olmadi o yuzden motivasyonum acayip bozuluyor. kardiyoyu her gun mu yapmam gerek yoksa 1 gun ara vererek mi yapmaliyim ? birazdan denicem yetersiz kalirsa da etkisini gosterir mi ? ayrica youtube a hiit cardiyo yazarak mi ulastiniz :) dun bir goz attim kisa kisa videolar vardi. baya sordum kusura bakmayinOnemli degil bu arada :) gec donebildim lütfen affola :)
Yok canim ne kusuru estağfurullah :) cardio bir gun aralıklarla yapılıyor. Yetersiz kalırsa en zorlandığınız yerde nefeslenip devam edin yine de ise yarar çünkü amac zaten vücudu max zorlamak. Zaten bi hafta sonra alismis olup zorlanmadan yaparsınız. Incelmemelerin olmamasi kaslarinizi calistirmamaniz. Benim suan yaptigim cok guzel ic dış bacak kalca egzersizlerim var müthiş bisey alışmam iki haftami aldi ama sonuc harika. Ama onlari atamadım çünkü ilk once kolaydan başlamak lazım. Şöyle de yapabilirsin, cardiodan sonra attigim kalca ve karin egzersizlerini de yapabilirsin çünkü henuz kisa ve nispeten kolay hareketler. Diger gün de dinlenirsiniz. Muhim olan her gun ayni kaslarin calistirilmamasi bir gun dinlenmesi. Hiit cardio ile cardio biraz farkli yani cardio daha kolay hiit daha zor siz cardioya alışın sonra hiite geçersiniz. Yine kendinize daha uygun gördüğünüz bir videoda yapabilirsiniz ama genel mantik anlattığım şekilde. Bir dediğim gibi kahvaltıdan bir bucuk saat sonra falan yapin sporu oncesinde mutlaka muz badem gibi faydalı enerjiler alın. Kahve ya da yesil cay için öncesinde. Sonrasinda da bolca protein alin ki kaslar beslensin. Yag alimini asla durdurmayin faydalı yaglar alinmazsa yag yakmak çok zor. Findik badem hindistan cevizi zeytinyagi bunlar hep faydali yağlar. Cok konustum :) umarim fayda saglarsin :))hic sorun degil ilgilendiginiz icin tesekkur ederim :) 6 aydir zayiflamayla ugrasiyorum ilk zamanlar gercekten guzeldi spordan da keyif aliyordum diyet de zorlamiyordu ama hayatimda ilk kez 5li rakamlari gormeme ragmen karnimda ve bacaklarimda istedigim incelme olmadi o yuzden motivasyonum acayip bozuluyor. kardiyoyu her gun mu yapmam gerek yoksa 1 gun ara vererek mi yapmaliyim ? birazdan denicem yetersiz kalirsa da etkisini gosterir mi ? ayrica youtube a hiit cardiyo yazarak mi ulastiniz :) dun bir goz attim kisa kisa videolar vardi. baya sordum kusura bakmayin
ben de bi baktim bugun yapabilecek gibi degilim zaten. yarin taptaze bir enerjiyle baslarim. yazdiklarinizi daha sakin bir kafayla yarin okuyup uygulamaya baslicam kalan yaglarim da bir an once gider umarim yaz da geldi catti :) elinize saglikBi de gece yapmani önermem performansin düşer vucut dinlenmeye aldi simdi kendini normalde yapabilecek olsan bile zorlanirsin
ben de bi baktim bugun yapabilecek gibi degilim zaten. yarin taptaze bir enerjiyle baslarim. yazdiklarinizi daha sakin bir kafayla yarin okuyup uygulamaya baslicam kalan yaglarim da bir an once gider umarim yaz da geldi catti :) elinize saglik
videodakı kadınların ozellıkle bel bölgelerı hıc guzel durmuyo govdelerı dıkdortgen olmus bence bıseylerı yanlıs yapmıslarcanım baslangic olrak bu cardiodan baslayabilirsin. Sana tavsiyem spordan once büyük cop posetlerinden altlarini kesip giyip ustune de tayt gecirip oyle spor yapman. Tabi bol bol su icmek lazim sonrasinda. Spordan once de yeşil çay iç. Bir gun yap diger gün sikilastirici kas çalıştırıcı hareket. Dort hafta diyete bagli kal ve daha sonra haftada bir gun kacamak gunu yap ki metabolizma yeniden canlansın. Bu cardioyu uc hafta yap daha sonra bir ust seviye
Arkadakiler sporcu değil. Ondekinin de onlarca videosu var ama genelde yag yakmaya yönelik. Bel inceltici hareketlere agirlik verse beli de diger yerlerine gore daha ince olurdu ayrica kalcasi cok ince kas calistirmayan squat bridge tarzi yapmayanlar genelde zayif oluyor kalcasi genis olmadigi icin belinin de inceligi belli olmuyor ki kadinin vucundunda fazladan yag yok. Fakat gel gelelim bu bir yag yakma videosu yanlis yere takilmissiniz :)videodakı kadınların ozellıkle bel bölgelerı hıc guzel durmuyo govdelerı dıkdortgen olmus bence bıseylerı yanlıs yapmıslar
bence beli de sekıllendırseler ıyı olur ozellıkle ondekı mavılı kadın cok fena geldı banaArkadakiler sporcu değil. Ondekinin de onlarca videosu var ama genelde yag yakmaya yönelik. Bel inceltici hareketlere agirlik verse beli de diger yerlerine gore daha ince olurdu. Fakat bu bir yag yakma videosu yanlis yere takilmissiniz :)
Kendi seçimi:) ama leslienin basenlerinden daha iyi bencebence beli de sekıllendırseler ıyı olur ozellıkle ondekı mavılı kadın cok fena geldı bana
cok gecmis olsun bu kadar zamanda iyi kilo vermissiniz tebrik ederim. doktora gittiniz mi ? bazi durumlarda en azindan benim ailrmde gordugum kadariyla bel fitiklarinin atak yaptigi zamanlarda doktorlar yatin dinlenin hareket etmeyin diyorlar. durumunuz boyle bisey mi bilemiyorum. mekik beli cok zorlayan bir hareket bence doktor tavsiyesiyle yapmaniz daha dogru olur. once saglikkızlar tekrardan merhaba. hatırlar mısınız bilmem 82,5 kg ile başladım şubat ayının başında şimdi ise 71,5 kg gördüm. fakat belim biraz sakatlandı. Ev temizliği yaparken belimden bişey çıtırdadı. ve pazartesinden beri ağrısı var. kremler zeytinyağlar limonlar bel kemerleri vikisler vs. herşeyi denedim. Ailem ve etrafımdakiler bir süre yürüyüşe ara vermemi söylediler. Tam da mekik çekmeye başlayacağım zamanda -_- Ama benim kanım durmuyor ki yinede yürüyerek işe gidip geliyorum. ama ne yazık ki herhangi bir eksilme yok. ve yaza kadar bu göbeği eriticem diye söz verdim kendime. Vicdanımı sorsanız hiç ama hiç rahat değil. Çünkü temiz miss gibi bahar havasında yürüyüşlerimi yapamadığım için çıldırıyorum. Bugün sabah kalktığımda acayip acıyla uyandım. Sonra rutin bir şekilde işe yürüyerek gittim ve farkettim ki acım geçti. Eşimde söyler yatarak geçmez diye ama ben daha çok zedelerim diye korktum. Sanırım haklıydı. Sizin bu konuda fikirlerinizi almayı çok istiyorum..
cok gecmis olsun bu kadar zamanda iyi kilo vermissiniz tebrik ederim. doktora gittiniz mi ? bazi durumlarda en azindan benim ailrmde gordugum kadariyla bel fitiklarinin atak yaptigi zamanlarda doktorlar yatin dinlenin hareket etmeyin diyorlar. durumunuz boyle bisey mi bilemiyorum. mekik beli cok zorlayan bir hareket bence doktor tavsiyesiyle yapmaniz daha dogru olur. once saglik
bel fitigindan muzdarip bir ablam var cok iyi anlarim durumunuzu. buyuk gecmis olsun. bel isleri pek sakaya gelmiyor umarim kisa zamanda iyilesip eskisi gibi spor yaparsiniz :) yine de bir doktora gorunmenizi tavsiye ederim ciddi bisey degilse gonul rahatligiyla yaparsiniz yuruyusunuzu o zamançok teşekkür ederim. valla bu kadar kısa sürede verdiğim için şimdi de durduğu için biraz vicdanım rahat değil açıkçası. kilo verme ve bel için doktora gitmedim. biraz beklicem, zaten çalışıyorum da hemen haa deyince çıkamıyorum şirketten. mekik yapmıcam tam geçene kadar zaten. etrafımdakilerden kimi yat dinlen diyor, kimi de hafif tempolarda yürüyüş yap diyorlar. ama yatınca daha çok acı çektiğimi farkettim. o yüzden sanırım çıkıcam yürücem belimi zorlamamak şartıyla. Ne güzel bir hafta öncesine kadar 1,5 saat yürüyüp koşuyordum, birde çalıştığım yer kapalı alan olduğu için o yürüyüş bana terapi olarak geliyordu vücudum yorulcağına daha çok dinleniyordu neşem yerindeydi. bu bir haftadır inanın evde yemek bile yapmadım
bel fitigindan muzdarip bir ablam var cok iyi anlarim durumunuzu. buyuk gecmis olsun. bel isleri pek sakaya gelmiyor umarim kisa zamanda iyilesip eskisi gibi spor yaparsiniz :) yine de bir doktora gorunmenizi tavsiye ederim ciddi bisey degilse gonul rahatligiyla yaparsiniz yuruyusunuzu o zaman