Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Mrb kızlar bende katıldım aranıza gecmıs zamanlarda leslıeyle cok guzel kılo verıp sıkılaşmıştım doğum kendını salma derken 58 kılodan 75 cıktım
DUkanla 61.5 kıloya kadadr dustum 2 gundur leslıe yapıyorum dun 2 mil
Bugun 2 mil sabah 2 mil öğlen yaptım
Bundan sonra 1 ay aksatmadan 4 mil bolup yapıcam cunku bıanda 4 mil yapmakta zorlanıyorum ce canım sıkılıyor gelısmelerı yazarım hedefım 58 kg olmak

Busabah 2 mil yaptım bırazdan 2 mil daha yapıcam kımse yok muu
Ben youtube dan kırmızı badılı olanı yapıyorum 3 mıl alında ama 2 mil yapıyorum

İncelme varmı canım sende ben bayadır bıraktım yalnızca karın egzersizleri yapıyorum o da ne kadar sürede etki edecek bilmiyorum
kac zamandir ne olculuyorum ne de tartiliyorum. son tartimda 3 hafta once hic kilo vermemistim yarin sabah olcu alip bildirim yaparim yalniz gobek varsa karin egzersizleri tek basina ise yaramiyormus kardiyoyla beraber yapilmasi lazim ben de karin egzersizlerine baslamistim sonradan once gobekteki yaglari eritmek icin kardiyo yapilmasi gerektigini ogrendim

Ayyy ne kadar zor bu işler böyle yaaa evet kısa zamanda gelmedi bu vücut bu hale ama sıkılıyor insan

Ayyy ne kadar zor bu işler böyle yaaa evet kısa zamanda gelmedi bu vücut bu hale ama sıkılıyor insan
hic sorma spordan degil ama diyetten gercekten sıkıldim canim pizza yemek istiyor manti yemek istiyor :) yarin tartilacam eger kilo vermissem odullendirecem kendimi. zor geliyor evet ama bugun bana bir deri bir kemik kalmissin dediler halbuki gobek ve ust bacak hala yerinde duruyor eski halimle karsilastiriyor insanlar baya hosuma gitti pes etmemek lazim :)

5 mil videoları yotube'dan kaldırılmış sanırım bulamadım. diğer sitelerden indirmeyi de bilmiyorum. 3 mil az gelmeye başladı bana.
Merhaba. Ben de yillar evvel 3 miles ile epey kilo verdim bi alti kilo falan. Ama mile work programlari baslangic seviyesidir artik iki yildir falan hiit cardio yapiyorum. Siz de buna gecmelisiniz artık 3 miles az geliyorsa. Cunku vucut ve metabolizmaniz alıştığı için yetersiz geliyor 5 milesin da 3 ten bir farki yok. Daha zorlayici seyler giriyor hiitte devreye ve kilo vermenin yanında vücut kaslaniyor da. Kas derken oyle kaba kaslar degil guzel gorunen vucudu bicimlendirenlerden. Kaslariniz ne kadar saglam olursa daha fazla kalori harcarsiniz kilo almaniz zorlasir. Ama spordan bir iki saat once bir sey yemis olmak ve spordan bi on bes dk once karninizi doldirmayacak ama size enerji verecek bisey yemeniz ve yine spordan sonra da protein agirlikli seyler yemeniz lazım yoksa siz yagdan verdim sanirken aslinda kaslariniz da parcalaniyordur ben spordan sonra 3 yumurtali menemen yerim mesela. Ve cardio asla tek basina yeterli degildir vucudun sekillenmesi için bridge lunch squat gibi planli kaslari hedef alan egzersizlerin yapilmasi gerekir. Yoksa zayıf ama sekilsiz bir vücut olur. Kisaca 5 miles yerine dedigim gibi bir egzersiz plani hazirlayin kendinize ben cok faydasini gördüm

son zamanlarda kafamı en çok kurcalayan mesele bu. tmam 6 ayda 15 kilomu verdim leslie ile ama bu dönemlerde kilo vermem baya yavaşladı görünüşte de benim görebildiğim olğan üstü değişme yok. çok araştırma yaptım bir iki kişiyle bu konuyu konuştum ilk önce yağ yakacan sonra kas yapacan diyorlar e ben de kardiyoya asılıyorum ama 2 aydır yerimde sayıyıor gibiyim. önerebileceğiniz bir program var mı ? neler yapabilirim kalan yağlarımı eski hızıyla nasıl eritebilirim ?

Ilk once yag yakican sonra kas yapican yaklasimi yanlis yag yakarken kaslar calistirilmazsa dedigim gibi zayif ama biçimsiz olursunuz selulitleriniz cikar kaslar parçalanır. Size onerebilecegim seyler var tabi ki. Bir kac işim var size donus yapacagim :)

bugun tartildim son tartim 3 hafta onceydi sanirim 58.5 kiloydum. bugun 57.2 ciktim. normalde 1 ayda 3 4 kilo vermem gerekirdi ama konsantrasyonum ve motivasyonum cok dusuk ne yapsam 1 hafta kafama gore takilip diyete oyle geri mi donsem bilemiyorum

bugun tartildim son tartim 3 hafta onceydi sanirim 58.5 kiloydum. bugun 57.2 ciktim. normalde 1 ayda 3 4 kilo vermem gerekirdi ama konsantrasyonum ve motivasyonum cok dusuk ne yapsam 1 hafta kafama gore takilip diyete oyle geri mi donsem bilemiyorum
canım baslangic olrak bu cardiodan baslayabilirsin. Sana tavsiyem spordan once büyük cop posetlerinden altlarini kesip giyip ustune de tayt gecirip oyle spor yapman. Tabi bol bol su icmek lazim sonrasinda. Spordan once de yeşil çay iç. Bir gun yap diger gün sikilastirici kas çalıştırıcı hareket. Dort hafta diyete bagli kal ve daha sonra haftada bir gun kacamak gunu yap ki metabolizma yeniden canlansın. Bu cardioyu uc hafta yap daha sonra bir ust seviye

bu da baslangic seviyesi karın egzersizi bunu da dort hafta gun asiri. Bu programin devami var seviye seviye en sonunda düz ve sekilli karina dönüşüyor ilk bunu yapmaya başladığımda gobegim coktu şuan kaslarım hafif gorunuyor guzel program

başlangıç için kalca ve bacak bunlari da uc dort hafta yapin sonra daha zorlarini yapmalisiniz ki vucudunuz gun geçtikçe gelişsin duzelsin. Isterseniz bunlari yaptiktan sonra size yine video atarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…