Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
acaba ölçülerimi ben mi yanlış alıyorum ya da hiç sıkı değil miyim bilemedim şimdi. benim göbeğim incecik duruyo. ölçünce 80 çıkıyo. acaba yanlış yerden mi ölçüyorum.
acikcasi beni de sasirtti senin olculerin ama kas oraninin fazla oldugunu soylemistin bundan kaynaklaniyor olabilir. aynadaki gorunus onemli ince goruyorsan incesindir

acikcasi beni de sasirtti senin olculerin ama kas oraninin fazla oldugunu soylemistin bundan kaynaklaniyor olabilir. aynadaki gorunus onemli ince goruyorsan incesindir

evet aynen mesela senin ölçülerine göre senin 45 kg falan olman lazım. ama 59um dedin. 92 cm kalça manken kalçasıdır normalde ve 45 kg falanlar.

bilemedim darısı başımıza :KK73:

benim de bacaklarim cok kalin kizlar gercekten kriz gecirtiyorlar bana. alt tarafta sıkınti yok hic ama ust ve ic bacaklar fena. ve benim kafam cok karisik kimisi incelmenin yag yakmayla oldugunu soyluyor yani yag yaktikca bacaklarimin incelmesini bekliyorum ama olmuyor henuz alt tarafa vuramadi etkisi. sıkılastirma egzersizlerini de eklemek lazim 1 gun var 1 gun yok olarak bence

acaba ölçülerimi ben mi yanlış alıyorum ya da hiç sıkı değil miyim bilemedim şimdi. benim göbeğim incecik duruyo. ölçünce 80 çıkıyo. acaba yanlış yerden mi ölçüyorum.
Bilmiyorum ki canım nasıl ölçüyosun simitlerin nasıl benim fazla bi simit bölgesi yok yoksa ben mi yanlış aldım ölçüyü

acaba kaç kiloya kadar düşmem gerekiyo bu basenlerin incelmesi için. :KK43:

ben en iyisi sıkılaştırıcı sporlara başlayayım artık.
Kilon gayet iyi canım boyuna göre bence hiç sen sıkılaşmak iÇin egzersiz yapmıyomusun

acaba ben mi yanlis olcuyorum bilemedim ki benim boyum da 161
:KK48:hepimizin kafası karıştı galiba neyse biz aldığımız yerden incelmelerimize göre sevinelim:21:

acaba ben mi yanlis olcuyorum bilemedim ki benim boyum da 161

ben de şaşırdım şuan bakınca kıyaslayınca. 88 göğüs 62 bel ve 92 kalçayla şuan kamera önü modeli olabilirsin çünkü. podyumda evet çok boy istiyolar. ama 59 kg ile bu ölçüler çok farklı gibi. acaba kemiklerin mi çok ağır. veya kasların. veya mezureyi çok mu sıkıyosunuz bol bırakmak gerekiyor mezureyi.
ya da ben 51 kg.yle bu kalçaya nasıl sahibim :KK53: kafamda deli sorular oluştu şuan :deli:

Kilon gayet iyi canım boyuna göre bence hiç sen sıkılaşmak iÇin egzersiz yapmıyomusun

:KK48:hepimizin kafası karıştı galiba neyse biz aldığımız yerden incelmelerimize göre sevinelim:21:

aynen bence de kafamız daha fazla karışmadan kaldıgımız yerden devam sallayın ölçüleri kiloları vermeye devam.

ben hiç sıkılaşma hareketi yapmıyorum canım. daha cok etlerimi yumuşatıp yağ eritmeye yönelik hareketlerle koşuyorum yavaş tempoda. zıplıyorum vesaire. ama başlıyım ben bi en iyisi sıkılaştırıcı videolara. koşuyu bırakıp o videolara geçeyim bakalım bu hafta nasıl olcak fark :dua:

ben iyi olcu alan birine aldiracam olculerimi :) bir bulsam.. mezureyi sıkmıyorum bilerek ilk geldigi yerde birakiyorum. fotograf paylasmak iyi fikir bugun bile baslayabiliriz olcu meselesi beni sinir etti o_O

ben de şaşırdım şuan bakınca kıyaslayınca. 88 göğüs 62 bel ve 92 kalçayla şuan kamera önü modeli olabilirsin çünkü. podyumda evet çok boy istiyolar. ama 59 kg ile bu ölçüler çok farklı gibi. acaba kemiklerin mi çok ağır. veya kasların. veya mezureyi çok mu sıkıyosunuz bol bırakmak gerekiyor mezureyi.
ya da ben 51 kg.yle bu kalçaya nasıl sahibim :KK53: kafamda deli sorular oluştu şuan :deli:

Herkesin farklı bölgede sorunları oluyo kiminin kalçada birikiyo kiminin göbekte kimi kollarda demekki sen koşuyu da yapmaya devam etsen zor mu olur senin için ben çünkü ya lesli yada kondisyon bisikleti yapıyorum ve karın egzersizleri de yapıyorum
Dediğin gibi mexurayı da sıkıyo olabiliriz kendimizi iyş hissetmek için :rolleyes:

Herkesin farklı bölgede sorunları oluyo kiminin kalçada birikiyo kiminin göbekte kimi kollarda demekki sen koşuyu da yapmaya devam etsen zor mu olur senin için ben çünkü ya lesli yada kondisyon bisikleti yapıyorum ve karın egzersizleri de yapıyorum
Dediğin gibi mexurayı da sıkıyo olabiliriz kendimizi iyş hissetmek için :rolleyes:

ahaha ay çok tatlısın ya ben de bol bırakıyom deli gibi ahshs :deli:

ben iyi olcu alan birine aldiracam olculerimi :) bir bulsam.. mezureyi sıkmıyorum bilerek ilk geldigi yerde birakiyorum. fotograf paylasmak iyi fikir bugun bile baslayabiliriz olcu meselesi beni sinir etti o_O

olur canım. bu arada kızlar bacsk üst bacak diz alt bacak bilek ölçülerinizi de alın yazınç belki onlar kalındır orda kilo birikmiş de olabilir. o yüzden yanıltmış olabilir. benim şuan bacak ölçülerim ideale geldi alt baldır 33 üst baldır 51 1er cm sonra tam olcak onlar. yağ kalmadı benim bacakta. sırf bacaga yönelmiştim cünkü sporda. belki onla da ilgili vardır :spor:

neyse takmayalım ya herkesin ka oranı kemik agırlıgı genişliği farklı. belki ondandır. foto koyma işine ben "evet" diyorum eheh:KK19::KK60:

ben basliyorum o zaman :)

Eklentiler

• Screenshot_20170227-113716.png
    Screenshot_20170227-113716.png
    236,1 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20170227-113720.png
    Screenshot_20170227-113720.png
    247,6 KB · Görüntüleme: 93
benim de böyle :bicak:

Eklentiler

• 2017_02_27_11_55_59.jpg
    2017_02_27_11_55_59.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 95
  • 2017_02_27_11_57_10.jpg
    2017_02_27_11_57_10.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 82
olur canım. bu arada kızlar bacsk üst bacak diz alt bacak bilek ölçülerinizi de alın yazınç belki onlar kalındır orda kilo birikmiş de olabilir. o yüzden yanıltmış olabilir. benim şuan bacak ölçülerim ideale geldi alt baldır 33 üst baldır 51 1er cm sonra tam olcak onlar. yağ kalmadı benim bacakta. sırf bacaga yönelmiştim cünkü sporda. belki onla da ilgili vardır :spor:

neyse takmayalım ya herkesin ka oranı kemik agırlıgı genişliği farklı. belki ondandır. foto koyma işine ben "evet" diyorum eheh:KK19::KK60:

Tamam canım bende ölçü alayım bundan sonra benim bacak kalçada bi sorun yok kol altı ve arka tarafa doğru var gibi ve birazda simitlerim var ön tarafta değil ama arka tarafta onlar için de leslie iyi değil mi foto işine gelince ben resim atmıyorum internete canım yoksa aklıma geldi benimde
assyrantasçok güzel duruyo canım gayet iyi maşallah

super gercekten o olculer gercek degil :) yeni baslangiclara adim attigim bu gunde kafam allak bullak oldu :) tesekkur ederim cimcime50 cimcime50 ben hic memnun degilim halimden inanir misin. diger kizlar nerdesiniz ?

ciddi misin çok sevindim moral oldu ama o basenlerden nefret ediyorum. ben de hiç memnun değilim halimden. lipoliz falan mı olsak ya gidip. en temizi :KK14:

ciddi misin çok sevindim moral oldu ama o basenlerden nefret ediyorum. ben de hiç memnun değilim halimden. lipoliz falan mı olsak ya gidip. en temizi :KK14:
basenler gidiyor zamanla canim ama sorun su ki sıkılastirma egzersizi yapmadan cok sarkiyor ve ben tamamen sarkmis durumdayim. senin ic bacaklarin gayet iyi basen de oyle buyuk gorunmuyor aslinda baya da zayif gorunuyorsun ne deyim simdi ben sana :)

basenler gidiyor zamanla canim ama sorun su ki sıkılastirma egzersizi yapmadan cok sarkiyor ve ben tamamen sarkmis durumdayim. senin ic bacaklarin gayet iyi basen de oyle buyuk gorunmuyor aslinda baya da zayif gorunuyorsun ne deyim simdi ben sana :)

sen de öylesin canım belin falan bya ince. basen ve üst bacakların var biraz. onlar da gidicek bak görürsün. ben benim kiloma indiğinde onlar benim şuanki ölçülerimden çok daha ince olcak bak görürsün. :KK200::dua:

X