Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
ölçü günleri kaydı aslında yeniden bir gün belirlesek çok iyi olur. sizce hangi gün olsun? bana birkaç gün sonrasındaki her gün uyar.
bir kac gun sonra iyi olur. bende su an bir degisim yok olcu bakimindan. egzersizlere de ara vermistim yeniden basladim. her pazar olsa nasil olur ? yarini bos gecelim haftaya pazardan baslayalim uyar mi herkese ?

Pazar günü diyelim ölçü için. Ben de yarın itibariyle spora başlarım bugün baya yoğun bir gün oldu ve yapamadım.

bir kac gun sonra iyi olur. bende su an bir degisim yok olcu bakimindan. egzersizlere de ara vermistim yeniden basladim. her pazar olsa nasil olur ? yarini bos gecelim haftaya pazardan baslayalim uyar mi herkese ?

bana da uyar pazar günleri. tartı günümüz de aynı gün olabilir. hem tartı hem ölçü. Ama 1 hafta boyunca tartılmak ölçülmek yok. en önemli kısım burası

1 hafta boyunca abur cubur, tatlı şerbetli yiyecekler, beyaz unlu mamuller, ağır yağlı yiyecekler ve aşırı tuz yok. Bunlara uyarsak bir de sporumuzu yaparsak bence çok rahat değişime uğrarız.
bakalım sonuçlar nasıl olcaaaak

bana da uyar pazar günleri. tartı günümüz de aynı gün olabilir. hem tartı hem ölçü. Ama 1 hafta boyunca tartılmak ölçülmek yok. en önemli kısım burası
evimdeki tarti arizali bir 60 tartiyor bir 64 :) eczaneler de haftasonu kapali. tarti da pazartesi olsun uygunsa ? haftaya dogum gunum var bir parca da pasta yiyeyim ama yilda 1 oluyor :) onun disinda diyetime kaldigim yerden devam ediyorum ki tatlilari ard arda goturmeme ragmen 1 kilo vermistim gecen hafta :)

olur bana uyar günler, ben sadece aynı gün aradan cıksın diye. :))
ooo dogum günün kutlu olsun o zaman şimdiden. tatlılarla 1 kg verdiysen hiç yemesen rahat 500 gr. oynar bence.

Kalorileri nasıl hesaplıyorsun tek tek internet tenmi bakıp yapıyorsun
Bence çok değil

bu sabah kahvaltıda;
1 cherry domates + 1 dilim peynir + 1haşlanmış baharatlı yumurta + 2 diliö kepek ekmek

öğle yemeği; dereotlu naneli marullu tereli bol yeşillikli bi salata tabagı yaptım. küçük boy tabak ama. üzerine de yogurt ve sarımsak limon ve zeytinyagı biraz da baharatla salata sosu hazırladım. onu yedim.

Akşam yemeğinde sebzeli bulgur ve kerevizli sebzeli patates yemeği yicem. bir de bir kase yogurt.

Aralarda melisa çayı, papatya çayı, karanfil çayı falan içiyorum.

kizlar before_after time :)

Eklentiler

• Screenshot_20170219-155017.png
    227,6 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_20170219-154908.png
    250,8 KB · Görüntüleme: 114
bu da en before'um olsun. 5 aylik degisimim bu kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20170219-155319.png
    174,4 KB · Görüntüleme: 109
çok güzel canım kaç kg verdin ve hangi sporları yapıyordun?
ben şuan senin son halinden daha zayıfım. Ama squat girl olmak için uğraşıyorum.
Hiç basen olmadan yuvarlak bir popo ve ince bacaklar hedefim..
72den 60a dustum tam olarak 12 kg :) sadece leslie yaptim. benim de bundan sonraki hedefim daha ince bacaklar ve dumduz bir karin. tam gaz devam :)

72den 60a dustum tam olarak 12 kg :) sadece leslie yaptim. benim de bundan sonraki hedefim daha ince bacaklar ve dumduz bir karin. tam gaz devam :)

aynen canım inş inş inş zayıflayıp süper birer squat girl olucaz

4 kilo vermişim yasasinnnn

tebrikler harika ne kadar sürede?

ya ben dayanamayıp ölçülerimi yenilemek istiyorum. Çünkü üstünden çok zaman geçti. Sonra bu hafta ne kadar inceldiğimi anlayamam gibi geliyor. Alsam mı ? Haftaya yine alırım. Ben başlayalı baya oldu çünkü en son 6 şubatta yazdım ölçülerimi

assyrantas ay maşallah çok güzel ve sadece leslie ile oldu haaa bravo bende dümdüz karın istiyorum yemek yesem bile çıkmasın istiyorum ay inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize

assyrantas ay maşallah çok güzel ve sadece leslie ile oldu haaa bravo bende dümdüz karın istiyorum yemek yesem bile çıkmasın istiyorum ay inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize
tesekkur ederim evet sadece leslie ve beslenmeyle oldu biraz tembellik var bende :) sadece yag yakmaya odaklanmistim. sıkılasmaya yeni basladim yaza kadar hedefe variriz bence disiplinli calisirsak. istedikten sonra olmayacak hic bisey yok :) yillardir bikini giyemiyordum bu yaz giyecem !!

Kızlar Leslie 1 mile nin hangisini öneriyorsunuz?
Happy- express-home bunlardan hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…