hiit videolardan leslie 3 miles yapildi. arkadaslar olcu gunumuz ne zaman ? ona gore olcu guncellemesi yapayim
bir kac gun sonra iyi olur. bende su an bir degisim yok olcu bakimindan. egzersizlere de ara vermistim yeniden basladim. her pazar olsa nasil olur ? yarini bos gecelim haftaya pazardan baslayalim uyar mi herkese ?ölçü günleri kaydı aslında yeniden bir gün belirlesek çok iyi olur. sizce hangi gün olsun? bana birkaç gün sonrasındaki her gün uyar.
bir kac gun sonra iyi olur. bende su an bir degisim yok olcu bakimindan. egzersizlere de ara vermistim yeniden basladim. her pazar olsa nasil olur ? yarini bos gecelim haftaya pazardan baslayalim uyar mi herkese ?
evimdeki tarti arizali bir 60 tartiyor bir 64 :) eczaneler de haftasonu kapali. tarti da pazartesi olsun uygunsa ? haftaya dogum gunum var bir parca da pasta yiyeyim ama yilda 1 oluyor :) onun disinda diyetime kaldigim yerden devam ediyorum ki tatlilari ard arda goturmeme ragmen 1 kilo vermistim gecen hafta :)bana da uyar pazar günleri.tartı günümüz de aynı gün olabilir. hem tartı hem ölçü. Ama 1 hafta boyunca tartılmak ölçülmek yok. en önemli kısım burası
evimdeki tarti arizali bir 60 tartiyor bir 64 :) eczaneler de haftasonu kapali. tarti da pazartesi olsun uygunsa ? haftaya dogum gunum var bir parca da pasta yiyeyim ama yilda 1 oluyor :) onun disinda diyetime kaldigim yerden devam ediyorum ki tatlilari ard arda goturmeme ragmen 1 kilo vermistim gecen hafta :)
Kalorileri nasıl hesaplıyorsun tek tek internet tenmi bakıp yapıyorsunsorma sadece sabahları :/
bugün öğlen 1 tabak ikindi 1 tabak yeşil mercimek yemeği yedim. ekmeksiz ama. sade.
akşam da 2 tane sucuklu kaşaelı tost yedim yagsız ve kepekli ekmek arası şeklinde.
toplam 1200 kaloriyi bulmuş durumdayım. ardından da incirli muhallebi yedim. sizce çok mu tüm gün için?
Kalorileri nasıl hesaplıyorsun tek tek internet tenmi bakıp yapıyorsun
Bence çok değil
kizlar before_after time :)
bu da en before'um olsun. 5 aylik degisimim bu kizlar
72den 60a dustum tam olarak 12 kg :) sadece leslie yaptim. benim de bundan sonraki hedefim daha ince bacaklar ve dumduz bir karin. tam gaz devam :)çok güzel canım kaç kg verdin ve hangi sporları yapıyordun?
ben şuan senin son halinden daha zayıfım. Ama squat girl olmak için uğraşıyorum.
Hiç basen olmadan yuvarlak bir popo ve ince bacaklar hedefim..
72den 60a dustum tam olarak 12 kg :) sadece leslie yaptim. benim de bundan sonraki hedefim daha ince bacaklar ve dumduz bir karin. tam gaz devam :)
4 kilo vermişim yasasinnnn
tesekkur ederim evet sadece leslie ve beslenmeyle oldu biraz tembellik var bende :) sadece yag yakmaya odaklanmistim. sıkılasmaya yeni basladim yaza kadar hedefe variriz bence disiplinli calisirsak. istedikten sonra olmayacak hic bisey yok :) yillardir bikini giyemiyordum bu yaz giyecem !!assyrantas ay maşallah çok güzel ve sadece leslie ile oldu haaa bravobende dümdüz karın istiyorum yemek yesem bile çıkmasın istiyorum ay inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize