- 13 Ocak 2017
- 1.410
- 1.282
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım günde 1200 kaloriyi nasıl alıyorsun ben anca 600 kalori filan alıyorum daha fazla alamıyorum
su içiyorum ama daha fazla kalori almam lazım dikkat edecem bi haftada 3 kilo vermişim
Ben sadece göbek ve kilo yazsam olur mu acabayek takıntım ora yaakızlar bir de bize katılanlar durumuna güncel kilolarını ve hedef kilolarını yazsın mutlaka benim paylaştıgım gibi. kendilerini görmeleri açısından iyi bi alternatif oluyor.
yediğine dikkat etme konusunda birşryler söyleyebilirim canım. diyet yaparak zayıflamak isteyen biri mutlaka en fazla günde 1200 kalori alabilir. 1200 kalorinin üstüne çıkmazsan günlük otomatik 200 - 300 kalori eskilir vücudundan. Ama bunu evde yürüyerek tamamla. evim bir ucundan diğer ucuna aynı tempoda hiç duraksamadan 30 dk yürüyebilirsen bu yağ yakımını hızlandırır. 30 dk arasına giren her duraksama yağ yakımını durdurur ve karbonhidrattan yakmaya başlar vücut. bu da yağlarının olduğu yerde sayması demek..
yaa ben 1200 kalori alamıyorum ki hep daha az yiyorum ama doyuyorum hiç açlıkta yok şekerim de düzene girdi gibi hissediyorum. ayrıca leslie ile yürüyüşü de başladım. geçende hesapladığımda 628 kalori daha alacağım kalmış. ama alamıyorum herşeyi düzenli yapmama rağmen sizin verdiğiniz uygulamada hesapladım böyle çıktı. inşallah sağlığımda bir problem oluşmaz çünkü daha fazla yersem şişerim diye korkuyorum..
Merhaba Leslie ile ilgili görüşlerinizi ve tecrübelerinizi okudum bende aranıza katılmak istiyorum.
Yazın doğum yaptım ve fazlalıklarım var maalesef. Sizlerle birlikte daha motive olucağıma inanıyorum.
Boy: 168
Kilo: 71,9
Göğüs üstü: 102
Göğüs altı: 89
Bel: 87
Simit: 105
Kalça: 102
Bacak: 59
Baldır: 35
Hedefim: 67
Boy:155
Kilo 53
Hedef :50
Bel:75
Evet sonuçta kendi vücudunu bilirsin hangi bölgeye yoğunlaşman gerektiğini ben leslie yapıyorum ardından bu bacak çekme hareketi var ya onu hızlı yapıyorum karın egzersizleri yapıyorum ve acayip yoruyor galiba bu bacak çekme hareketi yoruyor çünkü acaip hamlık var belkide alışınca bi süre sonra böyle olmaz diye düşünüyorum15 dk. koşu. aralarda leslie ve jilliandan bazı hareketler alıntıladım.
Baya ter döktüm. O yüzden artık sadece leslie veya sadece jillian yapmıycam. karıştırarak hangi hareketler bende çalışıyorsa o şekilde mix edicem. Ve bu sporu da gün içinde 2 ye veya 3e bölerek toplamda 45 dk yağ yakmayı planlıyorum. Siz de sporsal durumlar ne kızlar? Bu pazartesi tartı günü olsun mu?
Ay maşallah maşallah ben daha böyle beslenemiyorum çaysız hiç yapamıyorum bi de şeker kullanıyorum azaltmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum ekmeği biraz azalttım bi de tam buğdayı sürekli tüketsem daha iyi olacak ama bakalımSabah kahvaltım;
halk ekmeğin dilimli kepek ekmeklerinden 2 dilim
1 cherry domates
1 ince dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 double bardak (az ballı - limonlu) karanfil çayı
Öğle yemeğim; 1 büyük tabak erişteli havuçlu yeşil mercimek yemeği.
Evet sonuçta kendi vücudunu bilirsin hangi bölgeye yoğunlaşman gerektiğini ben leslie yapıyorum ardından bu bacak çekme hareketi var ya onu hızlı yapıyorum karın egzersizleri yapıyorum ve acayip yoruyor galiba bu bacak çekme hareketi yoruyor çünkü acaip hamlık var belkide alışınca bi süre sonra böyle olmaz diye düşünüyorum
Tartı işi ise ben nerdeyse hergün tartılıyorum çok merak ediyorum çünkü ama bildirimleri pazartesi yapalım uyar bana
Ay maşallah maşallah ben daha böyle beslenemiyorum çaysız hiç yapamıyorum bi de şeker kullanıyorum azaltmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum ekmeği biraz azalttım bi de tam buğdayı sürekli tüketsem daha iyi olacak ama bakalım
Bugün henüz spor yapmadım ama çarşıya gittim 3 saat yürüdüm ve yoruldum akşam karın egzersizleri yapmaya çalışıcam