Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadr surede etkisini gormeye basladiniz diyette yapiyorsunuz demi kac mil.yapioyorsnz bn 3 mil.yapiyrmBende dışarıda spor yapamadigimdan leslie yapıyorum inanin çok faydasını gordum hem sikilastim hemde kilo vermeye devam ediyorum
İyi akşamlar :) 3 ayda 6 kilo az geldi bana ben ilk 1 hafta 1 mile yaptım vücudum alissin diye bir hafta dolunca 3 miles yapmaya başladım 2 haftada 3 kilo verdim 65.5 ile diyete başlamıştım hala 3 miles yapıyorum çünkü 5 miles olanin videosunu indiremedim :) ilk defa yapacaksan 1 mile ile başlaAA sen şu diyet topiğini açan arkadaşsın. :) kimse yok diye gelmedim di. 3 ayda 6 kilo verdim 5 kilom kaldı ama yavaşladı sanırım. Eksiye inemedim hala en etkilisi hangisiyse onu yapmak istiyorum. Çok teşekkürler.
Ben 2 haftada 3 kilo verdim 3 miles yapıyorum videosunu indirebilsem 5 miles olanı yapicam evet diyette yapıyorum :)Ne kadr surede etkisini gormeye basladiniz diyette yapiyorsunuz demi kac mil.yapioyorsnz bn 3 mil.yapiyrm
Oğlum var emziriyorum o yüzden limit koydum kendime ama çok sıkamadım. Evet yeni başladım dün 2 mil yaptım 1 mil çok etkisiz geldi 2 güzel :)İyi akşamlar :) 3 ayda 6 kilo az geldi bana ben ilk 1 hafta 1 mile yaptım vücudum alissin diye bir hafta dolunca 3 miles yapmaya başladım 2 haftada 3 kilo verdim 65.5 ile diyete başlamıştım hala 3 miles yapıyorum çünkü 5 miles olanin videosunu indiremedim :) ilk defa yapacaksan 1 mile ile başla
Bir anda yüklenmemek adına 1 mile yaptım ısınma provası gibi yani :) AA Allah analı babalı büyütsün emziriyorsaniz normal yuklenmeyin fazla 3 miles yapabilirsin mesela bende iyi etki gosterdi çünkü ben aşırı yiyordum bir anda kesince hemen belli oldu :)Oğlum var emziriyorum o yüzden limit koydum kendime ama çok sıkamadım. Evet yeni başladım dün 2 mil yaptım 1 mil çok etkisiz geldi 2 güzel :)
Oglum firsat vermiyoNe
Neden
Allah bagislasin :) acele etme yavaş yavaş verilen kilo her zaman en iyisidirOglum firsat vermiyo
Bende çok yiyordum çok fazla hem de aslında ilk 4 kiloyu 1,5 ayda verdim sonraki 2 kiloyu diğer 1,5 ayda ilk bird n kestim 4kilo gitti 2. 1,5 ayda çok sıkamadım ilki gibi ağır geldi ama yine dikkat ettim 2 de o zaman gitti. Bakalım kalan basım gidicek. Oğlumu sütten kesicem Aralık'ta inşallah etkilemez de geri gelmez kilolar.Bir anda yüklenmemek adına 1 mile yaptım ısınma provası gibi yani :) AA Allah analı babalı büyütsün emziriyorsaniz normal yuklenmeyin fazla 3 miles yapabilirsin mesela bende iyi etki gosterdi çünkü ben aşırı yiyordum bir anda kesince hemen belli oldu :)
Bnde emziriyorum 9 aylik oglum var bnde yemeden cok asiri kismiyorum ekmek yemiyorum aksam 6 dn sonra birsey yememeye calisiyorum ins veririz kilolari ya 12 kilo fazlam varOğlum var emziriyorum o yüzden limit koydum kendime ama çok sıkamadım. Evet yeni başladım dün 2 mil yaptım 1 mil çok etkisiz geldi 2 güzel :)
2 haftada 3 kilo super bn emziriyorum asiri derecede yogun bir diyet yapamiyrm ekmek yemiyrm 6dan sonra birsey yememeye calisyrm sekeri azalttm hamurisi fln tukwtmem ztn 3milde yapiyrm ins gider kilolar yaBen 2 haftada 3 kilo verdim 3 miles yapıyorum videosunu indirebilsem 5 miles olanı yapicam evet diyette yapıyorum :)
Bnde emziriyorum 9 aylik oglum var bnde yemeden cok asiri kismiyorum ekmek yemiyorum aksam 6 dn sonra birsey yememeye calisiyorum ins veririz kilolari ya 12 kilo fazlam var
2 haftada 3 kilo super bn emziriyorum asiri derecede yogun bir diyet yapamiyrm ekmek yemiyrm 6dan sonra birsey yememeye calisyrm sekeri azalttm hamurisi fln tukwtmem ztn 3milde yapiyrm ins gider kilolar ya
Kaç aylık bebisin :) evet çok yiyenler diyete başlayınca ilk ay muhteşem kilo veriyorlar sonra yavaşlıyor çünkü vücut o tempoya alisiyor ben o yüzden 2 haftaya bir leslie yerine başka egzersizler yapıyorum ya da dans ediyorumBende çok yiyordum çok fazla hem de aslında ilk 4 kiloyu 1,5 ayda verdim sonraki 2 kiloyu diğer 1,5 ayda ilk bird n kestim 4kilo gitti 2. 1,5 ayda çok sıkamadım ilki gibi ağır geldi ama yine dikkat ettim 2 de o zaman gitti. Bakalım kalan basım gidicek. Oğlumu sütten kesicem Aralık'ta inşallah etkilemez de geri gelmez kilolar.
Emin ol gider karbonhidrattan uzak dur zaten çorap söküğü gibi geliyor :) ben kilo vermenin imkansız olduğunu dusunuyordum takı azimle sabır birlesene kadar ustune birde leslie ohhh misss :)2 haftada 3 kilo super bn emziriyorum asiri derecede yogun bir diyet yapamiyrm ekmek yemiyrm 6dan sonra birsey yememeye calisyrm sekeri azalttm hamurisi fln tukwtmem ztn 3milde yapiyrm ins gider kilolar ya
Ins gider zayif zmanalrimi ozluyorum azimliyim 4gunum.bakalm ins olumlu sonuclar alirimEmin ol gider karbonhidrattan uzak dur zaten çorap söküğü gibi geliyor :) ben kilo vermenin imkansız olduğunu dusunuyordum takı azimle sabır birlesene kadar ustune birde leslie ohhh misss :)
Ekmegi baya oldu birakali sadece sabahlari bazen bir dilim filan yiyorum sekersiz caya bir turlu alisamadim.cayida cok severim 1 cay kasigi atiyorum bn 1 bucuk yil icinde 2 sezeryan oldum ondan oturu gobek var o sikinti onun icin spora onem vermeye calisiyorumCanım senin daha uzun zamanım var emzirdiğin dönemde daha kolay verebilirsin kiloları doyurucu ama kalorisi az şeyler yemeni tavsiye ederim beyaz ekmeği kestim direk kilo verdim zaten ve şekeri azalttım hatta bıraktım Çok nadir tek şekerli çay içtiğim canım çok isterse.
Ekmegi baya oldu birakali sadece sabahlari bazen bir dilim filan yiyorum sekersiz caya bir turlu alisamadim.cayida cok severim 1 cay kasigi atiyorum bn 1 bucuk yil icinde 2 sezeryan oldum ondan oturu gobek var o sikinti onun icin spora onem vermeye calisiyorum
23 aylık Aralık'ta 2 yaşı bitecek Allah'ın izniyle.Kaç aylık bebisin :) evet çok yiyenler diyete başlayınca ilk ay muhteşem kilo veriyorlar sonra yavaşlıyor çünkü vücut o tempoya alisiyor ben o yüzden 2 haftaya bir leslie yerine başka egzersizler yapıyorum ya da dans ediyorum
Cok nadir yiyorum aramiyorum ekmegi esmer ekmek alsam ziyan olur cunku yemiyorum pekCanım ekmek yememiz gerekiyor ama esmer ekmek ye günde 3-4 dilim hakkımız var.