- 13 Ağustos 2016
- 42
- 29
- 28
Normalde bende 3 mil yapiyodum bugun 4 mile cikardim sahane oldu benim icin 4 mil ile anca 10000 adimin ustune cikiyorum :)) Tam gaz devam bakalimTebrikler canım :) hiç vazgeçme bende bir adim sayar almam lazım 3 miles yapıyorum ancak ise yarıyor 4 miles supermis valla gerçekten tebrik ederim
Ben bugün 1/saat yuruyus yapmıştım dışarıda daha şimdi de 2000 adım yurudum inşallah 1 ayda 6-7 kilo veririmNormalde bende 3 mil yapiyodum bugun 4 mile cikardim sahane oldu benim icin 4 mil ile anca 10000 adimin ustune cikiyorum :)) Tam gaz devam bakalim
Verirsin ya ben duzenli yapmadigim halde vermisim hic haberim yok :) gerci ben bebis de emziriyorum onunda etkisi vardir tabiBen bugün 1/saat yuruyus yapmıştım dışarıda daha şimdi de 2000 adım yurudum inşallah 1 ayda 6-7 kilo veririm
İnşallah ya aslında çevremdekilerin herkes inceldigimi söylüyor o zaman gaza geliyorum :) bugün çok mutlu oldum aldığım kilolari bir bir vermek hoşuma gidiyorVerirsin ya ben duzenli yapmadigim halde vermisim hic haberim yok :) gerci ben bebis de emziriyorum onunda etkisi vardir tabi
Günaydın kızlar,Ben bugün 1/saat yuruyus yapmıştım dışarıda daha şimdi de 2000 adım yurudum inşallah 1 ayda 6-7 kilo veririm
hoşbuldummmKendini aç bırakma sonra grip olursun bende işte biraz önce tartildim sukur vermisim
elbette kendinden bahset biraz hedefini falan soyle biz sana destek oluruz :) hoşgeldin aramiza
Gitmez mi verdigin emek eziyet bosa gitmiyo hayatimda ilk kez bu kadar kararliyim sisko bi anne olmak istemiyorum :))İnşallah ya aslında çevremdekilerin herkes inceldigimi söylüyor o zaman gaza geliyorum :) bugün çok mutlu oldum aldığım kilolari bir bir vermek hoşuma gidiyor
Biraz dikkat edersen sporla beraber zaten en kotu 5 kilo gider tabi sok diyetler yapmamak lazimGünaydın kızlar,
canım ayda 6-7 kg çok fazla vede sağlıksız hepsini hop geri alırsın diyet tarzında değilde ömür boyu devaqm ettireceğin bir yolu yani sağlıklı beslenmeyi seçmen gerek.Liste diyetleri hiçbir zaman sevmedim kilo verme süreçlerimde kalori kıstlaması ve porsiyon küçülterek oldu.
Şimdi spor yapmaya gidiyorum
Ne guzel senin fazlan o kadar degilmis bak benim nerdeyse 20 kilo vermem lazim 4 5 ay en kotu cok cabalamam lazim sen 1 ayda durumu toparlarsin zatenhoşbuldummm
30 yaşındayım, 57-56 kilo falanım
eskiden hem diyet hem de spor yapardım ama yaklaşık 1 senedir çok feci saldım kendimi
52 kilo olmak istiyorum ama yediklerime haftaiçi dikkat edip haftasonu çok feci salıyorum
ben çalışıyorum, akşamları akşam yemeğinden sonra ya da eşim geç gelecekse o gelene kadar leslie yapmak istiyorum
ama zamanım yok diyip tembellik ediyorum hep
dün başlayacaktım yine başlamadım
işte bende o irade ve azim yok o nedenle motivasyona ihtiyacım varNe guzel senin fazlan o kadar degilmis bak benim nerdeyse 20 kilo vermem lazim 4 5 ay en kotu cok cabalamam lazim sen 1 ayda durumu toparlarsin zaten
Ama ben diyetisyen sorduğumda normal olduğunu sağlık problemi olmadığı sürece sorun yasamayacagimi söylemişti hem ben kendiligimden vermeye başladım yinede dikkat edicemGünaydın kızlar,
canım ayda 6-7 kg çok fazla vede sağlıksız hepsini hop geri alırsın diyet tarzında değilde ömür boyu devaqm ettireceğin bir yolu yani sağlıklı beslenmeyi seçmen gerek.Liste diyetleri hiçbir zaman sevmedim kilo verme süreçlerimde kalori kıstlaması ve porsiyon küçülterek oldu.
Şimdi spor yapmaya gidiyorum
Günaydın kızlar :) aaa ne güzel çok az bir rakam sen bizi takip et bize yaz biz seni motive ederizişte bende o irade ve azim yok o nedenle motivasyona ihtiyacım var
hepimiz istediğimiz kilolara gelelim inşallah
Her liste 25 gün uygulanmaz herkes söylüyor tek düze beslenilmez diye ara ara değişiklik olması lazimF FelicitySmoak bu listeyle çok fazla kilo verirsin her birini 25 gün
öncelikle hoşgeldin sakın ümitsizliğe kapılma senin gibi bir anneydim 3 yıl öncesine kadar ikiz gebelik falan sorunlu bir süreç ve oğlum 1 yaşındayken kendimi bir toparlamaya karar verdim ve azimle sabırla 93 kg dan 63 kg kadar indim tvlerdenNe guzel senin fazlan o kadar degilmis bak benim nerdeyse 20 kilo vermem lazim 4 5 ay en kotu cok cabalamam lazim sen 1 ayda durumu toparlarsin zaten
Mukemmelsin ama kahvaltıdan sonra yapmani tavsiye ederim5 mile leslie yapıldı kızlar kahvaltı yapmaya gidiyorum görüşürüz
Bir diyetisyene oldukça para bayılan birisinin listesi bu yani işin uzmanından arkadaş ne yiyeceğimi bilmiyorum diye yazmış yardımcı olmak amacıyla attım isteyen uygular isteyen uygulamazHer liste 25 gün uygulanmaz herkes söylüyor tek düze beslenilmez diye ara ara değişiklik olması lazim
Evet cok haklisin ama ben oyle kendimj ac birakacak diyet falan yapmiyorum aciktigimda hic dusunmeden yiyorum yaziyorum ben yediklerimj cok keyifli oluyo :))öncelikle hoşgeldin sakın ümitsizliğe kapılma senin gibi bir anneydim 3 yıl öncesine kadar ikiz gebelik falan sorunlu bir süreç ve oğlum 1 yaşındayken kendimi bir toparlamaya karar verdim ve azimle sabırla 93 kg dan 63 kg kadar indim tvlerden
diyetisyenlerin söylediklerini ve özellikle Ayça kaya nın dediklerini hayatıma uyguladım sayarak zayıflaya uymasamda önemli bulduklarımı uyguluyorum her kişi bir diyer bireye uymuyor.SEnin kilo vermek evet daha hızlı olur yağ oranın fazla 93 kg iken haftada 1,5 kg verdim.Emziren bir anne olarak laktik asidin vücudunda birikmemesi gerek en doğru olan ayda 3 kg vermem kesinlikle 5kg geçmemelisin