Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Bir diyetisyene oldukça para bayılan birisinin listesi bu yani işin uzmanından arkadaş ne yiyeceğimi bilmiyorum diye yazmış yardımcı olmak amacıyla attım isteyen uygular isteyen uygulamaz :KK66: bu arada bende 80 kilodan 52 .9 kiloya inmiş birisiyim yeterki isteyin başarırsınız herkese bol kilo vermeler :KK66:
tebrikler:nazar:inşallah herkes istediği kiloya iner.Önemli olan içimize sinen beslenmeyi sabırla ve azimle uygulamak .

spor öncesi
2 bardak su
2 ufak mandalina
1 dilim karık tahıllı ekmek
1/4 peynir

5 mil leslie
spordan sonra
1 tk fındık ezmesi
soğanlı omlet
5 zeytin
2,5 dilim karışık tahıllı ekmek
1/2 dilim peynir
çay
bal(tahminen 1 yk)

spor öncesi
2 bardak su
2 ufak mandalina
1 dilim karık tahıllı ekmek
1/4 peynir

5 mil leslie
spordan sonra
1 tk fındık ezmesi
soğanlı omlet
5 zeytin
2,5 dilim karışık tahıllı ekmek
1/2 dilim peynir
çay
bal(tahminen 1 yk)
Ben hep tok karnina yapiyorum leslie yoksa basim donuyo ogle yemeginden falan sonra yapiyorum sen iyi yapmissin 5 mile :))

Bir diyetisyene oldukça para bayılan birisinin listesi bu yani işin uzmanından arkadaş ne yiyeceğimi bilmiyorum diye yazmış yardımcı olmak amacıyla attım isteyen uygular isteyen uygulamaz :KK66: bu arada bende 80 kilodan 52 .9 kiloya inmiş birisiyim yeterki isteyin başarırsınız herkese bol kilo vermeler :KK66:
Öyle ama yinede bir cok uzman onermiyor Karatayimiz bile söylüyor yine de yapan yapar kişiye gore değişir :) bu arada süper zayiflamissinjz tekrar nasıl aldiniz

Ayyy bn tekdüzeye gelemiyorm biliyosn beni 4 günde aynı kahvaltıdan sıkıldım bugün kahvaştıya 1 barddak şekersiz çay kattım o bile etkiledi psikolojik olarak:KK70:
Canım ya aynı ben :KK70: bende çok sıkıliyorum hemen bir farklılık yapıyorum bugün sabah bir kase yoğurt öğlene bir muz aksamada bir kase kuru fasulye yanına turp falan yedim yemesem daha iyi olurdu ama işte yemeği kendim yaptığım için canım istedi normalde annem yapıyor :) ayrıca 1 saatte yurudum yatmadan önce leslie yapicam sen neler yaptin

Öyle ama yinede bir cok uzman onermiyor Karatayimiz bile söylüyor yine de yapan yapar kişiye gore değişir :) bu arada süper zayiflamissinjz tekrar nasıl aldiniz
Gebelikten sonra zayıfladim tekrar almadim 52.9 kiloyum 47 kiloya düşerek vucudumun sertlesmesi ve kas yapmak için spor yapıyorum su anda

Aksama da arapasi corbasi yaptim zeytinyagli :) iki dilim ekmek yedim biraz da nohutlu bugdayli meshur salatam var onu yedim ziyafet cektim yani :))
Ne çorbası onu anlamadım :) ziyafet arada iyidir afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın yinede kendini tut sık sık odul verme kendine

Canım ya aynı ben :KK70: bende çok sıkıliyorum hemen bir farklılık yapıyorum bugün sabah bir kase yoğurt öğlene bir muz aksamada bir kase kuru fasulye yanına turp falan yedim yemesem daha iyi olurdu ama işte yemeği kendim yaptığım için canım istedi normalde annem yapıyor :) ayrıca 1 saatte yurudum yatmadan önce leslie yapicam sen neler yaptin
Napayım bea sabah yibe bol salatalık domates azcık yağsız az tuzlu köy peyniri bikaç zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 bardakta şekersiz çay arada 1 avuş kuruyemiş karışık ama çiğ kavrulmamış akşam 4.30 gibide 2 kaşık taze fasulye 2 kşk ev yoğurdu kaynanamı kırmiyim diyede 2 ufak karalahana dolması o saatten snra bişey yemiyorm:)

Napayım bea sabah yibe bol salatalık domates azcık yağsız az tuzlu köy peyniri bikaç zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 bardakta şekersiz çay arada 1 avuş kuruyemiş karışık ama çiğ kavrulmamış akşam 4.30 gibide 2 kaşık taze fasulye 2 kşk ev yoğurdu kaynanamı kırmiyim diyede 2 ufak karalahana dolması o saatten snra bişey yemiyorm:)
Vaaoov :) günün süper geçmiş valla ben akşam kuru fasulye yemesem iyi olurdu ama tutamadım kendimi onun dışında sorunsuz ilerliyorum

Vaaoov :) günün süper geçmiş valla ben akşam kuru fasulye yemesem iyi olurdu ama tutamadım kendimi onun dışında sorunsuz ilerliyorum
G.olsun canım kötü bişey olmasında.Yok kız bana hiç günü süper geçmiş gibi gelmiyo anam bi karamsarlık var üstümde ne yaparsam yapim az oluyo gibi geliyo bana psikolojimi bozmassam iyi :KK43:

X