- 5 Kasım 2016
- 7
- 4
- 32
Karın egzersizleri var benim uyguladigim YouTube dan kolaylıkla bulabilirsin ama düzenli yapman lazım ve pes etmek yok :) mesela videoda bir hareket 10 defa yapılıyor ama sen 10 defa yapamiyorsan vazgeçme 4-5 defa yap zaten alisirsin ya da sabah 5 akşam 5 yap leslie sansone da yap kısa sürede faydasini gorursun buraya her gün neler yedigini içtiğini hangi sporları yaptığını yaz ben sana yardımcı olurum sende bana destek olursun :)
Bir de yaşın boyun kilon kaç onu yazarsan daha fazla yardım edebilirim hedef kilonuz falan :)
Kesinlikle umudunu yitirme en baştan başlayalım şimdi önce vücudunu hareket ettirmeye alistirmaliyiz sen 2 hafta boyunca her gün yapabildigin kadar leslie sansone 3 miles yapmaya çalış yapamazsan eğer 2 miles ya da 1 mile yaparsın 2 hafta sonunda vücudun harekete alisacaktir bunu ısınma olarak kabul et sonrada benim yaptığım karın vs çalıştırma egzersizlerini sana gostereyim sonra hem leslie hemde egzersiz yaparsın benim gibi olur muYaşım 24 canım boyum 163 ve kilom maalesef 90sağlıksız diyetler ile bu hale geldim işte verdiklerimi fazla fazla geri aldım şöyle bi 60 falan olabilsem benden daha mutlusu olamaz. Ama kararlıyım yarın sabah itibariyle hedefime ulaşmak için elimden geleni yapacağım
Hiç veremeyecek gibi hissediyorum bazen gerçekten sinir bozucu. Tamam o zaman ben bugün itibariyle leslie 3 mil yapmaya başlayayım. Her gün yediklerimi paylaşayım. 2 hafta sonra da beraber karın egzersizleri yaparız. Sende paylaşırsan yediklerini banada fikir olmuş olur çünkü ne yiyeceğimi bilemiyorumKesinlikle umudunu yitirme en baştan başlayalım şimdi önce vücudunu hareket ettirmeye alistirmaliyiz sen 2 hafta boyunca her gün yapabildigin kadar leslie sansone 3 miles yapmaya çalış yapamazsan eğer 2 miles ya da 1 mile yaparsın 2 hafta sonunda vücudun harekete alisacaktir bunu ısınma olarak kabul et sonrada benim yaptığım karın vs çalıştırma egzersizlerini sana gostereyim sonra hem leslie hemde egzersiz yaparsın benim gibi olur mu
elbette paylasirim istersen ozelden mesajlasiriz istersen numarami veririm sana ordan daha iyi olur telefonda daha kolay anlatırım link vermek burada yasak telefondan rahatça veririm sen nasıl istersen öyle olsun yeter ki ikimizde kilo verebilelim :)Hiç veremeyecek gibi hissediyorum bazen gerçekten sinir bozucu. Tamam o zaman ben bugün itibariyle leslie 3 mil yapmaya başlayayım. Her gün yediklerimi paylaşayım. 2 hafta sonra da beraber karın egzersizleri yaparız. Sende paylaşırsan yediklerini banada fikir olmuş olur çünkü ne yiyeceğimi bilemiyorum
Merhaba ben kesinlikle devam ederim 9 kiloyu ustumden atana kadar buradayım verdikten sonrada sizleri motive etmek için girerim yine de hadi herkese hayırlı olsun hoşgeldin :)merhaba arkadaşlar nihayet burası canlandı.Leslie videolarını yapıyorum daha önce yapıp çok faydasını gördüğüm videolar kesinlikle devam edin derim.Ama buraya yazmak daha çok motive ediyor isterseniz beraber devam edelim.Genelde videoları istiyorlar sonrasında bir deha ne yazan var ne yapan gelin beraber devam edelim istikrarlı olarak ne dersiniz ?
:)hoşbulduk daha önce bu topikte yazışarak büyük başarılar elde ettik sonrasında arkadaşlar ayrılınca burası aktifsizleşti sadece video istemek için yazıyorlarMerhaba ben kesinlikle devam ederim 9 kiloyu ustumden atana kadar buradayım verdikten sonrada sizleri motive etmek için girerim yine de hadi herkese hayırlı olsun hoşgeldin :)
Merak etme biz baya bir sure buradayız hedefimize ulassak bile sizi yalniz birakmayiz :):)hoşbulduk daha önce bu topikte yazışarak büyük başarılar elde ettik sonrasında arkadaşlar ayrılınca burası aktifsizleşti sadece video istemek için yazıyorlar
günaydın kızlar sabah sporumu yaptım.Leslie ile 1 saat yürüyüş yapıldıGünaydın kızlar nedense kimse yazmaz oldu
Günaydın :) kahvaltı yaptın mı pekigünaydın kızlar sabah sporumu yaptım.Leslie ile 1 saat yürüyüş yapıldı
geçoldu kusura bakma ,atıştırtım sadece 1 dilim ekmek,2 zeytin falan ve mandalina yeyip öyle başladım bizimkilere kahvaltı hazırlarken zacık sadece açlığı bastırtım yarı aç yaptım canımGünaydın :) kahvaltı yaptın mı peki
Kendini aç bırakma sonra grip olursun bende işte biraz önce tartildim sukur vermisimgeçoldu kusura bakma ,atıştırtım sadece 1 dilim ekmek,2 zeytin falan ve mandalina yeyip öyle başladım bizimkilere kahvaltı hazırlarken zacık sadece açlığı bastırtım yarı aç yaptım canım
elbette kendinden bahset biraz hedefini falan soyle biz sana destek oluruz :) hoşgeldin aramizaya arkadaşlar benim de motive olmam lazım
burası diğer yerlere göre aktif sanırım
beni de gaza getirin ben de yapayım
Evet bencede buraya yazarak daha motive olabiliriz bende 47 gun once dogum yaptim leslie basladim 2 haftada 2 kilo verdim duzenli yapmadigim halde ve diyette hic yapmadim :)))merhaba arkadaşlar nihayet burası canlandı.Leslie videolarını yapıyorum daha önce yapıp çok faydasını gördüğüm videolar kesinlikle devam edin derim.Ama buraya yazmak daha çok motive ediyor isterseniz beraber devam edelim.Genelde videoları istiyorlar sonrasında bir deha ne yazan var ne yapan gelin beraber devam edelim istikrarlı olarak ne dersiniz ?
Tebrikler canım :) hiç vazgeçme bende bir adim sayar almam lazım 3 miles yapıyorum ancak ise yarıyor 4 miles supermis valla gerçekten tebrik ederimBugun tam 4 mil yaptim adimsayarim var benim 11500 adim yaptim leslie ile hergun 10000 adimi gecmeye calisiyorum acayip zevkli oluyo diyete de basladim bugun klasik diyetlerden 1 kib kutusu peynir 5 zeytin falan)))