- 29 Ekim 2016
- 393
- 340
Çok teşekkür ederim :) karamsarlık yasak şöyle düşün bu yaşımıza kadar yedik elimize ne geçti mesela çikolata yiyoruz üzerinden su icince tadı kayboluyor ee boş yere kalori almış oluyoruz ondan sonrada çarşıda pazarda gordugumuz fidan gibi kızlara ozeniyoruz ben kendime odul olarak sadece muz verdim aralığın başlarında erkek arkadaşım gelecek izine beni zayıflamış gorsun istiyorum :) o yüzden hep enerji tam enerji :)G.olsun canım kötü bişey olmasında.Yok kız bana hiç günü süper geçmiş gibi gelmiyo anam bi karamsarlık var üstümde ne yaparsam yapim az oluyo gibi geliyo bana psikolojimi bozmassam iyi
Supersinn :))))Çok teşekkür ederim :) karamsarlık yasak şöyle düşün bu yaşımıza kadar yedik elimize ne geçti mesela çikolata yiyoruz üzerinden su icince tadı kayboluyor ee boş yere kalori almış oluyoruz ondan sonrada çarşıda pazarda gordugumuz fidan gibi kızlara ozeniyoruz ben kendime odul olarak sadece muz verdim aralığın başlarında erkek arkadaşım gelecek izine beni zayıflamış gorsun istiyorum :) o yüzden hep enerji tam enerji :)
Çok teşekkür ederim :)Supersinn :))))
Gunaydin canim ben hemen yaptim kahvaltimi (09.30)Günaydın herkese :) ben henüz kahvaltı yapmadım canimda istemiyor az şekerli Türk kahvesi içmeyi düşünüyorum sanırım yine grip oluyorum bogazim falan ağrımaya başladı :/
Kesinlikle işe yarıyor bende telefonuma yazıyorum :) ekmeği 1 e dusur bence gerçi az yiyormussun diğerlerini ama olsun ekmek yasakGunaydin canim ben hemen yaptim kahvaltimi (09.30)
1 adet minik patates
5 adet zeytin
2dilim kepek ekmegu
1 tatli kas bal :))
Ben yazarak yapmaya basladim ne yediysem yaziyorum ictigim suyu bile o kadar guzel ve etkili oluyo ki istesemde fazla bisey yiyemiyorum
Yok ya o bugune ozel oyle oldu ben emzirdigim icin kendimi cok ac birakmamaya calisiyorum sutum kesilir diye ama yazmak cok iyi oluyomus ciddenKesinlikle işe yarıyor bende telefonuma yazıyorum :) ekmeği 1 e dusur bence gerçi az yiyormussun diğerlerini ama olsun ekmek yasak
Ne guzel :) ben iki gundur leslie yapamiyorum bebegim cok agliyo ama su gaz sancilari bitsin devam etcem leslie yeöğlen az tavuk suyu çorba ve ıspanak yemeği yedim
ekmek falan yok
sabah bir şey yiyesim gelmiyo benim, öğlene kadar aç duruyorum
sağlıklı değil biliyorum ama canım istemiyo hiç
akşam da leslie ye devam
Çok geçmiş olsun benimde kuru öksürük var ama çok kötü değilim 4 fast mile ve bölgesel çalıştımGünaydın herkese :) ben henüz kahvaltı yapmadım canimda istemiyor az şekerli Türk kahvesi içmeyi düşünüyorum sanırım yine grip oluyorum bogazim falan ağrımaya başladı :/
Harikasin :)Akşam yemeği de mercimek çorbası ve biraz tas kebabı
Ekmeksiz
Supersin:)günaydın kızlar ,
5 mil leslie yapıldı
Hoşgeldin ister kahvaltıdan sonra yap ister öğlen istersen akşam yap ama açken yapmani onermem :) alışana kadar 1 mile yap yani 15 dakika olan videoyu sonra 2-3 diye arttirirsinMerhaba kızlar benimde kilo vermem lazm acilen :)) spor yapyorm ve bacaklarm kas yapms gibi oldu :) leslie ye baslamak istyorm nasl uyguluyosunuz bakalm :)
Spor yaptğm icin 3 le falan mi baslasam ? İngilizce olduğu icin anlamyorm kadınin dilinden :)Hoşgeldin ister kahvaltıdan sonra yap ister öğlen istersen akşam yap ama açken yapmani onermem :) alışana kadar 1 mile yap yani 15 dakika olan videoyu sonra 2-3 diye arttirirsin
Hoşbuldum bu arada cnm :)Hoşgeldin ister kahvaltıdan sonra yap ister öğlen istersen akşam yap ama açken yapmani onermem :) alışana kadar 1 mile yap yani 15 dakika olan videoyu sonra 2-3 diye arttirirsin