• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
analdim... ama ben galiba bir sure daha videolarla birlikte yapmaliyim. ne kadar walk ne kadar hareket kismi henuz otomatige baglanmis degil bende.. bi de muzik olmazsa olmazimm.. cevap icin tesekkurler..

bu arada radio remix in adi ilgi cekici ama ben begenmedim sahsen. diger videolari cok daha iyi. bu arada brazil in cardio axe videosu cok eglenceli, yarim saatlik. tavsiye ederim.
kizar hava cok sicak artik, sicakta spor yapmayi sevmiyorum. ben de bir motivasyon konusu acacagim aksama.

bende ayça ile zayıflıyorum ve yazmak gereçekten faya sağlıyor insana

derya o burn aladım tatalım pestilim çıktı aman yarım saat nedir ki dedidm ama 5 mil yapmak ondan daha kolay gerçekten :) color a başlmadım ama . Ve asıl bombaya geliorum uzun bi aradan sonra 69 bile olsa 6 lı rakamı görüdüm yaşasın leslie yaşasın ayça kaya ve yaşasın deryacım :)

tebrikler :nazar::46::46::46::46::46::46: Ayçam bir numara her kanalda takip ediyorum 2 yıldır çok güzel şeyler öğrendim kitabını aldım 2.almak istiyorum.Tariflerini yazdım ama olsun alabilirim

bu arada radio remix in adi ilgi cekici ama ben begenmedim sahsen. diger videolari cok daha iyi. bu arada brazil in cardio axe videosu cok eglenceli, yarim saatlik. tavsiye ederim.
kizar hava cok sicak artik, sicakta spor yapmayi sevmiyorum. ben de bir motivasyon konusu acacagim aksama.

hmmm cok bisi beklememek lazim yani.. neyse o kaynak bu site bi dunya virus alarmi derken cesitlenmeye basladi videolar dener dener bakarim altik. power ve mega milleri toparlamaya calisiyorum. dun firm bulmustum bi yerden convert edebilirsem yarin da onu yapmayi dusunuyorum :52:

tebrikler :nazar::46::46::46::46::46::46: Ayçam bir numara her kanalda takip ediyorum 2 yıldır çok güzel şeyler öğrendim kitabını aldım 2.almak istiyorum.Tariflerini yazdım ama olsun alabilirim

hic duymamistim aycayi..

ben dukan ile gecen sene araliktan nisana 12 kilo vermistim. ama atak persembeleri ramazanla baslayan duzensizlikle birlikte sekteye ugrayinca koruyamadim 4 kiloyu geri aldim. o zaman karar verdim spor destekli bu isi yapmaya. son 1 senedir haftada 3 gun saatte 4-6 arasi hizla 1 saat yuruyorum ama ust bolgeye fayda saglamiyor ve sadece kilomu koruyabiliyorum. daha tempolu bisiler lazim derken gunluk sporu tibet yogasina biraktim, kardio leslie bacima emanet, ust bolge sekillendimesi icin bi kac arkadasin tavsiyelerini arastiriyorum, bi de bogaz kismini duzene sokarsak tamamdir :56:

Son düzenleme:
hic buymamistim aycayi..

ben dukan ile gecen sene araliktan nisana 12 kilo vermistim. ama atak persembeleri ramazanla baslayan duzensizlikle birlikte sekteye ugrayinca koruyamadim 4 kiloyu geri aldim. o zaman karar verdim spor destekli bu isi yapmaya. son 1 senedir haftada 3 gun saatte 4-6 arasi hizla 1 saat yuruyorum ama ust bolgeye fayda saglamiyor ve sadece kilomu koruyabiliyorum. daha tempolu bisiler lazim derken gunluk sporu tibet yogasina biraktim, kardio leslie bacima emanet, ust bolge sekillendimesi icin bi kac arkadasin tavsiyelerini arastiriyorum, bi de bogaz kismini duzene sokarsak tamamdir :56:

kişiye göre değişir ama dukan bana pek sağlıklı gelmiyor protein ağırlı beslenmede vücut dışarı atarken kalsiyumu çekiyor oda kemik erimesine sebep oluyor ayrıca asit birikimene sebep olduğu için kansere yol açıyor diye uzmanlar duydum .

kişiye göre değişir ama dukan bana pek sağlıklı gelmiyor protein ağırlı beslenmede vücut dışarı atarken kalsiyumu çekiyor oda kemik erimesine sebep oluyor ayrıca asit birikimene sebep olduğu için kansere yol açıyor diye uzmanlar duydum .

dukan ataktan ibaret olsa dediginde haklisin ama sonrasinda yine protein agirlikli olmakla birlikte sebzeler de giriyor isin icine. bi de yeme aliskanliklarimiza cok uygundu bizim. cok yogurt sut tuketirim ben, ailecek etcilizdir ve malesef esim sebze sevmez falan gibi nedenlerden ve o zaman daha 1 yasinda yeni girmis ufaklikla olcu ve duzen istemedgi icin en uygun o gelmisti bana.. once kitabi okudum. disiplin zaten benim icin en kolayi cok da memnun kaldim. ama ikinci kez hem o kadar kilom yok, hem daha duzenli yasayabiliyorum, hem de acelem yok :)

bahsettigin seyler yarim yamalak yapilirsa oluyr. protein sindirimi zordur asit biriktirir o nedenle 3 lt alkali su icmeyi sart kosar dukan mesela. neyi yaparsak yapalim tam ve kuralina uygun yapilmali. basladim biraktimlarin, ucundan azcik yaptimlarin hep zarari var vucudumuza..

Bi kaç 100 mil lazım bana o zaman. Yanlış anlaşılmada olduysa düzelir ablacım. O arkadaşta tanımıyorum ama eminim sana güvenmese sormaz. Kıran kırdığından bi özür dilesin büyük olanda affetsin. Öpüşüp barışın bi kaç mil yürüyün kanımca. :)

I love Bonus

Gördüğüm en güzel yorumlardan biri olmuş bu bayıldım :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar son konuları baştan beri okudum kendi yorumumu yapmak ve forumla alakalı birkaç hatırlatma yapmak istiyorum...
yaklaşık 1 senedir genelde brazil başlığında ,arada oradan tanıdığım Derya abla sayesinde leslie başlığını takip ediyor, gerekli gördüğümde yazıyorum...

Öncelikle tamam konu başlığımız spor görsel paylaşımdır, fakat bu spor deneyimlerimizi paylaştığımız bir sayfadır. sorun son zamanlarda sanki bu sayfa video paylaşım sitesiymiş gibi videolar istenmesinden kaynaklanıyor... acaba ben mi yanlış biliyorum diye şüpheye düşüp bu konuyu site yöneticisine sordum ...

cevabı şu şekilde olmuştur (aynen yazıyorum);

''Merhaba
Yayınlanan videonun kaynağı önemli ama izin alınmadı ise bu kesinlikle
suçtur ve bu konuda oldukça hassas davranıyoruz. Fakat bu konuda karşı
firmanın bize yazı yazıp bunun lisanslı bir uygulama olup izin verip
vermediklerini bildirmeleri gerekmektedir.''

Yani bu site böyle açık açık yasal olmayan videoların alelade şekilde paylaşıldığı sitelerden farklıdır(eğer öyle düşünenler varsa) ...eğer forumumuzu düşünüyorsak kurallara uyalım...herkesin bir şekilde sahip olduğu arşivler olabilir... bu konuların özel mesajla çözümlenmesi gerekmektedir...ama kimse kimseye bu konuda baskı yapamaz...forumun amacı video paylaşımı değil ,deneyim paylaşımıdır...

Derya abla bu forum içinde herkese en çok yardım yapan ,yardımlaşan insandır , yardım etmek zorunluluğu olmadığı halde...ama sanki bazı arkadaşlar tarafından paylaşmak istemiyorsun ,paylaşımcı değilsin , gruplaşmaya gidiliyor gibi suçlamalar yapılıp sonra da birşey olmamış gibi hayatlarına devam etmeleri çok ilginçtir. eskiden beri kimse elini taşın altına koymadı... Bu forumda insanlara en çok o yardım ettiği için, bu iyiliği suistimal edildi. . Açıkça olan olay budur....

.............................

Son düzenleme:
arastiricam bunu da.. bilek agirliklari bakacaktim bu ara bi de bu adimsayarlarin daha iyi bir versiyonu var mi bakayim :)

ben de sizi tanimiyorum :) ama benim kredim 10dan basliyor. derya hanimi da tanimiyordum ama forumda herkese destek olup `istersen su milleri deneyebilirsin` gibi bir yaklasimi olunca ben de topige direk dalmadan kendisine mesaj atip gecmisimi sorunlarimi yaptiklarimi ve ihtiyacim olanlari en basit sekliyle yazdim. uslubumda ve mesajimda bir sorun oldugunu zannetmiyorum. uslup vs konusunda bu kadar suclamaya maruz kalinca kendisine yazdigim mesaji yayinlama ihtiyaci hissettim. mesaj su sekildeydi:

merhaba,

sizi leslie yuru ve incel basliginda takip etme firsatim oldu..

youtubeden bakinca pek cok video goruyorum ama hangisi ne icin hangisiyle baslamali cok da emin olamadim. videolarin ismini ve ozelliklerinin yazildigi bir post gordum ama ayni isimde pek cok video var en etkinlerini bulmak konusunda yardim rica ediyorum.

benim vermem gereken 6 kilom var ve bunun haricinde ust bolgem kalin. yani ilk hedef kollari inceltmek ve sikilasarak kilo vermek. bunun icin nasil bir program dizayn etmek gerektigi konusunda da fikir alabilirsem sevinirim.

xxxx benim mail adresim. gerektigi takdirde burdan ulasabilirsiniz.

yardim icin simdiden cok tesekkurler

bunun neresinden video gonder, bana program yap, bunu yapmak zorundasin gibi bir durum cikartildigini anlayamiyorum. youtube videolarini kendim bulmusum ama isim tekrari cok ve karisik. grupta da yazdim yesil kiyafetli mavi kiyafetli vs gibi tanimlamar bana yetiyor. zaten kendim arastiriyorum. tum videolari yapmadigim ve etkisini bilmedigim icin kol calistiran videolari bilir kisi olarak kendisine sormusum. yine baslikta pek cok kisiye haftada 3 gun sunu diger gunler bunu dedigi icin etkili sonuc almak icin neyin ne zaman yapilmasi gerektigini sormustum. ve tum bunlari nezaket cercevesinde, herhangi bir baski altina almadan yaptim. suclandigim tum bu seyler haksiz ve buna sessiz kalmam bekleniyor bunu anlamiyorum.

zaten konuyu okumamis olsam derya hanimin ne konuda yardimci olabilecegini bilmesem bu sekilde bir mesaj atmazdim. konuyu okumamis oldugum on bilgisini kim nerden cikariyor da `okumadan gelip video istiyorlar` havasi yaratiliyor. video mu istemisim dogrudan, konuyu okumamissam kendisinin onerileriyle ilgili bu kadar dogrudan sorulari nasil toparlamisim?

her gelen mesaja kizmis vs olabilir ama dogrudan adimi vererek saygisiz, uslupsuz vs diyerek hedef gostermeye calisilmasi gercekten cok cirkin. mesajin ne saygisizligi ne uslupsuzlugu var??

butun bunlara ragmen eger yine ozur dilemem bekleniyorsa agzim asinmaz.. kendisini burada gormek isteyen insanlar oldugu icin gitmesine eger sebep bensem derya hanimdan seve seve ozur dilerim ama butun bu yaftanma ve suclanmalari da haketmedigim asikardir.

sadece kol ekleyelim diil iste olay. o kadar basite indirgemeyin lutfen. fast millerin temposu hareketlerin ileri geri gidilerek tekrarlanmasi aradaki walk kisimlarin daha kisa surmesi hem kardiyo hem de kaslar acisindan cok farkettiyor. buradan bir arkadas radio remix videosunu yollayacagini mesajla iletmis onun da mesela daha tempolu oldugunu dusunuyorum. her video birbirinden farkli geliyor bana. mesela mary kay in ikinci mili yaptirdigi videonun son mili kol calistirmak icin en iyisi diye dusunuyorum vs vs.. yani bilmeden okumadan arastirmadan havaya laf olsun diye yazmiyorum inanin. eger boyle bir grup kisi varsa da onlarin icinde anilmak istemem..

sevgili arkadaslar, ben zaten neden oldugum gerginlikten mutsuz ve sikilmisken yeni bi tane daha baslatmamaninizi rica ediyorum. geldigime gelecegime pisman olmak uzereyim :(

tv seyrederken nasil yapabiliyorsunuz? daha once de bir kac arkadas muge anli izlerken film izlerken yaptim falan yazmisti. ben dvd playerin hard dicine yukledim tvden izleyip yapiyorum. muzik olmadan izlemeden yapamam sanirim. bunun bi yontemi mi var yoksa siz artik otomatige baglayacak kadar cok mu yaptiniz :46:
ben tablete yükledim koltuğun üzerine koyuyorum karşımdada televizyon yapıyorum hareketler genelde aynı olduğu için sıkıntı olmuyor...

Arkadaşlar son konuları baştan beri okudum kendi yorumumu yapmak ve forumla alakalı birkaç hatırlatma yapmak istiyorum...
yaklaşık 1 senedir genelde brazil başlığında ,arada oradan tanıdığım Derya abla sayesinde leslie başlığını takip ediyor, gerekli gördüğümde yazıyorum...

Öncelikle tamam konu başlığımız spor görsel paylaşımdır, fakat bu spor deneyimlerimizi paylaştığımız bir sayfadır. sorun son zamanlarda sanki bu sayfa video paylaşım sitesiymiş gibi videolar istenmesinden kaynaklanıyor... acaba ben mi yanlış biliyorum diye şüpheye düşüp bu konuyu site yöneticisine sordum ...

cevabı şu şekilde olmuştur (aynen yazıyorum);

''Merhaba
Yayınlanan videonun kaynağı önemli ama izin alınmadı ise bu kesinlikle
suçtur ve bu konuda oldukça hassas davranıyoruz. Fakat bu konuda karşı
firmanın bize yazı yazıp bunun lisanslı bir uygulama olup izin verip
vermediklerini bildirmeleri gerekmektedir.''

Yani bu site böyle açık açık yasal olmayan videoların alelade şekilde paylaşıldığı sitelerden farklıdır(eğer öyle düşünenler varsa) ...eğer forumumuzu düşünüyorsak kurallara uyalım...herkesin bir şekilde sahip olduğu arşivler olabilir... bu konuların özel mesajla çözümlenmesi gerekmektedir...ama kimse kimseye bu konuda baskı yapamaz...forumun amacı video paylaşımı değil ,deneyim paylaşımıdır...

Derya abla bu forum içinde herkese en çok yardım yapan ,yardımlaşan insandır , yardım etmek zorunluluğu olmadığı halde...ama sanki bazı arkadaşlar tarafından paylaşmak istemiyorsun ,paylaşımcı değilsin , gruplaşmaya gidiliyor gibi suçlamalar yapılıp sonra da birşey olmamış gibi hayatlarına devam etmeleri çok ilginçtir. eskiden beri kimse elini taşın altına koymadı... Bu forumda insanlara en çok o yardım ettiği için, bu iyiliği suistimal edildi. . Açıkça olan olay budur....

.............................

Bakin arkadaslar konu uzamasin dedikce hala uzatiyorsunuz. Konu kapansin diye normal yazismalara donulmesi bile sizi rahatsiz ediyor. Lutfen onceki yazismalari okuyun.

Sahsim kimseden video talep etmedim. Ilk mesajimda ve sonrakilerde bahsedilen videolarin isim ve gorsellerinin paylasilmasidir. Kaldi ki foruma zaten video yuklemek teknik acidan mumkun degil. Velevki biri burdan youtube linki verse -ki bu pek cok spor konusunda mevcut- Leslie sansone kendi videolarinin paylasimini youtube ile gorusmektedir, bu konuda irtibati kk yonetimi olmayacaktir. Kk kendi icinde yonetsel olarak bunlari keyfr keder denetlemektedir ki haklilardir.

Kaldi ki derya hanima ilk olarak attigim mesaj 'ozel' mesaj olup kendisinin topic icerisine tasimasi ile forum uzerinden konular devam etmistir. Hedef gosterici mesajlara devam etmek yerine topic katilimcilarinin istegi uzerine gundelik paylasimlara donebilirseniz herkes icin faydali olur.

Sevgiler

iPhone 'den gönderildi

Bende cardio axe merak ettim şimdi .Kısa videolar daha çok işime geliyor çünkü...

Bende cardio axe merak ettim şimdi .Kısa videolar daha çok işime geliyor çünkü...

cardio axe leslie'nin degil yalniz. brazil butt lift programinin kardiyosu. torrentte kesin vardir. benim burda demek istedigim ille de leslie diye takilip kalmamak. leslie'nin bu kadar cok dvd cikarmasinn sebebi ticari kaygilar. hani 5 dvd si olsa yeterdi aslinda. ama amerikalilar aaaa leslie yeni video cikarmis diyip aliyorlar. biz de aaaa yeni video muuuuu hemen indirmeliyim!!! diyoruz :)
kisavideo seviyorsan 10 minute solution aratabilirsin. hem pilates hem cardio videolari var. youtube'da da var.

ben tablete yükledim koltuğun üzerine koyuyorum karşımdada televizyon yapıyorum hareketler genelde aynı olduğu için sıkıntı olmuyor...

benim de aklima telden falan yapmak gelmisti ama kendi kendine yapmak da iyi fikirmis.. daha ilerde olabilir

Bakin arkadaslar konu uzamasin dedikce hala uzatiyorsunuz. Konu kapansin diye normal yazismalara donulmesi bile sizi rahatsiz ediyor. Lutfen onceki yazismalari okuyun.

Sahsim kimseden video talep etmedim. Ilk mesajimda ve sonrakilerde bahsedilen videolarin isim ve gorsellerinin paylasilmasidir. Kaldi ki foruma zaten video yuklemek teknik acidan mumkun degil. Velevki biri burdan youtube linki verse -ki bu pek cok spor konusunda mevcut- Leslie sansone kendi videolarinin paylasimini youtube ile gorusmektedir, bu konuda irtibati kk yonetimi olmayacaktir. Kk kendi icinde yonetsel olarak bunlari keyfr keder denetlemektedir ki haklilardir.

Kaldi ki derya hanima ilk olarak attigim mesaj 'ozel' mesaj olup kendisinin topic icerisine tasimasi ile forum uzerinden konular devam etmistir. Hedef gosterici mesajlara devam etmek yerine topic katilimcilarinin istegi uzerine gundelik paylasimlara donebilirseniz herkes icin faydali olur.

Sevgiler

iPhone 'den gönderildi

''ben kendi adima 56.com diye muhtemelen kore ya da cin menseli bir siteden bazi videolari online olarak buldum. bunu baskalariyla paylasmanin yanlisligini goremiyorum. ben bunu paylasacaksam siz neden forumda yazmak istemeyesiniz onu da anlamiyorum. ulasmakta zorlandigim videolari da sormak hakkim belki biri de baska bir sitede bulmus yapiyordur bunu bilemeyiz ki. siz video konusun ben de tum bilgilerimi ve video arsivimi alip giderim demek nasil bir yardimseverve paylasimci ruh ornegidir algilamak mumkun degil.''

Pardon konuları açıp kapatma yetkisini kim verdi (1 haftadır forumda yazan biri olarak ) onu anlayamadım

konuştuklarınız o kadar çelişkili ki ! ... yukarıdaki mesajıların ikisinide sizmi yazdınız anlıyamadım....

.................

Son düzenleme:
benim de aklima telden falan yapmak gelmisti ama kendi kendine yapmak da iyi fikirmis.. daha ilerde olabilir
o benim işte telden yapan :) mutfaktaki rafa yada masann üstünde saksının dibine falan koyaraktan yapıyorum. Tv gibi güzl olmuyo ama yetiyo

I love Bonus

cardio axe leslie'nin degil yalniz. brazil butt lift programinin kardiyosu. torrentte kesin vardir. benim burda demek istedigim ille de leslie diye takilip kalmamak. leslie'nin bu kadar cok dvd cikarmasinn sebebi ticari kaygilar. hani 5 dvd si olsa yeterdi aslinda. ama amerikalilar aaaa leslie yeni video cikarmis diyip aliyorlar. biz de aaaa yeni video muuuuu hemen indirmeliyim!!! diyoruz :)
kisavideo seviyorsan 10 minute solution aratabilirsin. hem pilates hem cardio videolari var. youtube'da da var.

anladım teşekkürler bakayım ben onlara da değişiklik iyi oluyor gerçekten.Her zaman vaktim olmuyor onun için araya kısa videolar sıkıştırmak istiyoum.

Pardon konuları açıp kapatma yetkisini kim verdi (1 haftadır forumda yazan biri olarak ) onu anlayamadım

konuştuklarınız o kadar çelişkili ki ! ... yukarıdaki mesajıların ikisinide sizmi yazdınız anlıyamadım....

.................

bakin siz de ayni cimbizlama yontemini kullaniyorsunuz bu gercekten cirkin. 56.com a referans vermek ilk mesajdaki download sitesine, youtube ya da torrente referans vermekten farkli birsey degil. ben 56com/bidididbi/falanfilan.htm gibi dogrudan bir link versem dediginizi anlayacagim. ya bu konulara muktedir degilsiniz ya da bunu bilmeyen arkadaslari yaniltmak icin ozellikle yapiyorsunuz.

derya hanimin paylasimciligiyla ilgili konuya gelince kendisinin iddiasi uzerine verilmis bir cevaptir. basini soylemeden sonunu soylemek meshur ornekteki gibi `namaza yaklasmayin` demek olmus sanki.

konuyu ben acmam, ben kapatmam, bu topicteki herkes kadar yazarim.. genel talep bu sekilde oldugu icin ben de ona uygun davranmaya calisiyorum. size de bunu onerdim dikkate alip almamak size kalmis. ben saygi duydum ve kaldigim yerden devam ediyorum yazmaya.. burasi bir memuriyet ve kidem sistemiyle islemedigine gore topicte ne kadar suredir yazdigimizla mi olcecegiz ne kadar konusacagimizi? elestirecekseniz bile saygi cercevesinde ve dgru bilgilerle elestirin rica ediyorum...

o benim işte telden yapan :) mutfaktaki rafa yada masann üstünde saksının dibine falan koyaraktan yapıyorum. Tv gibi güzl olmuyo ama yetiyo

I love Bonus

ben de onceki gun ufakligi babaya teslim edip alip laptopu yatak odasina cekilmistim. youtubedan yapacaktim ama dns girili degimis. aynen telden minicik ekrandan actim yaptim ama bi sure sonra gozun alisiyor.. yer mekan farketmiyor yapmak istedikten sonra:46:

Back