• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
o zaman cımbızlamadan (!) yayınlayalım bakalım farklı mı anlaşılıyor....

oncelikle basligi uzun uzun takip edip yazacak zamanim olmuyor. gece uyumadan evvel ya da bu saatlerde ufaklik uyanmadan bakabiliyorum.

4 fast miles disiplinli degil eglenceli gelmiyor. bu nedenle radio remixi ariyorum. ayrica baslikta yazan arkadaslarin cok eglendim hic sikilmadim daha cok yapmak istedim dedigi videolari deneyimlemek istemek merak uyandiracak bir konu degil.

100 kilo uzerindeki arkadasalar icin iyi bir tempo olabilir ama okudugum rakamlardan bahsetmek gerekirse cogumuzun deri 70li 60li kilolardan ideal kilomuza dusmeye calismak. dolayisiyla kondisyon kazandiktan sonra daha siki calismamizi gerektirecek programlara ihtiyac var. ben ihtiycim olan birseyden bahsediyorum siz bana `haddin degil hele bi sunlari yap` minvalinde bir cikista bulunuyorsunuz. basligi domine etmesi, yureklendirmasi gerekecek bir kisiden -ki paylasim yapalim motive olalim diyorsunuz- beklenmeyecek bir hareket...

ben kendi adima 56.com diye muhtemelen kore ya da cin menseli bir siteden bazi videolari online olarak buldum. bunu baskalariyla paylasmanin yanlisligini goremiyorum. ben bunu paylasacaksam siz neden forumda yazmak istemeyesiniz onu da anlamiyorum. ulasmakta zorlandigim videolari da sormak hakkim belki biri de baska bir sitede bulmus yapiyordur bunu bilemeyiz ki. siz video konusun ben de tum bilgilerimi ve video arsivimi alip giderim demek nasil bir yardimseverve paylasimci ruh ornegidir algilamak mumkun degil.

yoo ben bir fark göremedim... resmen illegal paylaşımdan bahsediyorsunuz ve bunu paylaşmanın yanlış olmadığını söylüyorsunuz...
bence siz insanları çok güzel yanıltıyorsunuz (veya öyle zannediyorsunuz !) gerçekten bravo :46:

sevgiler....

o zaman cımbızlamadan (!) yayınlayalım bakalım farklı mı anlaşılıyor....

yoo ben bir fark göremedim... resmen illegal paylaşımdan bahsediyorsunuz ve bunu paylaşmanın yanlış olmadığını söylüyorsunuz...
bence siz insanları çok güzel yanıltıyorsunuz (veya öyle zannediyorsunuz !) gerçekten bravo :46:

sevgiler....

Kendi dusunceniz... Bu yazilar bu topicte yapildi. Herkes okudu. Herken kendi dusuncesine sahiptir. Boyle alinti yapilinca anlami degismiyor

iPhone 'den gönderildi..

Arkadaşlar gerçekten tartışmalar kapansın artık neydik ne olduk durumuna geldik.. Ben artık sabahları 1 saat dışarıda yürüyüş akşamları Leslie yapacağım çok koşturmam oldu son zamanlarda Leslie düzenim bozuldu. Ender Saraç hareketlerini de yapacağım . Bu ender saraç hareketleri günde 1 kez mi yapılıyor?

Bugün 5 mega miles yapmayı planlıyorum.. Bu arada alakasız olacak ama pilates lastiğiyle üst bölgeyi(kolları,sırtı) inceltmek için pilates videosu bilen var mı? Etkili bir pilates videosu arıyorum.

Hareketleri sabah ve akşam olmak üzere 2 set halinde yapabilirsin. Ben pek ilgilenmedim ama Ebru Şallının videolarını yapanlar var, onların konularına bir bak istersen.

2 power mil yaptım çok iyi geldi yemeğin üzerine ..

Walk walk walk aynen devam :kkk::kkk:

Canım yemeğin hemen üzerine değilde, 1-2 saat sonra yapılması salık veriliyor sağlık açısından.

Diyetisyenim her gorusmemizde sporunu aç karnına yapma ya kahvalti ya da ara öğün sonrasi yap diye tembihliyor.

Ben de bugunlerde pek leslie yapamiyorum. Cunku havalar cok guzel oldugu icin kendimi dışarı atiyorum. En az 8 km yuruyorum. Bugun 10km yurudum. Gecen hafta 12-15 km arasi yurudum gunluk.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Diyetisyenim her gorusmemizde sporunu aç karnına yapma ya kahvalti ya da ara öğün sonrasi yap diye tembihliyor.

Ben de bugunlerde pek leslie yapamiyorum. Cunku havalar cok guzel oldugu icin kendimi dışarı atiyorum. En az 8 km yuruyorum. Bugun 10km yurudum. Gecen hafta 12-15 km arasi yurudum gunluk.

Aynen hava güzel oldu mu dışarı atıp kendimi uzunnn uzunnn yürümeyi seviyorum ben de. Çıkamıyorsam leslie. :21:

Gunaydin, tibetimi yaptim. misafirlerimizle birlikte cok zararli bi kahvalti masasindayiz. Burdan cikinca sac dokulmesi icin doktora ugrayacagim. Kan testi sonuclarimi merak ediyorum. Aksam da 4 fast mile yaparim.

Firm videosuna baktim dun ama cok slowmotion geldi. Relax gunde bolgesel calisma olarak yaparim diye dusunuyorum.

iPhone 'den gönderildi

Gunaydin, tibetimi yaptim. misafirlerimizle birlikte cok zararli bi kahvalti masasindayiz. Burdan cikinca sac dokulmesi icin doktora ugrayacagim. Kan testi sonuclarimi merak ediyorum. Aksam da 4 fast mile yaparim.

Firm videosuna baktim dun ama cok slowmotion geldi. Relax gunde bolgesel calisma olarak yaparim diye dusunuyorum.

iPhone 'den gönderildi

Çok zararlı bi kahvaltı masasındayız :) Ne samimi bi yorum çok hoşuma gitti :9: Kalabalık kahvaltılar zararlı şeyler oluyor malesef poğaçalar börekler oh mis :9:

Bende bugün 4 fast düşünüyorum :8:

Arkadaşlar son konuları baştan beri okudum kendi yorumumu yapmak ve forumla alakalı birkaç hatırlatma yapmak istiyorum...
yaklaşık 1 senedir genelde brazil başlığında ,arada oradan tanıdığım Derya abla sayesinde leslie başlığını takip ediyor, gerekli gördüğümde yazıyorum...

Öncelikle tamam konu başlığımız spor görsel paylaşımdır, fakat bu spor deneyimlerimizi paylaştığımız bir sayfadır. sorun son zamanlarda sanki bu sayfa video paylaşım sitesiymiş gibi videolar istenmesinden kaynaklanıyor... acaba ben mi yanlış biliyorum diye şüpheye düşüp bu konuyu site yöneticisine sordum ...

cevabı şu şekilde olmuştur (aynen yazıyorum);

''Merhaba
Yayınlanan videonun kaynağı önemli ama izin alınmadı ise bu kesinlikle
suçtur ve bu konuda oldukça hassas davranıyoruz. Fakat bu konuda karşı
firmanın bize yazı yazıp bunun lisanslı bir uygulama olup izin verip
vermediklerini bildirmeleri gerekmektedir.''

Yani bu site böyle açık açık yasal olmayan videoların alelade şekilde paylaşıldığı sitelerden farklıdır(eğer öyle düşünenler varsa) ...eğer forumumuzu düşünüyorsak kurallara uyalım...herkesin bir şekilde sahip olduğu arşivler olabilir... bu konuların özel mesajla çözümlenmesi gerekmektedir...ama kimse kimseye bu konuda baskı yapamaz...forumun amacı video paylaşımı değil ,deneyim paylaşımıdır...

Derya abla bu forum içinde herkese en çok yardım yapan ,yardımlaşan insandır , yardım etmek zorunluluğu olmadığı halde...ama sanki bazı arkadaşlar tarafından paylaşmak istemiyorsun ,paylaşımcı değilsin , gruplaşmaya gidiliyor gibi suçlamalar yapılıp sonra da birşey olmamış gibi hayatlarına devam etmeleri çok ilginçtir. eskiden beri kimse elini taşın altına koymadı... Bu forumda insanlara en çok o yardım ettiği için, bu iyiliği suistimal edildi. . Açıkça olan olay budur....

.............................
slmlar olay ne bilmiyorum ama ben deryayı istiyorum arkadaş geçmişi okumadım kadın paraLadI kendinini burda mileete video yollad programd YARIMDICI OLDU VS

aynen, ben de derya abla'yı istiyorum... bugün 30 min burn ve 5 mega miles yaptım. ikisi için de ayrıntılı yorumumu yazacağım bu akşam. belki böyle yorumlar yazarsak geri döner derya abla, hem de insanlara fikir vermiş oluruz.

• Beğen
Reactions: vsn
Bugün kahvaltıdan sonra 1 saat tempolu yürüdüm yürüyüş parkurunda. Biraz önce de 3 fast mile yaptım son 5 dakikasını hafif koşu şeklinde yaptım çok iyi hissediyorum.

Derya Abla artık bizi kırmaz ve başlığa döner diye düşünüyorum :2:

Derya abla lütfen geri gelir misin ? Hadi ama ..
Yoklugun hissediliyor , demiştin ya bana ihtiyacınız yok artık o zamanda demiştim biz seni bi araç bi video linki paylaşan biri olarak gormedik yani ben görmedim kendi adıma seninle sohbet güzel oluyordu.
Tekrar söylüyorum 3 çocukla kendine bu kadar zaman ayırabilmeni her zaman takdir ettim...
Yazını biraz önce okudum " En azından derya ablanın bize yardımcı oldugunu biliyordum " diyebilirdin yazmışsın bana ...
Haklısın sanırım belki o an düşünemedim ama inan bende bunun farkındayım yaptıkların ve yardımın göz ardı edilemez.. Aramızda en buyuk sensin artık aramıza dönme zamanın geldi bence ..
:20: Büyüklük yap hadi :34:

Hergun yazmasamda mümkün oldukca burayi takip ediyorum. Bu konu derya ablasiz olmaz. Herkesin yardimina kosan ve sorumuz ile ilgilenen biriydi. Sorunu tam bilmiyorum ama burada ona ihtiyac oldugunu görebiliyorum

Back