o zaman cımbızlamadan (!) yayınlayalım bakalım farklı mı anlaşılıyor....
yoo ben bir fark göremedim... resmen illegal paylaşımdan bahsediyorsunuz ve bunu paylaşmanın yanlış olmadığını söylüyorsunuz...
bence siz insanları çok güzel yanıltıyorsunuz (veya öyle zannediyorsunuz !) gerçekten bravo
sevgiler....
oncelikle basligi uzun uzun takip edip yazacak zamanim olmuyor. gece uyumadan evvel ya da bu saatlerde ufaklik uyanmadan bakabiliyorum.
4 fast miles disiplinli degil eglenceli gelmiyor. bu nedenle radio remixi ariyorum. ayrica baslikta yazan arkadaslarin cok eglendim hic sikilmadim daha cok yapmak istedim dedigi videolari deneyimlemek istemek merak uyandiracak bir konu degil.
100 kilo uzerindeki arkadasalar icin iyi bir tempo olabilir ama okudugum rakamlardan bahsetmek gerekirse cogumuzun deri 70li 60li kilolardan ideal kilomuza dusmeye calismak. dolayisiyla kondisyon kazandiktan sonra daha siki calismamizi gerektirecek programlara ihtiyac var. ben ihtiycim olan birseyden bahsediyorum siz bana `haddin degil hele bi sunlari yap` minvalinde bir cikista bulunuyorsunuz. basligi domine etmesi, yureklendirmasi gerekecek bir kisiden -ki paylasim yapalim motive olalim diyorsunuz- beklenmeyecek bir hareket...
ben kendi adima 56.com diye muhtemelen kore ya da cin menseli bir siteden bazi videolari online olarak buldum. bunu baskalariyla paylasmanin yanlisligini goremiyorum. ben bunu paylasacaksam siz neden forumda yazmak istemeyesiniz onu da anlamiyorum. ulasmakta zorlandigim videolari da sormak hakkim belki biri de baska bir sitede bulmus yapiyordur bunu bilemeyiz ki. siz video konusun ben de tum bilgilerimi ve video arsivimi alip giderim demek nasil bir yardimseverve paylasimci ruh ornegidir algilamak mumkun degil.
yoo ben bir fark göremedim... resmen illegal paylaşımdan bahsediyorsunuz ve bunu paylaşmanın yanlış olmadığını söylüyorsunuz...
bence siz insanları çok güzel yanıltıyorsunuz (veya öyle zannediyorsunuz !) gerçekten bravo
sevgiler....