Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
derya bugün 2 mil yaptım sabah

Bravo. Düzenli yapabildikten sonra günde yarim saat bile cok fayda verebilir. Gecen yil benim hic zaman bulamayip kisa kisa calismalar yaptigim günler cok oldu. Vaktin olunca da 3 ya da 4 mil yaparsin arada bir kendini söyle bir ittirmis olursun.

valla bende baya bir alet aldım , pilates çemberi veya topu istiyorum bakalım ne zamana alırım iç bacak kasları güçlendirmek için.bahçeni çok merak ettim bir resmini bana mail atarmısın mailim var sende

Sen rahatsiz olmadiktan sonra niye olsun? Istedigin kadar agirlik kaldirabilirsin. Ben de 500gr lik eldiven ve 1 kg lik dumbel aliyorum elime.

O zaman süper. 16 mayısta sadece leslie yapacağım. Dambıl ile 3 mil yaparım o zaman :) Not defterime yazdım yapacaklarımı. Böylece hem düzenli olur hemde ne yapsam diye düşünmem

O zaman süper. 16 mayısta sadece leslie yapacağım. Dambıl ile 3 mil yaparım o zaman :) Not defterime yazdım yapacaklarımı. Böylece hem düzenli olur hemde ne yapsam diye düşünmem

tempoya göre mil basina 20 kalori bile farkedebiliyor agirlik.

valla bende baya bir alet aldım , pilates çemberi veya topu istiyorum bakalım ne zamana alırım iç bacak kasları güçlendirmek için.bahçeni çok merak ettim bir resmini bana mail atarmısın mailim var sende

valla ben bütün eski mesajlari sildim canim yaa hangisi senin mailindi bir daha ekler misin?

3 milin 2 sini yaptım saati kumamışım geç kalktım yarın daha erken kalkıp yapıcam
ama şimdi bişiy kafama takıldı ben kahvaltımı 30 dk sonra filan yapmak durumundayım bir sıkıntı olmaz dimi
onca zman spor yaptım bir türü anlayamadım şu spor öncesi ve sonrası yemek olayını:26::26:

Valla canim ben hemen spor öncesi yarim muz atiyorum agzima, tamamen ac yapma kastan gider yoksa yagdan gidecegine. Sonra sporumu yapip dus yapip kahvalti ediyorum. Bekleyecek vaktim yok hic saatlerce.

Bu ara motivasyonumu kaybettim sanırım dunde yapamadım bugünde hala yapamadım.
Bilmiyorum keyfim yok regl dönemimdeyim ,, ama sayfalar cok güzel ilerliyor..

Herkesler iyidir inşallah :)

Valla canim ben hemen spor öncesi yarim muz atiyorum agzima, tamamen ac yapma kastan gider yoksa yagdan gidecegine. Sonra sporumu yapip dus yapip kahvalti ediyorum. Bekleyecek vaktim yok hic saatlerce.

bende işe yetişecegim içinn hemen yapmak zorundayım
ceviz filan atayım agzıma bend eo haldee aç yapmayımm

Kizlar ben ev islerimi bitirdim simdi büyük oglumun okuluna veli toplantisina gidiyorum. Artik aksama ancak dönerim. Kalin saglicakla.

Daha önceki bir mesajinda yeni baslamak istedigini söylemissin. 4 fast miles baslangic icin agir bir calisma. Lütfen basliktaki ilk mesaji okur musun? Orada yeni baslayanlar icin gerekli bilgiler var.

Ben sporla uğraşıyorum yüzücüyüm fakat bu sene Lys ye hazırlandığım için üstüne düşemedim. Iki gündür 3 fast mile yaptım ve memnun kaldım cevabınız için teşekkürler ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar direk alakası olmayan bir soru sormak istiyorum. Ben 2 gündür mari winsor ile 18dklık bir pilates videosu var onu yapıyorum. Her gün aynı çalışmayı mı yapmalıyım yoksa başka bir çalışma ile dönüşümlü mü? Ben dönüşümlü yapılmalı diye biliyorum. Leslie'yi hergün yapıyorum zaten o sebeple yazmadım. Bir günümü de boş geçiriyorum.:44:

Selamlar herkese, kızımı babaya emanet edip 3 millik performansıma başlayacağım. Bu arada 3 fast miles de iniyor pc ye. Cumadan sonra fast 3 mile geçiyorum.

Sıcağı sıcağına yazıyorum 3 mil bitti, ama ben kararımı öne aldım yarından itibaren fast 3 mil yapacağım.

O çok zevkliymiş. Diğeri öğretiyor ve yavaşlatıyor. Deryacığım teşekkürler canım, dediğin adresten indirdim.

Bir sey degil canim. Benim esim de eski profesyonel sporcu fakat uzun aralar verdiginde birkac gün bir isinma devresine ihtiyac duyuyor ve temposunu agir agir arttiriyor. 3 fast mile iyi geldiyse kisa bir süre sonra digerlerini de artik rahatlikla yaparsin.

2 haftadır 3 er gün olmak üzere leslie yaptım her gün farklı bir mil tabii ve mutlaka gün içerisinde 500 ml yeşil çay içtim ,leslie bu kadar etkili olabilir mi bilmiyorum ama 2 haftada 3 er gün yapmam sayesinde sanırım 55,5 hatta bazen sabahları aç karnına 56,3 filan çıkıyordum şimdi sabah aç karnına 54,5 çıkıyorum hatta inanamayıp bir kaç kere de tartıldım ama tartı doğru .Bu kadar mı etkili bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…