Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Bende 3 mile weight loss walk yaptım.Beraberinde diyette yapıyorum.İnşallah bu sefer kilo vermeyi başarırım.

Bu sabah bi hafta aradan sonra tartıldım :)) vee tam tamına 1.3 kilo kaybı var :)) ayrıca göğüs aynı göğüs altı -2 bel-2 kalça-1 sağ kol -1 sol kol -1 sağ bacak -2 sol bacak -3 incelme :)) gözlerime inanamadım bu kadar kısa sürede maşallah :)) haftanın 6 günü yaptım ama benim menisküs bağlarımda sorun var bi sakatlık geçirmiştim ondan dolayı bacağım ağrımaya başladı biraz azaltıcam :)) yediklerime gelince her şeyi yedim çikolata da yedim dondurma da kek de börek de :)) ama az az :) ve bu tip yiyecekleri sabah yemeye özen gösterdim çünkü sabah yediklerimi illa ki harcıyorum düşüncesi etken bende :)) demek ki tam diyet yapsaymışım daha fazla kilo verirmişim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydin kizlar!!! Kilo veren arkadaslari tekrar tebrik ediyorum. Bu firsatla bir de not eklemek istiyorum yine. Hizli icinde hiit kardio olan miller (yani nabzi hizlandirip sonra yavaslatip tekrar hizlandirip yag yakimini arttirici) haftada 3 kez öneriliyor. Biz hirsa kapilip her gün yapiyoruz ama yoruyor gercekten de. Lütfen yeni baslayanlar, sakatligi olanlar, kendini zorlayarak yapanlar bunu örnek almasin. 3 fast miles hiit kardio degil her gün rahatlikla yapilabilir ama 4 fast miles, 5 miles fat burning, mega miles lar, power miles lar, radio remix, color miles, walk it off hiit kardiolu olanlar. Bunlari yapmak isteyenler gün asiri yapin en azindan. Bir de lastik bant ve agirliklarla olan calismalari iki gün arka arkaya yapmayin. Kaslari bir gün dinlendirin.

You tube acamiyoruz diye üzülmeyin kizlar cogu videosu silinmis leslie nin bir kac tane var ki onlari da coktan indirdiniz saniyorum. Hizli tek miller filan silinmis hep. Bi de exercise tv dekiler kalmis.

Tatlım tebrik ederim çok güzel kilo vermişin bi sorum olacak . incelmelerin de mi 1 haftada oldu?

Tatlım tebrik ederim çok güzel kilo vermişin bi sorum olacak . incelmelerin de mi 1 haftada oldu?

Evet ben de çok şaşırdım. Geçen hafta tam bugün almıştım ölçüleri :) Önce 3 fast miles yapıyorum sonra leslie abs, ender saraç hareketlerini en büyük etken leslie tabi. Zaten 3 fast milesda üst taraf da bayağı çalışıyor. Bi yerde okumuştum bölgesel hareketler kardio çalışmalarından sonra çok daha etkili diye. Leslieden güzel kardio mu var sanki dedim ender saraç hareketleriyle leslienin abs çalıştıran hareketlerini yürüyüşten sonra ekledim. En son da cool down yapıp bitiriyorum :))

Günaydın herkese, gerçi bazılarına gün aydınlanamdı

Başımız sağolsun, inanamıyorum 200 den fazla ölü var! Bu nasıl iştir, çok üzgünüm. Allahım ailelere sabır versin. Başımız sağolsun(

süpersin tatlım ben bu incelmeleri 1 ayda buluyorum :-( ama sadece leslie yapabiliyorum onu yaparken bile mutlaka benim yumurcaklardan biri ya uyanık oluyo yada mız mız oluyor. neyse artık sabretmem lazım sanırım. senın adına sevindim devam canım

Ya benim çocuk derdim falan olmadığı için hiç kesintiye uğramıyor :) benim şu an için en çok zamanımı çalan ders çalışmak ama az kaldı biticek Allah ın izniyle :))

Günaydın kızlar.
Ben de dün geç saatlerde 4 fast miles ardındanda 5 mega milesin içindeki abs bölümünü yaptım.
Geçen hafta da hemen hemen aynı şekilde yapmıştım sporumu.
İnşalllah yine aynı düzende yapabilirim.Bazen gündüz aksıyor çok canım sıkılıyor.
Spor benim için vazgeçilmez yapamadığımda mutsuz hissediyorum kendimi.
Eğer gündüz yapabiliyorsan Leslie'nin yanına 15-25 dakika arası eliptik bisiklette ekliyorum.

Canım bence harika bir sonuç olmuş,yanlış hatırlamıyorsam yaşın genç idi değil mi?
İnşaallah devamı da bu kadar güzel olur.

Bu arada Derya sen benim idolümsün.Geçen sene Lion81'in başlığından beri tanıyorum seni.Ben de tam o topiğe katılacakken hamile kalmıştım.
Şimdi de hamilelik kilolarımı vermeye uğraşıyorum.Azminden dolayı çok tebrik ediyorum canım seni.
Bir de o başlıktaki videolarda etkili olmuşmuydu sende?

Son düzenleme:
Madencilerin haberini ancak az önce internette Türk haberlerine bakarken gördüm cok üzüldüm. Allah ailelerine sabir sorumlulara da artik akil fikir versin diyorum.

Bu sabah mega miles in iki milini, pilates cemberiyle gögüs ve ic bacak hareketleri ve tibetlerimi yaptim. Kisa tuttum cünkü evde de cok isim var. Aramiza bir sürü arkadasin katilmasina cok sevindim. Herkese kapimizin acik oldugunu anlayan ve devam edecek arkadaslar oldugunuzu düsünüyorum artik. Bana haftalarca gelen onlarca mesaji yazanlardan eser yok hala burda. Video göndermeyi kesince bir anca özel mesaj da atmaz oldular cok sükür. Baslikta paylasim yapan ve yardimima ihtiyac duyan arkadaslara yardima her zaman hazirim.

Tesekkür ederim canim, ben o programin tamamini yapmadim karin videosunu ve kisa bölgesel videolarindan yapiyordum ve evet faydasini gördüm. Karin videosu da cok güzel pilates hareketleriyle karisik zaten, popom zaten yuvarlak ve sikiydi ama simdi biraz daha kalkik oldu. Ama o videodaki hareketleri artik leslie nin firm videosunda da buldugum icin biraktim.

Tamam canım ben daha hiç firm yapmadım.4 fast miles,kardio remix ve burn'u dönüşümlü olarak yaptım geçen hafta.Ardından 5 milin karın hareketlerini ve eliptik bisiklet.Kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum işte.

Kaç zamandır aklımda kondüsyon bisikleti ile 10 kilo verdiğini yazmıştın,önceki sayfalarda.Bu bisiklet eliptik bisikletle aynı şey değil mi?Hani şu ayakta pedal çevirdiğin,o da karın için çok iyi oluyor da ondan sordum.

Kondisyon bisikleti oturarak normal bisikletin sabit olani. Evet vermistim ama inanilmaz bunaltiyor beni cok uzun yapmak gerekiyor terlemek icin. Onu artik leslieden sonra 10-15 dk bacak hareketi gibi yapiyorum. Les lie bana daha eglenceli geliyor.
Eskiden baslikta bölgesel hareketler de paylasiyordum ama leslie nin yeni videolari da eklenince her bi tarafimiz calisir oldu ihtiyac kalmadi artik.

Süper doğru yoldayım o zaman.Ben de Leslie'den sonra biniyorum bisiklete.Benim ki daha çok kardio amaçlı yani.
Her ne kadar 1 aydır tartı oynamasa da bence Leslie gerçekten faydalı.Ben şuan kilo vermede durakladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…