Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derya bugün 2 mil yaptım sabah
Evet cok farkediyor. Ben gecen yil hep su siseleriyle yaptim. Bu yil kendimi ödüllendirip biraz alet edevat edindim nasil olsa sürekli yapiyorum diye. Böylelikle kaslarimiz da calismis oluyor. Özellikle kol, sirt ve gögüs kaslari.
Dün kendime pilates cemberi alabildim nihayet de daha kullanacak vaktim olmadi. Bir de atlama ipi aldim. Bahcede atlayip dururum artik keci gibi.
Sen rahatsiz olmadiktan sonra niye olsun? Istedigin kadar agirlik kaldirabilirsin. Ben de 500gr lik eldiven ve 1 kg lik dumbel aliyorum elime.
O zaman süper. 16 mayısta sadece leslie yapacağım. Dambıl ile 3 mil yaparım o zaman :) Not defterime yazdım yapacaklarımı. Böylece hem düzenli olur hemde ne yapsam diye düşünmem
valla bende baya bir alet aldım , pilates çemberi veya topu istiyorum bakalım ne zamana alırım iç bacak kasları güçlendirmek için.bahçeni çok merak ettim bir resmini bana mail atarmısın mailim var sende
Bravo. Düzenli yapabildikten sonra günde yarim saat bile cok fayda verebilir. Gecen yil benim hic zaman bulamayip kisa kisa calismalar yaptigim günler cok oldu. Vaktin olunca da 3 ya da 4 mil yaparsin arada bir kendini söyle bir ittirmis olursun.
3 milin 2 sini yaptım saati kumamışım geç kalktım yarın daha erken kalkıp yapıcam
ama şimdi bişiy kafama takıldı ben kahvaltımı 30 dk sonra filan yapmak durumundayım bir sıkıntı olmaz dimi
onca zman spor yaptım bir türü anlayamadım şu spor öncesi ve sonrası yemek olayını:26::26:
Valla canim ben hemen spor öncesi yarim muz atiyorum agzima, tamamen ac yapma kastan gider yoksa yagdan gidecegine. Sonra sporumu yapip dus yapip kahvalti ediyorum. Bekleyecek vaktim yok hic saatlerce.
Daha önceki bir mesajinda yeni baslamak istedigini söylemissin. 4 fast miles baslangic icin agir bir calisma. Lütfen basliktaki ilk mesaji okur musun? Orada yeni baslayanlar icin gerekli bilgiler var.
tebrikler devamlı yaz bize motive olur canım
Ben sporla uğraşıyorum yüzücüyüm fakat bu sene Lys ye hazırlandığım için üstüne düşemedim. Iki gündür 3 fast mile yaptım ve memnun kaldım cevabınız için teşekkürler ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi