Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Ilk günden 4 mille baslamak biraz fazla. Bi de hizli millerden yapmissindir Allah bilir. Yavas yavas alistirin kendinizi kizlar. Biriki haftayi isinma haftasi olarak ayirin sonra arttirirsiniz.

4 fast milesdi galiba bilgisara kaydettim tekrar yaparim diye. Ya daha onceden normal 3 mil yapiodum bu kadar yorulmuyodum o mary diye bi kadinin oldugunu yapiodum. Ama dedigin gibi cok ara vermisim agir geldi yarin eski yaptigima doncem. Cevap icinde tesekkur ederim :)

24 dk hangisiydi bilemedim simdi canim. color miles klasörpnde ise iki mil arti bir bölgesel video vardir. Bir dene istersen kendini zorlamadan sen kendi temponda var. Alistikca onlara ayak uydurursun.

Bende haftasonu 2 gün ara verdim.Bugün 3 mille devam ediyorum.hepinize sağlıklı günler...

Günaydin kizlar. Bugün yine cok isim var hem evde hem disarda leslie ye zaman ayirabilecek miyim bilmiyorum. Neyse en azindan hareketli bir gün olacak. Hepinize spor dolu bir gün dilerim.

günaydın canım sanada bende oğlumun kermesine köstebek pasta götüreceğim inşallah fazla birşey yemeden geri dönerim

günaydın arkadaşlar, nasılsınız?

uzun süredir yazamıyorum,
ideal kiloma inene kadar her ay bildirim yapacağım demiştim;
bugün leslie ve diyete başlayalı 3ay oldu,
ve ben 16.2kg daha eksiğim artık.
93kilo ile başlamıştım, bugün 76.8 çıktım.

93kilo iken kışın ortasında aşırı terliyordum,
şimdi o bile daha normal seviyeye indi,
hamilelik öncesi bir şeylerime girmeye başladım.
yani kilo olarak 76lardayım ama, bedenim daha sıkı.
leslie sağolsun.

Tebrik ederim canim cok sevindim. Yine de daha sik ugra sadece bildirim yapmayi bekleme. Bugün herkes motive olur senin mesajinla.

günaydın canım sanada bende oğlumun kermesine köstebek pasta götüreceğim inşallah fazla birşey yemeden geri dönerim

Aynen aksam benim de veli toplantim var herseyi ayarlamam lazim o saate kadar.

çok iyi bir sonuç tebrikler maşallah :) sıklıkla hangi leslie videolarını yaptınız ?

Tebrik ederim canim cok sevindim. Yine de daha sik ugra sadece bildirim yapmayi bekleme. Bugün herkes motive olur senin mesajinla.

çok teşekkür ederim,
o yüzden yazmaya çalışıyorum zaten,
keşke birilerinin motive olmasına azıcık da olsa katkım olsun.

daha sık yazmaya çalışacağım.

bu arada birazcık geçmişe göz attım,
sayfa sana devrolmuş,
hayırlı olsun.
senin de dediğin gibi; bereket gelmiş.

Jillianın kardiyo videolarını ben de çok beğeniyorum ama kalbi zorluyor gerçekten .. ben Leslie'de özellikle 4 fast miles'da çok terliyorum el manşetleri de kullanıyorum . Siz de niye öyle oldu anlamadım bünyeden bünyeye değişiyor demek ki

Tesekkür ederim canim hepimiz hedefe giderken birkac kisiyi daha motive edebilsek ne güzel olur.

çok iyi bir sonuç tebrikler maşallah :) sıklıkla hangi leslie videolarını yaptınız ?

teşekkür ederim.
her gün farklı bir video yaptım.
özellikle şunu yaptım diyemem.

kendime liste hazırladım,
1.gün şu video,
2.gün bu gibi
o sırayla hergün yaptım.

haa bu arada h.sonları yapamadım.

Kızlar birazdan 5 mil Leslie yapacağım 2 mil 4 fast miledan 2 mil power walkdan ve 1 mil 5 mega milesin bantlarla yapılan bölümünden yapacağım öyle düşündüm size de milleri değişik değişik yapmanızı tavsiye ederim insan sıkılmıyor motive oluyor

Günlük aldigimiz enerji miktarinin ancak yüzde 30 unu normal hareketimizle ve spor yapiyorsak bir miktar da bul sekilde harcayabiliyoruz. Cok düsük kalorili beslenen insanlarda kalori harcamasi da cok düsük olabiliyor. Mesela 1000 kalori aliyorsan günde yediklerinle gün icinde yaptigin normal hareketle bunun 300 kadarini harciyorsun zaten spor da yapsan harcayacagin miktar düsük oluyor cünkü vücut da otomatik olarak tamamen bos kalmamak icin bir miktarini depoluyor. Aynen bir bilgisayar gibi. Cok az kalori almak illa zayiflayacagiz cok kalori harcayacagiz anlamina gelmiyor her zaman. Cok merak ettigim icin dün bu konuyu arastirdim biraz.

leslie dün facebooktaki sayfasinda da bahsetmis videolarimdaki sevdiginiz millerden bir karisim yapabilirsiniz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…