Ilk günden 4 mille baslamak biraz fazla. Bi de hizli millerden yapmissindir Allah bilir. Yavas yavas alistirin kendinizi kizlar. Biriki haftayi isinma haftasi olarak ayirin sonra arttirirsiniz.
hyır açamıyorum ablacım ben önceden internetten başkabı sıteden açıyordum leslienin te yaptığı 1ve2 mili ama bu sefer hıç terlemedim senın verdıklerının arasında 24 dk olanvar acaba onumu denesem bıdee dırek
tamam ablacım yarın bıde onu deneyeyım teşekkür ederım24 dk hangisiydi bilemedim simdi canim. color miles klasörpnde ise iki mil arti bir bölgesel video vardir. Bir dene istersen kendini zorlamadan sen kendi temponda var. Alistikca onlara ayak uydurursun.
tamam ablacım yarın bıde onu deneyeyım teşekkür ederım
Kendi temponda yap diyecektim yanlis olmus. Artik yorgunluktan harfleri göremiyorum.
ben anladım ablacım uzulme allah kolaylık versın sana hakkını helalet yoruluyorsun bizim için
günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
uzun süredir yazamıyorum,
ideal kiloma inene kadar her ay bildirim yapacağım demiştim;
bugün leslie ve diyete başlayalı 3ay oldu,
ve ben 16.2kg daha eksiğim artık.
93kilo ile başlamıştım, bugün 76.8 çıktım.
93kilo iken kışın ortasında aşırı terliyordum,
şimdi o bile daha normal seviyeye indi,
hamilelik öncesi bir şeylerime girmeye başladım.
yani kilo olarak 76lardayım ama, bedenim daha sıkı.
leslie sağolsun.
günaydın canım sanada bende oğlumun kermesine köstebek pasta götüreceğim inşallah fazla birşey yemeden geri dönerim
günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
uzun süredir yazamıyorum,
ideal kiloma inene kadar her ay bildirim yapacağım demiştim;
bugün leslie ve diyete başlayalı 3ay oldu,
ve ben 16.2kg daha eksiğim artık.
93kilo ile başlamıştım, bugün 76.8 çıktım.
93kilo iken kışın ortasında aşırı terliyordum,
şimdi o bile daha normal seviyeye indi,
hamilelik öncesi bir şeylerime girmeye başladım.
yani kilo olarak 76lardayım ama, bedenim daha sıkı.
leslie sağolsun.
Tebrik ederim canim cok sevindim. Yine de daha sik ugra sadece bildirim yapmayi bekleme. Bugün herkes motive olur senin mesajinla.
evet kilom az da, kilo fazla da olsa 3 millik yuruyus 150 civari yaktirir. isterseniz kilo ayarini degistirip bakabilirim bir dajaki yuruyusumde. video bana temposuz geldi ve ben genelde jogging yaptim kendim fazladan kol hareketleri ekledim. zumba, jillian'in kardiyo videolari, kosu, spinning vs disindaki egzersizlrrden cok fazla kalori yakimi beklemeyin derim.
çok teşekkür ederim,
o yüzden yazmaya çalışıyorum zaten,
keşke birilerinin motive olmasına azıcık da olsa katkım olsun.
daha sık yazmaya çalışacağım.
bu arada birazcık geçmişe göz attım,
sayfa sana devrolmuş,
hayırlı olsun.
senin de dediğin gibi; bereket gelmiş.
çok iyi bir sonuç tebrikler maşallah :) sıklıkla hangi leslie videolarını yaptınız ?
Jillianın kardiyo videolarını ben de çok beğeniyorum ama kalbi zorluyor gerçekten .. ben Leslie'de özellikle 4 fast miles'da çok terliyorum el manşetleri de kullanıyorum . Siz de niye öyle oldu anlamadım bünyeden bünyeye değişiyor demek ki
Kızlar birazdan 5 mil Leslie yapacağım 2 mil 4 fast miledan 2 mil power walkdan ve 1 mil 5 mega milesin bantlarla yapılan bölümünden yapacağım öyle düşündüm size de milleri değişik değişik yapmanızı tavsiye ederim insan sıkılmıyor motive oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?