Hem senin hem diger arkadaslarin güzel sözleri icin cok tesekkür ederim canim. Yardim etmek istemedigim düsünüldügünde neden üzülüp alindigimi anliyorsundur. Ben de farkindayim basliga cok baglandigimin, deli miyim neyim? Ama hem baskalari örnek alip yapsin istiyorum cünkü cok inaniyorum bu programa kendimde gördügüm icin hem de ben motive oluyorum böylece. Bir renk verdi hayatima bu leslie. Kendime güvenim geldi, giyim tarzim durusum degisti. Bu disariya da yansiyor haliyle. Demek ki caba gösterip isteyince hersey mümkünmüs.
Arada size laf yetistirerek 3 milimi ve Tibetlerimi tamamladim. Simdi kahvalti ve ev temizligi, alisveris ile günüme devam edecegim.
Beslenmeden bahsedecegim dedim bu tabii benim kendime özel uyguladigim bir beslenme düzeni. Yedigim seyler de hep sevdigim gidalardan olunca zorlanmadim. Lütfen birebir uygulamayin örnek olsun diye yaziyorum.
Tabii arada yedigim abur cuburlardan hic bahsetmeyecegim. Bu düzeni yüzde seksen yüzde yirmi oraninda uygulamaya calisiyorum. Yani genelde yüzde seksen programima uyuyorsam bir yüzde yirmilik pay da birakiyorum istedigim canimin cektigi seyleri yiyeyim diye.
Kahvalti seceneklerim
Filtre kahve, :26eynirli, hindi salamli, bol yesillikli omlet(o günlerde ekmek yemiyorum) , Domates, salatalik, biber, peynir, zeytin yedigim zaman 1-2 dilim kizarmis kepekli tost ekmegi yiyorum. (Önceden beyaz ekmek yiyordum biraktim), Hindi salamli, peynirli yagsiz tost gibi 3 secenek.
Öglen yemegi seceneklerim
Kiymali ya da zeytinyagli sebze yemegi, yogurt
Balik, salata
Kepekli makarna
Aksam yemegi seceneklerim
Balik salata
Izgara et salata
Yogurtlu karisik salata
Ben kendi adima yemeklerle ekmek yiyemiyorum ama kepek ekmegi yenilebilir. Yemek aralarinda sabah hemen spor yapacaksam yarim muz yiyip basliyorum, aksam atistiracak bir sey istersem peynir, meyve ya da bir canak yogurt, müsli, meyve yiyorum. Eskiden tamamen ac kalirdim 18den sonra ama popsugar fitness in sayfasinda 200 kalori civarinda saglikli bir seyler yiyebilecegimizi okudum ve bunu uyguluyorum bu yüzden kilo almadimsu ana kadar. Ayrica kendime bir canak ceviz, findik, badem, kuru üzüm, gibi karisim hazirliyorum aralarda miden kazinirsa atistiriyorum. Ilk zaman bütün canagi yiyordum zamanla bitiremedigimi farkediyorum. Ayrica cikolata cok yerdim tamamen bittere cevirdim. Kuru yemis atistirinca nedense tatli istegim de kalmiyor bazen günlerce yemedigim oluyor. Eskiden tabak tabak meyve yerdim ancak bunun da yanlis oldugunu ögrendigimden beri günde iki ya da bir meyveyle kisitladim.
Bunlar benim hayat boyu olarak degistirdigim beslenme seklim. Tabii özel günlerde, ya da arada kacamak yaptigim oluyor. Ertesi gün dikkat edip dengeliyorum. Mesela dün cocuklarla disarda yemek yedik aksam sadece bir canak yogurt yedim.
150-200 arası muhtemelen. kilona ve boyuna göre değişir. 3 mil bana 135 kalori yaktırmıştı.
wintercim ben de tamamini yapmadigim icin program olarak söyleyemem ama sana söyle söyleyeyim bu radio hits, mega ve power miles lar benim kilomda mil basina 100-105 kalori arasi. Tabii ben agirlikla yapiyorum. O da bir 20 kalori kadar farkettiriyordur mil basina. Su sisesi kullanarak bu farki siz de yaratabilirsiniz.
cevap için teşekkürler. sanırım kilonuz az ve yaptığınız video tempolu değil çünkü 135 az geldi bana .
evet kilom az da, kilo fazla da olsa 3 millik yuruyus 150 civari yaktirir. isterseniz kilo ayarini degistirip bakabilirim bir dajaki yuruyusumde. video bana temposuz geldi ve ben genelde jogging yaptim kendim fazladan kol hareketleri ekledim. zumba, jillian'in kardiyo videolari, kosu, spinning vs disindaki egzersizlrrden cok fazla kalori yakimi beklemeyin derim.
megayı hem ağırlık hem lastik aynı anda mı yapıyorsun derya abla? çok zorlayıcı öyle ben sadece lastik kullanıyorum
tşk ederim cevap için valla bende 30 kiloyu hep sporla verdim sporsuz olmaz derdim ama yaklaşık 1.5 yıldır bıraktım sporu ama başlıycam sizleri okudukça gaza geldim
en yisi sabah yapmam daha garanti akşam mutlaka birşey çıkıyor kalıyor sporum
benımkı sızınkılerın yanında çokkk komık kalıyor ama bende renklı millerden bırını yaptım ağrılarım musade etmedı bırını daha yapmaya ama derya ablacım bu böyle dağınık geldı bana acaba ben dırek 20 dk tan mı başalsam nedense kendımı leslie yapmış gıbı hıssetmıyorum bendemı sorun acaba:26:
Sevgili tereroka nin bir sorusu oldu, baska yeni baslayan arkadaslar icin de burada yanitliyorum. Simdi exercise tv deki 3 milden sonra neyle devam edeyim demis. 3 mile zaten alistiysan tamam artik bu beni kesmiyor diyorsan 3 fast miles i deneyebilirsin ya da 4 fast miles. Bitiremezsen de önemi yok ya da zorlandiginda onlar hizli yaparken sen yavasla. Birkac yapistan sonra alistigini göreceksin.
Eger 1 mil yapan arkadaslar varsa you tube da yine hizli bir miller var onunla biraz hizlanmaya calisabilirler. Umarim silinmemistir. 1 mil kilo vermeye pek yardimci olmasa da cok kilolu ve henüz fit olmayan arkadaslar icin en azindan programa alisma sürecini baslatir.
Bugun bende yaptim katildiim araniza sonunda leslie 4 mil yaptim ama ii yorulmusum yatiom simdi :) bide hollywood diyetide yapiorum agir geldi galiba yarin 3 mil yapicam sanirim
Canım cevap için teşekkürler, ben bu haftayı 3 mille kapatayım iyice vücut alışsın. Sonrasında 3 fast milese geçerim. Ancak o video ben de yok. Yarın bir bakayım netten bulamazsam sizlerden rica ederim canım. Herkese iyi geceler kızlar..
Canim o karisik geldiyse sen you tube acabiliyormusun orda exercise tv de 1,2 ve 3 miller var yavas olanlar. 20 dakika olanda diz cökme ve squat hareketleri var yapabilecek misin dizini zorlayabilirsin tam fit olmadan. Ya da benim verdiklerimin icinde 3 fast miles var kendi tempona uydurarak onu yapabildigin kadar yapmaya calisabilirsin. Tamamlamasan da olur ama sonunda mutlaka esne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?