Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

insanın kendine güveni geliyor eskiden alışveriş yapmazken şimdi istereyerek yapıyorsun ve kendime saçıma başıma cildime ayrı bakıyorum yaş 40 a yaklaşınca ayrı bir zamana yarış başladı kaslarımı iyice güçlendirmek istiyorum

Arkadaslar kuruyemisin dogal olmasi gerektigini belirtmeyi unutmusum. Tuzla kavrulmus olmayacak yani. Bol bol da bitki cayi iciyorum onu da unuttum.

150-200 arası muhtemelen. kilona ve boyuna göre değişir. 3 mil bana 135 kalori yaktırmıştı.

cevap için teşekkürler. sanırım kilonuz az ve yaptığınız video tempolu değil çünkü 135 az geldi bana .

megayı hem ağırlık hem lastik aynı anda mı yapıyorsun derya abla? çok zorlayıcı öyle ben sadece lastik kullanıyorum

Bu arada Jillian micheals ile ilgili yazılar okudum geçmiş sayfalarda sanırım bonus sizdiniz yanlış yazdıysam kusura bakmayın. Yardımcı olması amacıyla yazıyorum. Ben 30 day shred programını yapıyordum 6.gün bırakmak zorunda kaldım hem tartı çok yavaş ilerliyordu hem de sol dizim çok ağrımaya başladı. Bazı hareketler zorlayıcı sanırım ben çok zorladım kendimi ya da yanlış yaptım hareketi. Yapanlar dikkat etsin ve kilosu fazla olanlar ilk önce kilo verip kardiyo çalışmalarına ağırlık versin sonra bu tür programları yapsınlar. Jillian 30 day shred gerçekten muazzam bir program fakat çok kilo verdirmiyor şekillendiriyor vücudu. Jillian'ın banish fat boost metabolism diye kardiyo çalışması var çok güzel fakat çok iyi bir kondüsyon gerektiriyor . 25 dakikalik kick box videosu iyi bir kardiyo deneyebilirsiniz.

cevap için teşekkürler. sanırım kilonuz az ve yaptığınız video tempolu değil çünkü 135 az geldi bana .

evet kilom az da, kilo fazla da olsa 3 millik yuruyus 150 civari yaktirir. isterseniz kilo ayarini degistirip bakabilirim bir dajaki yuruyusumde. video bana temposuz geldi ve ben genelde jogging yaptim kendim fazladan kol hareketleri ekledim. zumba, jillian'in kardiyo videolari, kosu, spinning vs disindaki egzersizlrrden cok fazla kalori yakimi beklemeyin derim.

58 kg da radio remixle 300 den fazla kalori yakiyorum ben. Kiloya göre cok büyük farklilik gösterebiliyor.

megayı hem ağırlık hem lastik aynı anda mı yapıyorsun derya abla? çok zorlayıcı öyle ben sadece lastik kullanıyorum

Canim mega da sadece yarimsar kiloluk kol ve ayak bilegi mansetlerimi kullaniyorum. Digerlerinde ayrica elime 1er kg lik dumbellarimi da aliyorum.

Ne yorulmusum kizlar bugün, disarda o kadar isim cikacagini bilsem leslie yapmazdim sabah. Bi de 3 mil yaptim deli gibi. Yarin da cikmam lazim yapmayacagim o yüzden. Kendimi fazla zorlayip hastalanmak istemiyorum. Aksam 4 izgara köfte, zeytinyagli kabak ve yogurt yedim. Simdi biraz dinleniyorum kizim uyuduktan sonra da kendime cilek hazirladim kaseye biraz beyaz peynirle yiyecegim. Meyveler peynir gibi proteinli bir besinle yiyince icindeki meyve sekeri kana daha yavas karisiyormus. Gerci ben eskiden beri meyve ve peyniri bir arada cok severim. Yakinda bir beslenme kitabi cikaracagim bu gidisle. Insan arastirinca neler ögreniyor.

Eveeett az onca ilk 3 fast milemi yaptim vatana millete hayrli olsun. Hizli olmasi iyi guzel de agirlik calisilanin son milinde sanki daha cok terliyordum :/ neyse gec olsun guc olmasin. Yarin hangi araya 4fast mile sigdiracagim onu planlamaliyim simdi.

Herkese iyi geceleeerrr :)

iPhone 'den gönderildi

Kesinlikle bence de sabah yapınca hem inanılmaz bi biçimde gün verimli geçiyor hem de akşama kalmamış oluyor ve düzenli bi biçimde yapabiliyorsun :)) bi de derya abla bi mesajda bahsetmişti sabah aç karnına yapılan spor yağdan yakıyor diye haberin olsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benımkı sızınkılerın yanında çokkk komık kalıyor ama bende renklı millerden bırını yaptım ağrılarım musade etmedı bırını daha yapmaya ama derya ablacım bu böyle dağınık geldı bana acaba ben dırek 20 dk tan mı başalsam nedense kendımı leslie yapmış gıbı hıssetmıyorum bendemı sorun acaba:26:

Sevgili tereroka nin bir sorusu oldu, baska yeni baslayan arkadaslar icin de burada yanitliyorum. Simdi exercise tv deki 3 milden sonra neyle devam edeyim demis. 3 mile zaten alistiysan tamam artik bu beni kesmiyor diyorsan 3 fast miles i deneyebilirsin ya da 4 fast miles. Bitiremezsen de önemi yok ya da zorlandiginda onlar hizli yaparken sen yavasla. Birkac yapistan sonra alistigini göreceksin.
Eger 1 mil yapan arkadaslar varsa you tube da yine hizli bir miller var onunla biraz hizlanmaya calisabilirler. Umarim silinmemistir. 1 mil kilo vermeye pek yardimci olmasa da cok kilolu ve henüz fit olmayan arkadaslar icin en azindan programa alisma sürecini baslatir.

Bugun bende yaptim katildiim araniza sonunda leslie 4 mil yaptim ama ii yorulmusum yatiom simdi :) bide hollywood diyetide yapiorum agir geldi galiba yarin 3 mil yapicam sanirim

Canim o karisik geldiyse sen you tube acabiliyormusun orda exercise tv de 1,2 ve 3 miller var yavas olanlar. 20 dakika olanda diz cökme ve squat hareketleri var yapabilecek misin dizini zorlayabilirsin tam fit olmadan. Ya da benim verdiklerimin icinde 3 fast miles var kendi tempona uydurarak onu yapabildigin kadar yapmaya calisabilirsin. Tamamlamasan da olur ama sonunda mutlaka esne.

Canım cevap için teşekkürler, ben bu haftayı 3 mille kapatayım iyice vücut alışsın. Sonrasında 3 fast milese geçerim. Ancak o video ben de yok. Yarın bir bakayım netten bulamazsam sizlerden rica ederim canım. Herkese iyi geceler kızlar..

Bugun bende yaptim katildiim araniza sonunda leslie 4 mil yaptim ama ii yorulmusum yatiom simdi :) bide hollywood diyetide yapiorum agir geldi galiba yarin 3 mil yapicam sanirim

Ilk günden 4 mille baslamak biraz fazla. Bi de hizli millerden yapmissindir Allah bilir. Yavas yavas alistirin kendinizi kizlar. Biriki haftayi isinma haftasi olarak ayirin sonra arttirirsiniz.

vdownload.eu adresinden indirebilirsin canim.

hyır açamıyorum ablacım ben önceden internetten başkabı sıteden açıyordum leslienin te yaptığı 1ve2 mili ama bu sefer hıç terlemedim senın verdıklerının arasında 24 dk olanvar acaba onumu denesem bıdee dırek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…