Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Ben de kendimden bahsedeyim o halde :) 19 yaşındayım geçen sene lise sondaydım istediğim bölüm olmadı şimdi tekrar sınava hazırlanıyorum inşallah bu sene hedefime ulaşırım. Malumunuz olacağı üzere iki sene sınav stresi üstüne bayağı zorlayıcı bi liseden mezun olmak hem sinirlerimi hem bedenimi yıprattı. 3 yıl kadar önce 49 50 kilo 164 boya sahip bir kızcağızken şimdi 164 boy 60 kiloyum. Kolay kilo almayan ama çabuk veren bi yapım var diye abur cubur ne varsa yedim. Sonuç alınan ama verilemeyen kilolar artık dikkat ediyorum. Leslie yaparken biraz bacağım ağrıyor 2 sene önce voleybol maçı yaparken sakatlanmıştım hem menisküs hem de bileğimi incitmiştim. bayağı hareketli bi yapım olduğu için lisede çok sakatlanmışlığım vardır :)) pek kısa olmasa da kısacası işin özü bu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Derya ablacım sana katılıyorum ve sana hayranım Allah zılarını okudukça kendimde güç buluyorumhastalığında yardımcı olsun hastayım diyip kenara cekilmiyosun. bende cocuklardan dolayı zorlanıyorum ama senın yazılarını okudukça kendimde güç buluyorum yorgunda olsam gece 23 de olsa kalkıp yapıyorum..yapmak istiyorum yapamıyorum demiyorum artık yapmak istiyorum ve yapıyorum diyorum çok şükür

kucağımda yaramaz kızım olduğu için yazılar karışmış kusura bakmayınn artık

oku oku bitiremedim sayfalar basını alıpp gitmiiş :)
aramıza yeni katılan arkadaslar varsa hoşgelmişler :)
derya abla güzel olmuş konu sahibi olmussun daha sıcak ortam oldu böyle.
beni soracak olursanız iki gün yapamadım ama çok yürüdüm dışarda yani cumartesi pazar .. dün zaten evlilik yıldönümümüzdü eşimle vakit geçirdik.
bugün henüz yapmadım geç kalktım çok yorgundum ama yapıcam en azından bi 3 mil yapmayı düşünüyorum.
Birde sanırım 1 kilo vermişim tartı öyle gösterdi ama bilemiyorum

hergün başlıycma diyorum hergün kalıyor
simitleirm ve göbegime sinir oluyorum
akşam eve gidiyorum yapamıyorum
sabah kalkamıyorum ((

canım kararlı ol yaparsın bak burda herkes birbirine destek oluyor burayı takip et sık sık. canın yapmak istemediğinde burdaki yorumları oku yapanlar yazıyor bende işe yarıyor. canım istemiyorsa yorumları okuyunca kendime geliyorum kalkıp yapıyorum ama zorunluluktan yapamıyorsan iş yada çocuk gibi akşam yap. ben eşimle tv izlyeceğime leslie yapıyorum bana gülüyor ama olsun umarım yardımcı olmusumdur

gerçekten forum çok hızlı ilerliyor.. güzel bişey aktifiz bu arada tebrik ederim giden 1 kilon için

tşk ederim cevap için valla bende 30 kiloyu hep sporla verdim sporsuz olmaz derdim ama yaklaşık 1.5 yıldır bıraktım sporu ama başlıycam sizleri okudukça gaza geldim
en yisi sabah yapmam daha garanti akşam mutlaka birşey çıkıyor kalıyor sporum

Canim calisanlar icin kolay olmuyor anlayabiliyorum ama ne bileyim günde bir yarim saatini ayiramazmisin? O bile fayda ediyor. Haftasonu vaktin varsa da daha uzun millerden yaparsin. Valla ben isi gücü bir kenara birakipo zamani spora ayiriyorum, isleri sonradan yapiyorum. Yoksa ise baslayip sonra spor yapayim desem yorulup üsenecegim. Spor icin zamani calacaksin valla baska yolu yok. Hepimizin zamani cok kisitli ve degerli ama hedefe ulasmanin tek yolu bu.

Ayy kizlar gercekten forum cok hareketlendi yahu ne güzel. Cevap yaz yaz bitmiyor. Degisiklik bereket getirdi. Ben bugün spordan sonra bir de iki kez cikmak zorunda kaldim hic yürümediysem 3 saat de disarda yürümüsümdür canim cikti valla. Ama bugün kendimi yeni bir bikini ile ödüllendirdim. Bu hafta leslie icin az zamanim kalacak cünkü disarda cok isim var. Ama ben her isimi yürüyerek yaptigim icin hep hareket halinde olacagim.

Konu almış başını gitmiş, umarım o kilolar selülitlerde en kısada alır başını gider.

Ben de bugün çalışıyorum. Akşam eve gidince sporumu yapacağım. Önce leslie sonra winsor :118:

Hem senin hem diger arkadaslarin güzel sözleri icin cok tesekkür ederim canim. Yardim etmek istemedigim düsünüldügünde neden üzülüp alindigimi anliyorsundur. Ben de farkindayim basliga cok baglandigimin, deli miyim neyim? Ama hem baskalari örnek alip yapsin istiyorum cünkü cok inaniyorum bu programa kendimde gördügüm icin hem de ben motive oluyorum böylece. Bir renk verdi hayatima bu leslie. Kendime güvenim geldi, giyim tarzim durusum degisti. Bu disariya da yansiyor haliyle. Demek ki caba gösterip isteyince hersey mümkünmüs.

bu konuy ne oldu hakikaten böyle bugünn ya baya ilerliyor sayfalarr,

derya haklısın ya artık yapıcam hafta 3 gün ile başlayım diyorum çünkü ben uzun süre sonra pora başlayınc aşişiyorum kilom artıyor,
sabah uyumdan çalıcam bende

merhaba arkadaşlar
bugünlük sporumu da yaptım
leslie 3 fast mile
40 dk kondüsyon bisiklet 2.ayarda
ve mari winsor 18 dk lık kalça basen pilates videosu

Derya'cım cnm benim konun hayırlı olsun maşallah azimli arkadaşım benim.Ben uzak kalıcam forumdan ama yinede seni takipteyim cnm.Bugün işe başladım haber geldi kurs iptal oldu tabi şimdi yeni geldim sabah erkenciyim yine fırsatım olmuyo eve geldim yemek toplama bir sürü iş var.Bi topiğe gireyimde hayırlı olsun diyeyim dedim cnm benim.Senin enerjin hepimizede iyi geliyo bizide teşvik ediyo spora.

Ah canim benim halimi bilsen, 300 metrekare dik mi dik ve merdivenli bir bahcem var. Her tarafi da deli kizin ceyizi gibi bitki doldurdum. Her bahce calismam 2-3 saat sürüyor ve yokus in cik 45 basamak merdiven in cik tam kardio oluyor yani.

süpersin valla maşallah 3 çocuk ,bahçe, ev iyi yetişiyorsun .

süpersin valla maşallah 3 çocuk ,bahçe, ev iyi yetişiyorsun .

Evdeyim simdi cok sükür canim, calistigim zamanlarda zor oluyordu. Simdi esimin isi de cok yogun oldugu ve Almanyaya da gidip geldigi icin birimizin evde olmasinin daha iyi olacagina karar verdik. Ben de uzun yillardan beri calisiyorum evde olmak biraz cocuklarimin evimin keyfini cikarmak iyi geldi.

Ah canim benim ben de senin sayende brazil programini taniyip totosu düzelttim. Herkesin herkese bi faydasi oluyor bir sekilde. Is mi buldun canim cok sevindim senin icin hayirlisi olur insallah. Bosver kursu mursu isin olmasi sana cok iyi gelecek. Iyi haberlerini bekliyorum canim. Valla lioncum bu tiroid problemim de olmasa demek cöp olacaktim cöp. Aman neyse o kadar da zayiflamak istemem.

aaa canım çok sevindim emin ol kesinlikle yağdır
çünkü ben uzun süredir yapıyorsun karşılığını alıyorsun gördün mü
tebrikleeeer

inşallah canım biliyorsun nasıl çalışıyoruz su olursa keserim kendimi
ben bi kan testi yaptırayım diyorum belli olur mu vucudumun su oranı yag oranı ne yapmalı nasıl yol izlemeliyim acaba cokmerak ediyorum vucudumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…