Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

deryacım canım çok sağol sana ne kadar teşekkür etsem az :9 ve ben bugün bir pantolana daha girdim ve 1 kg daha verdim oley sayende :9 canım mailinde demişsiisn hangsi bilemedim hepisni atıyorum diye benim dediğim senin bu iletide bahsettiğin video tatlkım yarım saatte 200 yaktıran

3 dosya var biri hit olanlar onlar vardı bende diğeri color mil ve walk it off . colrları nasıl yapayım başlayayım canım

hergün başlıycma diyorum hergün kalıyor
simitleirm ve göbegime sinir oluyorum
akşam eve gidiyorum yapamıyorum
sabah kalkamıyorum ((

kesinlikle ayakkabısız yapmayın arkadaşlar zararlı biryerinizi incitirsiniz uzmanlar uyarıyor bu konuda

canım walk it off da 6 dosya gözüküyor ondan sordum hangisi diye ama zaten 3 ü dosya 3 ü uzantıymış o olan 3 de aynı video sanırım farklı formatlar için yolladın

ben biraz teknoloji özürlüyüm canım kusura bakma walk it off çözdüm de color mil çözemedim mesela o dosyada 15 tane var ve hepsi 4 dak 12 dak felan hangi sıraya göre yapmalıyım. bütün renlkler aynı gün mü yoksa bir gün sarı bir gün yeşil mi. birde msela sarıdan 3 tane var kısa kısa ve farklı sarı yapılacxağı gün hepsini bir mi yapmalıyım

ablacım süper bilgiler vermişsin gine

eveeeeeet 5 mega mill yaptım hala terler akıyo yüzümden tişörtünde kuru yer kalmadı ama süperr oldu derya ablacım allah ne muradın varsa versinn

Ben 38 yaşında 14 ve 2 yaşında iki oğlum var anadolu üniversitesi işletme mezunuyum muhasebeci olarak özel sektörde çalışyordum ayrılınca hamile kaldım ve küçük çocuğumdan dolayı şuanda evdeyim.93 kilo ile başladığım yolda 2013 ocak ayında yediklerimiz kısarak başladım ve leslieyede şubat 2013 te başladım o tarihten beri formun başından beri okuyup takip edenlerdendim gerçi burda olmak daha güzel ve ramazana kadar bende ilk hedef 60 sonrasında 57 olmak istiyorum Beslenme olarakta Ayça Kaya'nın sayarak zayıfla 5333 kitabını uyguluyorum yani 5 tahıl(1kepçe çorba1 tahıl mesala 1dilim ekmek ve 2 yk makarna yada pilav).3 et (1 dilim peynir,1 adet yumurta veya 1baget) ,3 süt 3 bardak süt ve süt grubu ve 3 ad meyve yemek hakkın var 3 te yağ var 1 tatlı kaşığı yağı 1 yağ sayıyor.Tabi yediklerimi yazıyorum %30 azaltıyor ve geriye dönüp analiz yapabiliyorsunuz dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve yaşam tarzı olarak inş.devam ettirmek istiyorum .Bu kiloları verirken kendimi yorgun halsiz hisetmedim zaten enerjiniz düşük sinirli bir yapıya sahip saçlar dökülüp tırnaklar kırılıyorsa benlenmenizde bir yanlışlık var demektir. çok konuştum sabah bir elma ve kahveli süt (metebolizmayı çalıştırıyor 1 bardak süte 1 çay kaşığı kahve koyuyorsunuz) 5 mega milesin 4 milini yapabildim oğlum durmadı çünkü.

Deryacığımıda o zamanlardan beri biliyorum bu formu ayakta tutmak için kimse yazmasada yazdı keşke o zamanlarda girseydim keşke neyse sabrına ve azmine hayranım yukarda kilomu yazmayı unutmuşum Bu arada şuanki kilom 63-64 arası.Naçizhane fikrim ölçü notlarımdaki aya baktığımda just power yaptığım zaman belden çok incelmişim bel problemi olan arkadaşlar bunu yapabilir (yanlış anlamayın ukalalık yapmak istemem bilirsiniz hangi konuya yönelirseniz onu araştırırsınız ve veriler hep açıktır) fikir olsun diye yazdım.

Bende sadece burda yazıyorum.Ortak yanımız çıktı deryacım bende balkanda soğan,maydanoz, yetiştiriyoum ayrıca güll,sardunya, kaktüs ve karanfilim var çiçekleri çok seviyorum.

wintercim ben de tamamini yapmadigim icin program olarak söyleyemem ama sana söyle söyleyeyim bu radio hits, mega ve power miles lar benim kilomda mil basina 100-105 kalori arasi. Tabii ben agirlikla yapiyorum. O da bir 20 kalori kadar farkettiriyordur mil basina. Su sisesi kullanarak bu farki siz de yaratabilirsiniz.

Bir sey degil canim cok sevindim senin adina. Burn videosudur canim yarim saatte 200 yaktiran. Yok mu o sende.Walk it off klasörünün icinde.

vsn cim color miles da leslie diyor ki her gün o kisa millerden bir ya da ikisi arkasina da o ufak bölgesel videolardan ama bizi onlar keser mi canim yaa biz mega miller devirmis kadinlariz. Ben kafama göre takiliyorum onlarda bazen 2-3 bir arada bazen bölgesel calismadan önce isinmak icin. warm up basta isinma videosu cool down da sonra yapilacak.

Bende sadece burda yazıyorum.Ortak yanımız çıktı deryacım bende balkanda soğan,maydanoz, yetiştiriyoum ayrıca güll,sardunya, kaktüs ve karanfilim var çiçekleri çok seviyorum.

Ah canim benim halimi bilsen, 300 metrekare dik mi dik ve merdivenli bir bahcem var. Her tarafi da deli kizin ceyizi gibi bitki doldurdum. Her bahce calismam 2-3 saat sürüyor ve yokus in cik 45 basamak merdiven in cik tam kardio oluyor yani.

deryaa , sence dışarda 1 saat yürümekmi daha etkili leisle mi
ben bir dönem leisle yapmıştım ama yine başlamak istiyorum bir tülü başlayamıyorum
simit ve göbek için 4 mil veya 3 mil yapayım diyorum onda üst bölge daha iyi çalışıyor

Herkese selam dün anneler ve anne olacakların gününü kutlayamadım o yüzden öncelikle herkesin anneler günü nü kutluyorum.dün leslie yapamadım kayınvalidemlerdeydik ama şimdi 4 miles yaptım ve bu arada forumda bayağı bişeyler olmuş çocuklardan fırsat buldukça girip okuyacağım şimdilik sadece bildirim yaptım belki bugun yapmayan biri varsa benim sayemde yapabilir bende öyle oluyor çünkü..görüşmek üzere kızlaarrrr

arkadaşlar kendimizden bahsedelim demişiniz ben çok sık nete giremiyorum o yüzden biraz geç yazıyorum umarım alakasız olmaz. ben 30 yaşındayım ( ne zaman 30 olduysam hiç anlamadım :-9 ) 2 çocugum var biri 8 aylık diğer 2 yaşında. biyoloji mezunuyum. bebeğim olana kadar özel sektörde biyoloji öğretmenliği yaptım ama şimdi ewdeyim biraz büyüsünler inşallah tekrar beşlamak istiyorum. valla ben doğumlardan çok kilo aldım 95lerden 78 e geldim. hedefim 58. boyum 1.69. ama öncelikli hedefim ağustosa kadar 68 olmak. kilo vermem artık çok yavasladı. bu ay sadece 2 kilo verdim :-( bu arada emziriyorum da. ama öle emziripte zayıflayanlardan değilim maalesef..bende bilgilerim i gircem inşallah..herkese kolay gelsinnn

Valla canim sen daha önce de sordun gibime geliyor. Genelde sürekli sorup baslayamayanlar devamlilik da saglayamiyor. Isteyen, spor yapmaya kararli olan insan her sekilde yapar. Disarda yürümek de cok saglikli leslie de. Leslie bütün vücuda yönelik hareketler yaptirdigi icin tabii sikilasmayi da sagliyor. Baslamak istiyorum baslayamiyorum derdine bir care olamayacagim. Ben size sadece sporla ilgili konularda yardim ve destek yapabilirim. Gerisini siz kendi beyninizde halledeceksiniz. Ben forumu okurken leslie basligina rastladim zaten evde bir alternatif ariyordum hemen o an koltuktan kalktim ve bir mille basladim. O gün bugündür yapiyorum. Yapmak istiyorum yapamiyorum demek sadece bahane. Bak ben hasimito hastaligina ragmen yapiyorum ki hastaligimdan dolayi bazen basimi kaldiramiyorum bütün enerjimi bitiriyor. Belki bana kizacaksin bu kadar acik yaziyorum diye ama isin gercegi bu. Beyninizde cözün bu isi. Sizi disardan motivasyon verilebilir ancak yerinizden kalkip o sporu yapacak sizsiniz.

evet yine konuşmuştuk ya, haklısın tabiki benim ikiz oglum var onlar 15 aylıkken spor yapan ben , hatta ve hatta sabaha kadar nöbet tutardım başlarında uyumazlardı sabah kalkıp spora gideridm şimdi yapamıyorum ha tek fark şimdi çalışıyorum ozaman evdeydim şimdi tek şansım sabah erkenden akalkıp yapmak
dedigin gibi bir çözmü mutlaka bulunuyor yapmanınn , benimde tek çözümün sabah 6 da kalkım yada 5:45 te sporumu yapmak bunun başka yolu yok :)))
ayrıca nedne kızyaım ki , çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…