Dönüsümlü yapman cok iyi canim bi de burn programi var yarim saat bir video kardio digeri tüm vücut calismasi mailini yaz bana göndereyim onlari hem yarim saatte 200 civari kalori yaktiriyor cok iyi. Haftada 5-6 gün sart canim daha azi yetmiyor ne yazik ki en canli sahidi benim.
Dönüsümlü yapman cok iyi canim bi de burn programi var yarim saat bir video kardio digeri tüm vücut calismasi mailini yaz bana göndereyim onlari hem yarim saatte 200 civari kalori yaktiriyor cok iyi. Haftada 5-6 gün sart canim daha azi yetmiyor ne yazik ki en canli sahidi benim.
günaydınlar herkeze
ağrıdan dolayı leslie yapamıyorum ama sabah 40 dk yurudum gıne ama hıç ter atamıyorum yavaşta yurumuyorum ama anlamadım bende ayakkabısız yapıyordum bende hemen bı ayakkabı alayım kendıme ozaman
Arada size laf yetistirerek 3 milimi ve Tibetlerimi tamamladim. Simdi kahvalti ve ev temizligi, alisveris ile günüme devam edecegim.
Beslenmeden bahsedecegim dedim bu tabii benim kendime özel uyguladigim bir beslenme düzeni. Yedigim seyler de hep sevdigim gidalardan olunca zorlanmadim. Lütfen birebir uygulamayin örnek olsun diye yaziyorum.
Tabii arada yedigim abur cuburlardan hic bahsetmeyecegim. Bu düzeni yüzde seksen yüzde yirmi oraninda uygulamaya calisiyorum. Yani genelde yüzde seksen programima uyuyorsam bir yüzde yirmilik pay da birakiyorum istedigim canimin cektigi seyleri yiyeyim diye.
Kahvalti seceneklerim
Filtre kahve, :26eynirli, hindi salamli, bol yesillikli omlet(o günlerde ekmek yemiyorum) , Domates, salatalik, biber, peynir, zeytin yedigim zaman 1-2 dilim kizarmis kepekli tost ekmegi yiyorum. (Önceden beyaz ekmek yiyordum biraktim), Hindi salamli, peynirli yagsiz tost gibi 3 secenek.
Öglen yemegi seceneklerim
Kiymali ya da zeytinyagli sebze yemegi, yogurt
Balik, salata
Kepekli makarna
Aksam yemegi seceneklerim
Balik salata
Izgara et salata
Yogurtlu karisik salata
Ben kendi adima yemeklerle ekmek yiyemiyorum ama kepek ekmegi yenilebilir. Yemek aralarinda sabah hemen spor yapacaksam yarim muz yiyip basliyorum, aksam atistiracak bir sey istersem peynir, meyve ya da bir canak yogurt, müsli, meyve yiyorum. Eskiden tamamen ac kalirdim 18den sonra ama popsugar fitness in sayfasinda 200 kalori civarinda saglikli bir seyler yiyebilecegimizi okudum ve bunu uyguluyorum bu yüzden kilo almadimsu ana kadar. Ayrica kendime bir canak ceviz, findik, badem, kuru üzüm, gibi karisim hazirliyorum aralarda miden kazinirsa atistiriyorum. Ilk zaman bütün canagi yiyordum zamanla bitiremedigimi farkediyorum. Ayrica cikolata cok yerdim tamamen bittere cevirdim. Kuru yemis atistirinca nedense tatli istegim de kalmiyor bazen günlerce yemedigim oluyor. Eskiden tabak tabak meyve yerdim ancak bunun da yanlis oldugunu ögrendigimden beri günde iki ya da bir meyveyle kisitladim.
Bunlar benim hayat boyu olarak degistirdigim beslenme seklim. Tabii özel günlerde, ya da arada kacamak yaptigim oluyor. Ertesi gün dikkat edip dengeliyorum. Mesela dün cocuklarla disarda yemek yedik aksam sadece bir canak yogurt yedim.
şimdi 4 mile power walkı yaptım hoşuma gitti.. hızlı 2 mil var power surges denilen onlar diğer videolarla kombinlenebilir. 4 fast milesın 2 mili power walkın 2 mili gibi..
4 miles power miles kaç kalori yaktırıyor bilen var mı?
deryacım canım çok sağol sana ne kadar teşekkür etsem az :9 ve ben bugün bir pantolana daha girdim ve 1 kg daha verdim oley sayende :9 canım mailinde demişsiisn hangsi bilemedim hepisni atıyorum diye benim dediğim senin bu iletide bahsettiğin video tatlkım yarım saatte 200 yaktıran
ben biraz teknoloji özürlüyüm canım kusura bakma walk it off çözdüm de color mil çözemedim mesela o dosyada 15 tane var ve hepsi 4 dak 12 dak felan hangi sıraya göre yapmalıyım. bütün renlkler aynı gün mü yoksa bir gün sarı bir gün yeşil mi. birde msela sarıdan 3 tane var kısa kısa ve farklı sarı yapılacxağı gün hepsini bir mi yapmalıyım
Bende sadece burda yazıyorum.Ortak yanımız çıktı deryacım bende balkanda soğan,maydanoz, yetiştiriyoum ayrıca güll,sardunya, kaktüs ve karanfilim var çiçekleri çok seviyorum.
deryaa , sence dışarda 1 saat yürümekmi daha etkili leisle mi
ben bir dönem leisle yapmıştım ama yine başlamak istiyorum bir tülü başlayamıyorum
simit ve göbek için 4 mil veya 3 mil yapayım diyorum onda üst bölge daha iyi çalışıyor
Valla canim sen daha önce de sordun gibime geliyor. Genelde sürekli sorup baslayamayanlar devamlilik da saglayamiyor. Isteyen, spor yapmaya kararli olan insan her sekilde yapar. Disarda yürümek de cok saglikli leslie de. Leslie bütün vücuda yönelik hareketler yaptirdigi icin tabii sikilasmayi da sagliyor. Baslamak istiyorum baslayamiyorum derdine bir care olamayacagim. Ben size sadece sporla ilgili konularda yardim ve destek yapabilirim. Gerisini siz kendi beyninizde halledeceksiniz. Ben forumu okurken leslie basligina rastladim zaten evde bir alternatif ariyordum hemen o an koltuktan kalktim ve bir mille basladim. O gün bugündür yapiyorum. Yapmak istiyorum yapamiyorum demek sadece bahane. Bak ben hasimito hastaligina ragmen yapiyorum ki hastaligimdan dolayi bazen basimi kaldiramiyorum bütün enerjimi bitiriyor. Belki bana kizacaksin bu kadar acik yaziyorum diye ama isin gercegi bu. Beyninizde cözün bu isi. Sizi disardan motivasyon verilebilir ancak yerinizden kalkip o sporu yapacak sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?