Seni görünce aklıma limon geliyo miller arası molayı nasıl ve niye veriyonki videolarlamı ilgili
I love Bonus
limon yazınca tadını ağzımda hissettim, içim bi tuhaf oldu Canım dün mecburen kızım elime ayağıma dolandı. Ben de önce 1 mil yaptım. Aradan 5 dakka geçti, ufaklığın altını değiştirdim Ardından 15 dakkalık bi video vardı, o nasılmış bakalım derken başlamışken bitireyim dedim onu yaptım. Aradan 1-2 saat geçti. 2. milden devam ettim. Dün tamamen mecburiyettendi. Ama bugünden itibaren öyle yapmam.
Günaydin canim. Kücük cocugun olunca artik ne kadar hareket yapsam kardir diyeceksin. Vaktini ayarlayabildigin zaman daha düzenli yaparsin. Yoksa miller arasinda ara verip baska video yapiyorum demissin mantigini anlamadim. Kardioyu bölmenin bir anlami yok ya önce bölgesel sonra kardio yapacaksin ya da tam tersi. Kardio da yag yakmanin formülü onu bölmeden belirli bir zaman zarfinda yaglari yakacak oranda yapmak. Kilo vermek icin en az yarim saat sürmesi lazim. En ideali tabii 3 mil kadar yapmak. Yoksa su an senin yaptigin hareket edeyim bari bos durmaktansa. Ben de kizim kücükken basladim gece onu uyutup yapiyordum.
Tamam canım anladım , zaten yukarda yazdım mecburiyetimi. O halde düzenim 3 mil leslie, 15 dakka zumba fitnes videosu. En az haftada 4 gün yapacağım. Jillian da var ama çok gelir sanırım. Birde onda dambıl vs. var. Ben de yok alet.