herkese selamaz önce 5 mega miles yaptım acayip yoruldum..derya ablacım tekrar teşekürler..
bu arada sana bir sorum olacak . gerçi herkes sana soru soruyor umarım rahatsız olmuyosundur çünkü bende vakit buldukça senın cevaplarını okuyorum.,,ben kilo vermek için yapıyorum walk at home. daha çok 3 fast miles yapıordum bugun 5 mega yaptım. sence birgün mega
birgün 3 fast yapsam işe yarar mı? aslında benim sorunnum bölgesel. bacaklarım inceldi bile ama göbekte değişiklik yok :-(
Yarar canim kilo verirsin haftada 5 6 gun yapabilirsen. Valla karin derdi bende de var o kadar zamanda ancak 12cm gitti karnimdan ama epey farketti tabii bel yan simit filan kalmadi. Artik kotlardan tasmiyor sukur. Zaten hizli 5 miller o bantla olan calismalar her gun icin fazla. Kaslari dinlendirmek de lazim.bu arada yanlis anlasilmayayim ben burada soru sorulmasina kizmiyorum bugun drtayli olarak acikladim. Ozel mesajimi bu is icin kullanmak istemiyorum sadece. Video paylasimi icin verdim baslikta olmayan forum sakinleri bile yazdi. Ne cabuk goruldu bilmiyorzm
Ablacım sen de kalıcı olanlarla paylaş videolarını.Bu sıkıntıyı ben de yaşadım.Tamam sen herkese yardım ediyorsun ama insanlara bu kadar iyi niyet fazla.Biz de aynısını kpss topiklerinde yaşadık.
Evet böyle bir kural koyabiliriz aslinda aramizda. Sürekli katilimi olanlar belli zaten.
Ben de yazmasam da sürekli okuyorum seni,önerilerini uygulamaya çalışıyorum.
Sabrına hayranım cidden.
Sagol canim yaa aslinda evet ben de mecbur hissediyorum kendimi iste. Ama inan bir haftadir stres yapti bu is beni sen özel mailime gelenleri görsen sasarsin.
Kizlar bu vesile ile size bu teklifi yapiyorum sürekli leslie yapanlarimiz belli basligin sürekli kullanicilari disinda video paylasimi yapmayalim diyorum ben böylece suistimalleri de önlemis oluruz. Ne bileysim bir kural koyalim en az bir ay leslie yapiyor olsun, baslikta paylasim yapiyor olsun v.s Tekliflere acigim. Sonucta burada hepimiz birbirimize destek olmaya calisiyoruz. Teklifime katilanlar mesela bir liste olusturabiliriz böylece basligin devamli kullanicilari da daha iyi belirlenir. Ben cogunu biliyorum zaten.
Sagol canim yaa aslinda evet ben de mecbur hissediyorum kendimi iste. Ama inan bir haftadir stres yapti bu is beni sen özel mailime gelenleri görsen sasarsin.
Kizlar bu vesile ile size bu teklifi yapiyorum sürekli leslie yapanlarimiz belli basligin sürekli kullanicilari disinda video paylasimi yapmayalim diyorum ben böylece suistimalleri de önlemis oluruz. Ne bileysim bir kural koyalim en az bir ay leslie yapiyor olsun, baslikta paylasim yapiyor olsun v.s Tekliflere acigim. Sonucta burada hepimiz birbirimize destek olmaya calisiyoruz. Teklifime katilanlar mesela bir liste olusturabiliriz böylece basligin devamli kullanicilari da daha iyi belirlenir. Ben cogunu biliyorum zaten.
Valla abla ortalık karıştırıcı diyen çıkacaktır bana muhakkak ama insan kendini enayi gibi hissediyor.
Canim bana da karsi cikan olacaktir ama dikkatimi cekiyor sadece video istemek icin basliga yazip yokolan cok insan var. Gercekten ypaip yapmayacaklari da belli degil gönderen biri var ya. Bu da devamli leslie yapanlara biraz haksizlik oluyor. Ben teklifimi yaptim, burasi demokratik bir platform cogunluk kararina uyarim. Ama kendi adima secici davranacagim artik bu konuda.
Ben de Sevdalinka ve sana katılıyorum Derya Abla. Biz burada tecrübelerimizi, bulduğumuz videoları paylaşıyoruz güzel de bir topik. Bizi sessizce takip ediyorlar ama fayda görünce yazmıyorlar en sinir olduğum şey. Sürekli yapanlarla video paylaşımı yapalım.
4 miles power walk programının 2 milini yaptımmmm
nasıl beğendiniz mi ben de yarın yapacağım kısmetse heyecanlıyım :) istediğim tüm Leslie videoları elimde çok şükür
en iyi Leslie videoları bence 4 fast miles, 5 mega miles, radio remix, burn it 30 bakalım power walk nasıl olacak
Ben de Sevdalinka ve sana katılıyorum Derya Abla. Biz burada tecrübelerimizi, bulduğumuz videoları paylaşıyoruz güzel de bir topik. Bizi sessizce takip ediyorlar ama fayda görünce yazmıyorlar en sinir olduğum şey. Sürekli yapanlarla video paylaşımı yapalım.
Slm canlar bende video isteyenlerdenim ama kaçmadım paylaşımlarada katılmak istiyorum çünkü zayıflamak istiyorum( 1 ay önce doğum yaptım evdeyiz kızımla şimdilik işime yarayacak inş. Mersüüü:*
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?