Teşekkürler Derya telefonuma indirebilirmiyim ki???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ok Derya tekrar teşekkürler umarım indirip yapabilirim
Ben burda yeniyim ama Derya abla bence de haklısın çünkü bazı insanlar hep daha fazlasını ister ve asla memnun olmak bilmezler. Herkesin kendine göre işleri var mesela benim ders çalışmaktan çok az boş vaktim kalıyor. Senin yerinde falan olsam böyle herkes bi şey istese ortadan kaybolsa çıldırırdım heralde. Sen kimseyle uğraşmak zorunda değilsin sonuçta. Bi de bunun farkında olmayıp sanki sen buranın video temincisiymişsin her koşulda herkese video göndermek zorundaymışaın gibi davrananlar bile vardır sana eminim. Bence sen kendini hiç strese sokma sana en kolay nasıl geliyorsa öyle yap. Zaten had safhada yardımcı oluyorsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sezeryan yaptım Derya ilgin için tekrar teşekkürler cnm :*
Simdi tekrar okuyunca mesajini evet haklisin ben bu sessiz takip olayini düsünmemistim. Sadece isteyip kacanlaraydi sinirim, biz burada neden paylasim yapiyoruz motive olmak icin degil mi ama? Yoksa sessiz sedasiz yapariz evimizde sporumuzu.
bende sesiz takip edenlerdendim ama yaklaşık 1,5 yıldır leslie yapıp faydasını çok gördüm umarım aranıza benide alırsınız
Sen zaten aramizdasin kac gündür canim. Diyorum ya biz yeni eski derdinde degiliz. Sen paylasim yap yeter ki.
O kadar video yu görünce hangisini yapacağımı şaşırdım,nerdeyse çoğunu hızkandırılmış olarak izledim ama kafam karmakarışık oldu.Bende seçtim bakalım bugünlük içlerinden birini 5 day slim yaptım ama bittim .Bacaklarım en zor gününü yaşadı benceTayt giydiğimde üstten çıkan göbek beni fazlaca rahatsız ediyor sadece sporla olacak iş olmadığı için dukana başladım bakalım hem 5 kilo veririm tabii devam edebilirsem hem de göbekten ve basenden kurtulurum diye düşünüyorum.
Canim o bes miller hizli hep birden hepsini yapmasaydin keske. 3 mil yapsan da verirsin merak etme. Yeter ki haftada 5-6 gün yap.
Dün 3mil yaptım sonuna kadar gitmiştim ama bu sefer zaten sonuna kadar gidemedim 4 mil bitti bende bittim :)
Artık yarın tekrar bunu yapar tahminimce de bitiririm sonra başka programa geçerim ama neye bilemiyorm ?
Bilincsizce yapmayin canim. Haftanin 3 günü en az tüm vpcut calismasi yapmamiz lazim, mesela o günler firm videosunu yapabilirsin ya da digerlerinde olan bantli videolari filan az geliyorsa bir de normal yürümeli videosunu ekleyebilirsin. Diger günler bölgesel calismanin olmadiklarindan sec. Bilmem anlatabildim mi? Her gün kas calismasi kaslari bosuna yorar, fayda saglamak icin gün asiri yapin diger günler de sadece yürüme olanlardan yapin.
Tamamdır o zaman dönüşümlü olarak devam ediyorum.Teşekkür ederim emeğine ,ilgine tekrardan.
Kas onarımı için spordan sonra 1 brdak süt filan içer misin ya da başka bir şey?
Ya ufak bir bardak nesquikli süt iciyorum ya da ufak bir canaga yogurt kuru üzüm filan koyup yiyorum cok kas zorlayici calistigim zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?