• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Gunaydin arkadaslar. Dun gece oldukca gec bir saatti okumamis olabilirsiniz diye tekrarliyorum. Son zamanlarda olusan bir takim suistimalleri onlemek icin video paylasimini sadece gercekten leslie yapip basligimizda devamli katilm ve paylasimapan arkadaslarla yapma karari aldik. Bu isteklerimizi de ozel mesaj araciligiyla yapacagiz ki baslikta bosuna onu isterim bunu isterim gibi mesaj kalabaligi olmasin.

Garip bir tesadüf mü bilemiyorum ama dünkü yazismalasrdan sonra özel mesajima tek bir mail bile gelmedi. Sasirdim da yani bir haftadan fazla bir süredir günde onlarca mail almaya alismistim. Demek ki gercekten basligi takip eden sessiz kalan arkadaslar var. Tabii ki kimse basliga yazi yazmak zorunda degil ancak sadece bir sey istemek icin mail atmalari ya da buraya yazmak yerine benim mail adresime sorularini sormalari da dogru degil. Ben paylasimlarin bu baslikta yapilmasi konusunda hep israrci oldum cünkü aynen ben de baskalarina yazilan cevaplarda kendim icin bir seyler bulup okudum, birinin sorunundan baskasi da faydalanabilir. Ayrica da paylasim olunca birbirimizi motive ediyoruz, spor yapmayi görev gibi kabul edip kacmiyoruz.
Basligi dünden beri takibe aldim. Alt bölümde konuyu okuyanlar kismi var her 10 kisi 15 kisi 20 kisi konuyu okuyor diyor, ama ziyaretci olarak geciyor.

Yeni baslayacak arkadaslara da önerim vdownload.eu adresine girip leslie sansone yazinca bir sayfa dolusu videosu cikiyor. Onlari indirip baslayin. Baslangic seviyesinden bile fazlasi var orda. Tembellik edip ay indiremiyoruz da demeyin cünkü bizim gönderdigimiz mesaji da ayni sekilde indireceksiniz. Baslayip iyice alisinca yine gelisiminize göre yönlendiririz.

Yarar canim kilo verirsin haftada 5 6 gun yapabilirsen. Valla karin derdi bende de var o kadar zamanda ancak 12cm gitti karnimdan ama epey farketti tabii bel yan simit filan kalmadi. Artik kotlardan tasmiyor sukur. Zaten hizli 5 miller o bantla olan calismalar her gun icin fazla. Kaslari dinlendirmek de lazim.bu arada yanlis anlasilmayayim ben burada soru sorulmasina kizmiyorum bugun drtayli olarak acikladim. Ozel mesajimi bu is icin kullanmak istemiyorum sadece. Video paylasimi icin verdim baslikta olmayan forum sakinleri bile yazdi. Ne cabuk goruldu bilmiyorzm

inşallah ablacım bende artık bu karnımdan kurtulmak istiyorum çok sıkıldım.hergün yapmak için can atıyorum ama 2 bebişim var sabah karar veriyorum akşama kadar zaman kolluyorum yapabilmek için. akşama kadar yapamazsam çok üzülüyorum çünkü akşam yapma şansım olmuyor yorgunluktan kolumu kaldıracak halim olmuyor :-( ama burayı sürekli takipteyim bu sayede yapma isteğim oluşuyor

inşallah ablacım bende artık bu karnımdan kurtulmak istiyorum çok sıkıldım.hergün yapmak için can atıyorum ama 2 bebişim var sabah karar veriyorum akşama kadar zaman kolluyorum yapabilmek için. akşama kadar yapamazsam çok üzülüyorum çünkü akşam yapma şansım olmuyor yorgunluktan kolumu kaldıracak halim olmuyor :-( ama burayı sürekli takipteyim bu sayede yapma isteğim oluşuyor

Seni cok iyi anliyorum canim ben de kizim bebekken gece yapiyordum. Olacak zamanla kendini notive etmeye calis sonuclara defer inan bana.

Slm kızlar .. Dün gece saat 9 gibi leslie 3 fast mile yaptım 48 dk lık video netten. Sonra 15 dk yan .göbek hareketleri çalıştım toplamda 1 saat çalışmış olsu ve akşam yemeğimi saat 6 da yemiştim.gece yatarken 51.9 dum ( 8 brdk su mutlaka içiorum +bitki çayı) sabah tartıldım 50.5 im.. Hemen hemen 2 aydır haftada 4 gün leslie yapıkorum ama gece yaptıklarım daha faydalı oldu sizede fikir olsun die yazdım . Ben artk hep geceleri yapıcam . Ve 40 bedenden şuan 36 bedene zarzor :) girebiliorum

Kizlar telefondan sacma sapan yazabiliryorum kusura bakmayin.

derya abla ben sana dün özelden msj attım mailimi ama açıklamanı okudum baya bı sıkıntı olmuş .. rica etsem bu akşam atabilir misin videoları ..

Ben sana dün gönderdim canim mailini bir kontrol et istersen.

Gunaydin arkadaslar. Dun gece oldukca gec bir saatti okumamis olabilirsiniz diye tekrarliyorum. Son zamanlarda olusan bir takim suistimalleri onlemek icin video paylasimini sadece gercekten leslie yapip basligimizda devamli katilm ve paylasimapan arkadaslarla yapma karari aldik. Bu isteklerimizi de ozel mesaj araciligiyla yapacagiz ki baslikta bosuna onu isterim bunu isterim gibi mesaj kalabaligi olmasin.

Çok doğru bir karar almışsınız. Ben de açıyorum bakıyorum konulara sayfaların çoğu bana onu atar mısın şunu yollar mısın vs. Heves falan kalmıyor insanda bazı başlıklarda. Bence ilk konuyu açan yazmalı ilk sayfaya bunu kural olarak. Sonuçta internetten herkes indirebiliyor. Olmadı komşunun kızını oğlunu çağırın indirsin. Umarım aldığınız karar neticesinde bu muhabbetler kesilir, en azından bu başlıkta.

Çok doğru bir karar almışsınız. Ben de açıyorum bakıyorum konulara sayfaların çoğu bana onu atar mısın şunu yollar mısın vs. Heves falan kalmıyor insanda bazı başlıklarda. Bence ilk konuyu açan yazmalı ilk sayfaya bunu kural olarak. Sonuçta internetten herkes indirebiliyor. Olmadı komşunun kızını oğlunu çağırın indirsin. Umarım aldığınız karar neticesinde bu muhabbetler kesilir, en azından bu başlıkta.

Ben bundan sonra kendi adima burdan istekte bulunanlara gondermeyecegim . Buraya sadece tum katilimcilara sorulacaksa mesela sunu ariyorum elinde olan var mi diye sorulabilir ama tekil istekler ozel mesaja yazilsin. Benim de motivasyonum bozuluyor konu dagilinca.

Doğum yaptıktan sonra bi süre leslie ve callanetic yapmıstım inanılmaz faydası olmuştu şimdi yeniden başlamak istiyorum beni de aranıza alır mısınız:26::26::26:videoları benimle paylaşır mısınız devamlı aranızda olmak ve zayıflamak istiyorum vermem gereken 10kg var

Doğum yaptıktan sonra bi süre leslie ve callanetic yapmıstım inanılmaz faydası olmuştu şimdi yeniden başlamak istiyorum beni de aranıza alır mısınız:26::26::26:videoları benimle paylaşır mısınız devamlı aranızda olmak ve zayıflamak istiyorum vermem gereken 10kg var

Tabi ki aramıza katılabilirsin ama devam edebilecek kararlı olabilecek ve aldıgı her sonucu bizimle paylasabilecek can arkadaslar arıyoruz :)
Bende 1 aydır buralardayım :)

4 mile power walk açtım 1 mil yaptım kapısı telefonu susmadı bıraktım.. Şimdi bir kase çorba içtim biraz çilek yedim. Bugün evde pek işim yok biraz sonra 3 mil yapmayı düşünüyorum.
1 milde bırakınca kötü oldum ama power walk 4ün 1 mili bile çok terletiyor.Yoruyor.

Bu arada 4 mil power walk videosunda 1.mildeki eşofmanı ve atleti siyah olan bayana bayılıyorum ya enerjisi çok yüksek genelde ona bakıyorum beni motive ediyor. LEsliye göre sağında kalıyor yapanlar sizde dikkat ettiniz mi ne kadar neşeli :)

aramıza hoş geldin hayat boyu yapmamız gerekiyor kilo almaya müsait bir yapım var ben bundan sonra aynı kalmak istiyorum kışın al yazın ver
özelliklede yaz gelecek diye hemen zayıflama çabaları birde vücut daha çok deformasyona uğruyor sürekli sağlıklı ve fit günlere kızlar hep beraber
walkkkkk walkkkk

Merhaba kizlar

Benim kizlar sabah 7'de uyaniyorlar ve oglen biraz uyuyorlar.
Onlar uykudayken bende sporumu yapiyorum.
Simdi 4 Power Mile yaptim geldim, su icinde kaldim..
Uzerine bir 14 dk. da ic baldir ve kalca calistim.

Bende gunde 2 ogun yiyenlerdenim.
İlk ogunum 08:30-10.00 arasinda oluyor. Yarim saatte yiyip kalkiyorum.
İkinci ise 16.00-18.00 arasinda oluyor. Yine yarim saatte yiyip kalkiyorum.
Arada hicbirsey yemiyorum. Bol su iciyorum.
İkinci ogunum genellikle protein agirlikli oluyor. Muhakkak yaninda marul salata yapiyorum.
Et ve sebze (ozellikle kabak, biber) urunlerini hazirlarken Tefal'in Actifry'ini kullaniyorum.
Sabah ise muhakkak dereotu ve maydanoz dograyip limonlayip yiyorum.
Yumurta, peynir, zeytin, yesil ve kirmizi biber arada domates, 3-5 zeytin yemeye ozen gosteriyorum.
10-15 findik, 2 ceviz, 2-3 kayisi veya biraz kuru uzum sabah ogununde yine yediklerimden.
Kan degerlerim D vitamini ve Demir acisindan dusuk.
D vitamini takviyesi kullaniyorum.
Birde demir eksikligim icin yemeklerden 5-10 dakika once 1 yemek kasigi soguk press keciboynuzu pekmezi iciyorum.
Yaz boyunca boyle devam edip Eylul gibi yeniden tahlil yaptiracagim.

Ekmegimi, kurabiyemi, pastami evde kendim yapiyorum. (cok cok az yiyorum ama cok az)
Halk ekmegin Organik Tam Bugday Unu'nu herkese onerim, icinde en az katki maddesi olan undur.
Yulaf Kepegini ve Bugday Ruşeymi'ni de evinizden eksik etmeyin derim.

Simdilik benden bu kadar.. Kilom 66 (72'den geldim buralara)...
Herkese guzel ve mutlu bir haftasonu diliyorum..

Walk, walk, walkkkk :-)

Garip bir tesadüf mü bilemiyorum ama dünkü yazismalasrdan sonra özel mesajima tek bir mail bile gelmedi. Sasirdim da yani bir haftadan fazla bir süredir günde onlarca mail almaya alismistim. Demek ki gercekten basligi takip eden sessiz kalan arkadaslar var. Tabii ki kimse basliga yazi yazmak zorunda degil ancak sadece bir sey istemek icin mail atmalari ya da buraya yazmak yerine benim mail adresime sorularini sormalari da dogru degil. Ben paylasimlarin bu baslikta yapilmasi konusunda hep israrci oldum cünkü aynen ben de baskalarina yazilan cevaplarda kendim icin bir seyler bulup okudum, birinin sorunundan baskasi da faydalanabilir. Ayrica da paylasim olunca birbirimizi motive ediyoruz, spor yapmayi görev gibi kabul edip kacmiyoruz.
Basligi dünden beri takibe aldim. Alt bölümde konuyu okuyanlar kismi var her 10 kisi 15 kisi 20 kisi konuyu okuyor diyor, ama ziyaretci olarak geciyor.

Yeni baslayacak arkadaslara da önerim vdownload.eu adresine girip leslie sansone yazinca bir sayfa dolusu videosu cikiyor. Onlari indirip baslayin. Baslangic seviyesinden bile fazlasi var orda. Tembellik edip ay indiremiyoruz da demeyin cünkü bizim gönderdigimiz mesaji da ayni sekilde indireceksiniz. Baslayip iyice alisinca yine gelisiminize göre yönlendiririz.

Çok güzel yazmışsın abla,budur.

Bu arada 4 mil power walk videosunda 1.mildeki eşofmanı ve atleti siyah olan bayana bayılıyorum ya enerjisi çok yüksek genelde ona bakıyorum beni motive ediyor. LEsliye göre sağında kalıyor yapanlar sizde dikkat ettiniz mi ne kadar neşeli :)

kızı sanırım yeni videolarında yeni yüzlere yer vermeside çok güzel olmuş.Enerjisi yüksek olanları izlemek benide fazlasıyla motive ediyor bende 4 just powerdaki cambela ve carry çok beğeniyorum header bana uyuşuk geliyor Birde kızı ve yeğeni hep aynı kilodalar

Back