Canim ben de uzman degilim ki. Üst tarafin icin herhalde kollarin agirlikli calistigi videolardan yapmalisin mesela 5 day slim downda özel kol bölümü var, bantli videolardan yapabilirsin. Üst derken kol mu demek istedin. Mesela benim leslie ile ilk kollarim inceldi ve sirt yaglarim eridi. Sen 3 mille devam et aynen biraz zaman aliyor tabii. Sabirli olmak lazim. Santim santim gidecektir.
bende sabah aç karrına gerçi kakaolu y.yağlı süt ve 3 kayısı yedikten sonra (çok aç olunca midem bulanıyor) kısa videolardan 2 adet bacak ve kalça bölgesel ,mari winsor plates ve leslie 4 fast mile yapıp güzel bir kahvaltı yaptım.Mesaj atan arkadaşlara mail atacağım bölgesel en etkili ve devamlı yaptımlarımı biraz zaman alabilir.Deryacım bende 4 just poweri çok beğenmiştim renkli milllerin benzeri.
Öncelikle merhaba acaba sen de 4 fast mile var mıdır? Varsa mailimi yazsam bana gönderebilir misin :) 4 just powerı da alabilirim miyim zahmet olmazsa :) bi de özelden mesaj atamıyorum çünkü site yeni üye olduğum için izin vermiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya üst bölge derken göbek hariç sırt bel kol dediğin gibi 3 fast mile devam edeyim daha sonra leslie abs çalışayım sonra da ender saraç hareketlerini yapayım. Bir aya kadar ancak sonuç alırım heralde. Bugün yaptım bu dediklerimi tam 1 saat 15 dakika sürdü toplamda ideal gibi geldi :) ya şu renkli millerin ve radio remixin özel yanı nedir peki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ikisede var ama bende senin gibiyim mesaj atamıyorum nasıl yapabiliriz başka arakadaşlara rica et canım bana mail atanlara atıyorum bakalım mesaj sayım az kaldı inşallah yakında atarım bende yeni aktifim sitede
3 power miles yaptim geldim simdi kahvalti edip bahcede calismaya cikacagim.
4 just poweri mailine attım
Teşekkürler canım indiriyorum Allah razı olsun :)
Göndermisler canim zaten onun 3 milini yaptim ben 3 power miles yok bende.
Bugün Leslie ye başlayalı tamı tamına 1 ay oldu. Bu 1 ay içinde toplam 7 gün yapamadım biraz dinlenmeden dolayı birazda evde olamadıgım için fırsat bulamadım.
Şöyle söyleyeyim tartıda eksilme yok , ama gözle görebildiğim incelme var yok desem yalan olur. Çok inceldim desemde yalan olur Allah yukarda. Hala aynaya bakınca fazlalıklarım var görüyorum ama basenlerimde bacaklarımda belimde kolumda kısacası sezdim ben incelmeyi bu 1 milim bile olsa.
Kendimi tebrik etmek istiyorum çok sıkılan ben Lesieye 1 aydır kararlılıkla devam ettim. Etmeyide düşünüyorum.
2. ayın sonunda eminim değişim çok fazla olacak.
Diyet yapıyor olsaydım eminim daha olumlu seyler yazıcaktıkm buraya.
Teşekkürler canım indiriyorum Allah razı olsun :)
sendenden canım gelmeyen arkadaşlar var mı bilmiyorum göndermeye çalıştım isteyenlere
Bugün Leslie ye başlayalı tamı tamına 1 ay oldu. Bu 1 ay içinde toplam 7 gün yapamadım biraz dinlenmeden dolayı birazda evde olamadıgım için fırsat bulamadım.
Şöyle söyleyeyim tartıda eksilme yok , ama gözle görebildiğim incelme var yok desem yalan olur. Çok inceldim desemde yalan olur Allah yukarda. Hala aynaya bakınca fazlalıklarım var görüyorum ama basenlerimde bacaklarımda belimde kolumda kısacası sezdim ben incelmeyi bu 1 milim bile olsa.
Kendimi tebrik etmek istiyorum çok sıkılan ben Lesieye 1 aydır kararlılıkla devam ettim. Etmeyide düşünüyorum.
2. ayın sonunda eminim değişim çok fazla olacak.
Diyet yapıyor olsaydım eminim daha olumlu seyler yazıcaktıkm buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?