Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Merhaba kizlar. Cok sevdigim bir arkadasimi aniden beyin kanamasindan kaybettim, o yüzden birkac gündür kendimde degilim. Bana bir sey sorduysaniz lütfen bu mesajimi alintilayarak tekrar sorun bakamadim her seye.

Başınız sağ olsun, Allah kalanlara sabır versin, ölene rahmet eylesin...

Dün, dışarıda 1 saatten fazla tempolu yürüyüş.

Bugün;
Isınma
45 mekik
45 bacakları mideye çekme hareketi
40 yan sağ mekik
40 yan sol mekik
30 sırtüstü vaziyette bacaklar yukarı hareketi
30 çapraz mekik
30 yerde arka bacak geri atma
30 ayakta sağa sola esneme
40 çömelme (squat)
yapıldı...

dün yapamadım
bugün 3 mil ve brazil lift in basen bacak olan videosunu yaptım

16\60

Deryacım başın sağolsun Rabbim kalanlara sabır versin
Ben de bugün 3 mil yaptım kısa süreli bir tatile gitmiştim döndükten sonra bir türlü başlayamamıştım. Çok şükür bugün başladım yeniden

Son düzenleme:

Tesekkür ederim sevgili Papatya. Hepimiz zaman zaman ara veriyoruz önemli olan yeniden baslayacak motivasyonu bulmak.

Bugün ilk önce Jillian'ın kickbox çalışmasını ardından burn 30 yaptım .. Normalde aşağıdaki videonun 10 dakikasına zor dayanıyordum ama Leslie sayesinde kondüsyonum arttı artık videoyu tamamlayabiliyorum. 200-250 kalori yakılıyormuş 25 dakikada, 25 dakika bu(ben 20 dakika yaptım esneme hareketlerini yapmadım videonun sonundaki çünkü sporumu bitirmemiştim)+30 dakikada Leslie yapınca gerçekten hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=x9avonsRVok

Son düzenleme:

Birşey sorucam burn 30 hangi video oluyor? linkini atarsanız sevinirim...bende dün 3 mile yaptım..inşallah artık düzenli olarak yapmak istiyorum...
inşallah son 4-5 kilomu da verebilirim...sizi okudukça motive oluyorum...

Herkese merhaba,

Uzun süredir forumdan yazdıklarınızı takip ediyorum. Bende kiloları ile derdi hiç bitmeyen birisiyim. Yaklaşık 7 aydır diyet yapıyorum diyetisyenim 6-8 ay arasında 20 kilo verirsin demişti ama durum ortada. Spora başlamak istiyorum ancak motivasyon olmadan olmuyor malesef çabuk kaytarıyorum. Leslie'nin 3 mile power walk'unu yapıyorum ancak haftada 2'yi geçmiyor . Bu nedenle birşeyler yazıp konuya dahil olursam daha iyi olur diye düşündüm.
En kısa sürede hedeflenen kilolara ulaşmak dileğiyle...

Aramiza hosgeldin canim. Haftada 2 kez spor cok cok az. Ne yaziki ki bu kadarla degil kilo vermek verdigin kiloyu bile koruyamazsin. Kilo verebilmek icin haftada en az 5-6 gün leslie yapman lazim. Her gün 3 mil cok geliyorsa 2 mil yap, vaktin olan günlerde de 3 mil yap.

Birşey sorucam burn 30 hangi video oluyor? linkini atarsanız sevinirim...bende dün 3 mile yaptım..inşallah artık düzenli olarak yapmak istiyorum...

nosee cim burn it off in 30 days leslie nin ayri bir programi. Bir ayda burn ve firm videolari var iki tane haftada 3 kez filan firm olani yapiyorsun diger günler burn olani. you tube da vardi sanirm vdownload eu da da olacakti. Bulamazsan ben sana gönderirim canim. 30 dk sürüyor burn de ben 200 firm de de 170 kalori filan harciyorum. Ama kalori harcatma rekortmeni tabii radio remix. 45 dakikada 350 den fazla harciyorum.

Oooooooooooooooo maşallah! !

canım şimdi giriyorum foruma kusura bakma dönemedim soruna.. ama sorun sevapsız kalmamış sevindim.

4 fast mile benim favorim Leslie'nin en çok koşmalı videosu bu videoyu tavsiye ediyorum sana

Derya abla ağırlıklarla yaptığında radio remix , 4 fast miles'dan azdı sanki kalorisi yanlış mı hatırlıyorum acaba ? 4 fast miles daha fazla harcatmalı gibi düşünüyorum daha tempolu radio remixten.. favorim ya en birinci 4 fast miles olsun istiyorum

Wintercim radio remix 45 digeri 50 dk. Zaman olarak baktiginga remix daha cok harcatiyor cünkü digerinden daha tempolu hareketler var icinde. Ancak 4 fast miles da kilo vermek icin cok güzel bir video. Arada cok bir fark yok. Sen yine en cok sevdiginle devam et ancak zaman zaman degistirmeyi de unutma. Arada disarda yürü baska kardio türü calismalar da yap ki vücudun alismasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…