• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Kendine aşırı yükleniyorsun bence.:44: 6 mil Leslie ve pilates.:30:

Bu ara nedense açıklama yaptıkça aynı yorumları alıyorum :)
Canım gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum Mayısa kadar yapabildiğim kadar yapıcam sonra haftada 3e düşürcem.
Mayıs benim için önemli umarım anlatabilmişimdir.
Aylardır bu tempoda zaten yürütemem kurslarım var evim var işim gücüm var zaman buldukça yapıcam ..

Canım aksam yemegimi çok gece bırakmam ama yemeden olmuyor eşimle beraber sofraya oturuyorum tek kırılıyor hiç olmadı yogurt yiyorum yani aç değilsem ya da gündüz çok kacırdıysam ama onu sofrada tek bırakmıyorum :) Ekmekle aram hiç yok nerdeyse kahvaltıda 1 dilim falan bazen onu bile yemem. Pek aram yok simit gibi şeyleri daha çok seviyorum malesef.
Kola hiç içmem çikolata hiç sevmem :) Cips çok severim ama haftada 1 2 falan oda.
Evet detoks düünüyorum bi ara aslında ben kolay kilo veriyordum bu sehre tasınana kadar bu sehirde kolay zayıflayamıyorum istanbulda hemne erirdim ya :(

ah keşke senin gibi bir beslenme şekline sahip olsam ben de hiç yemek yemem ama tüm günüm abur cubur kola hele çikolata paketlerce yiyorum önüne geçemiyorum ahh bir bırakabilsem bunları
ne geliyorsa bana bunlardan geliyor zaten

Bu ara nedense açıklama yaptıkça aynı yorumları alıyorum :)
Canım gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum Mayısa kadar yapabildiğim kadar yapıcam sonra haftada 3e düşürcem.
Mayıs benim için önemli umarım anlatabilmişimdir.
Aylardır bu tempoda zaten yürütemem kurslarım var evim var işim gücüm var zaman buldukça yapıcam ..

canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap leslie zaten çok ağır zorlayıcı bir spor değil sana göre 5 mil yapıyılorsa bir güde 6 mil de yapılabilir
keşke bendim de vaktim olsa bende günde 5-6 mil yapabilsem
zaten bende mayısın ilk haftasına kadar her gün yapmayı düşünüyorum sonra haftada 4-5 gün falan yaparım insallah

4 fast miles yaptım şimdi.. artık dışarıda da yürüyeyim diyorum 1 saat .. havalar çok güzel dışarıda yürüyüşü sevmesem de sahile yakın oturuyorum çıkayım biraz spor rutinime ekleyeyim

merhaba arkadaslar tüm yorumları okuyamadım ama yapan herkes memnum 1.60 boyunda 65 kiloyum 2 yıl önce doğu yaptım bu kilolardan kurtulup en az 55 olmalıyım. yediklerime dikkat ediyorum anacak benım harekete ihtiyacım var bu yüzden hangisi ile baslamalıyım benim etkisini kısa sürede gösterecek sporlara ihtiyacım var motive olabilmem adına neyi tavsiye edersiniz. baktımda bircok ceşidi var ve nasıl indirebilrim bu videoları bana yardım edermisiniz.:40::40::40::40:

merhaba arkadaslar tüm yorumları okuyamadım ama yapan herkes memnum 1.60 boyunda 65 kiloyum 2 yıl önce doğu yaptım bu kilolardan kurtulup en az 55 olmalıyım. yediklerime dikkat ediyorum anacak benım harekete ihtiyacım var bu yüzden hangisi ile baslamalıyım benim etkisini kısa sürede gösterecek sporlara ihtiyacım var motive olabilmem adına neyi tavsiye edersiniz. baktımda bircok ceşidi var ve nasıl indirebilrim bu videoları bana yardım edermisiniz.:40::40::40::40:

youtubeda birçok videosu mevcut. hangisini yapabileceğiniz size bağlı eğer kondüsyonunuz iyiyse hızlı millerden yapın daha kısa sürede sonuç alırsınız. size birkaç tane link ekliyorum bir deneyin yapabilirseniz devam edin yoksa daha düşük tempolu olanlar var onları tercih edin.

https://www.youtube.com/watch?v=KXtRCuOeEzI

https://www.youtube.com/watch?v=-rnB9rDRrCM

bu video 2 mile daha düşük tempo

https://www.youtube.com/watch?v=0cE1jxDS3HY

vaktim az olduğu için 2 mil ancak yapabildim
ayrıca ebru şallının 8 dk lık bacak videosu yaptım
birde mari winsor

15\60

1 aydir diyet yapiyorum. 2 haftadan beri ise Leslie ile spor yapiyorum. Gunde en az 3 mil farkli videolarla yuruyorum. C.tesi gunu ise bos gunum. Pazar gunu de Leslie ile 4 veya 5 mil yuruyorum. 4 yasinda ve 2 yasinda iki kizim var. Kilom 1 ay oncesinde 72 kg idi. Simdi ise 68 kiloyum. Vucudum bayagi sikilasti. Gecen sene sporsuz bir sekilde inebildigim 67.6 kilodayken bile dar gelen butun pantolonlarimin su an bacak basen ve kalca kisimlari bol geliyor. Leslie cok sicak kanli bir kadin. Ailemin icinden birisi gibi. Yoksa mumkun degil beni hergun pesinden surukleyemez :-) Yaklasik bir ayda diyet + Leslie ile ( ki sadece son 2 hafta Leslie ile yurudum ) tam 4 kilo verdim, cok mutluyum. Birakmayi dusunmuyorum. Ramazan oncesine kadar yaklasik 2 ay icinde 60 kiloya inmek oncelikli ve ön hedefim. Bu arada kan tahlili yaptirdim ve malum her kadinin korkulu kabusu olan demir eksikligi bende de cikti. Sormak istedigim doktor tavsiyesi -ilaclar disinda- bu eksiklik icin neler yapiyorsunuz veya neler yapilabilir? Bilgisi olan arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.

1 aydir diyet yapiyorum. 2 haftadan beri ise Leslie ile spor yapiyorum. Gunde en az 3 mil farkli videolarla yuruyorum. C.tesi gunu ise bos gunum. Pazar gunu de Leslie ile 4 veya 5 mil yuruyorum. 4 yasinda ve 2 yasinda iki kizim var. Kilom 1 ay oncesinde 72 kg idi. Simdi ise 68 kiloyum. Vucudum bayagi sikilasti. Gecen sene sporsuz bir sekilde inebildigim 67.6 kilodayken bile dar gelen butun pantolonlarimin su an bacak basen ve kalca kisimlari bol geliyor. Leslie cok sicak kanli bir kadin. Ailemin icinden birisi gibi. Yoksa mumkun degil beni hergun pesinden surukleyemez :-) Yaklasik bir ayda diyet + Leslie ile ( ki sadece son 2 hafta Leslie ile yurudum ) tam 4 kilo verdim, cok mutluyum. Birakmayi dusunmuyorum. Ramazan oncesine kadar yaklasik 2 ay icinde 60 kiloya inmek oncelikli ve ön hedefim. Bu arada kan tahlili yaptirdim ve malum her kadinin korkulu kabusu olan demir eksikligi bende de cikti. Sormak istedigim doktor tavsiyesi -ilaclar disinda- bu eksiklik icin neler yapiyorsunuz veya neler yapilabilir? Bilgisi olan arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.

çok yapıyomuşsunuz hem 3 mil hemde 4mil mi yapıyrusnuz gün içinde?

ya burn videosu yok maillle gönderibiliniyor mu acaba bu video yada bilgidiğiz başka bir yolu var mı

Canım ben işyerinde açamıyorum youtubeden derya abla buraya eklemişti geçmiş yazışmalarda eğer uygunsan bakabilirsin geçen haftaki konuşmalarda vardı sanırım

İki çocuğunla hergün 3 mil yapabiliyorsun maşallah azimlisin . Ben de 1 aydır yapıyorum hafta içi max. 2-3 gün ara verdim şimdiye kadar ama pantolonlarım bol gelmeye başladı ama basenlerim de çok bariz bir erime yok zamanla inşallah daha iyi olacak, Ramazan ayında da akşamları en azından burn yapabilirsem çok iyi olacak :34:

Cocuklardan yanlis anlattim galiba. Haftaici hergun en az 3 mil, c.tesi bos, pazar 4 veya 5 mil yapiyorum.

lesile cidden çok etkili bend eçok seviyorum
ama çlaıştıgım için vakit yok artık her sabah 6 da kalkıp yapıcam bnde ciddi degişimler oluyor çünkü :)
ü

Merhaba kizlar. Cok sevdigim bir arkadasimi aniden beyin kanamasindan kaybettim, o yüzden birkac gündür kendimde degilim. Bana bir sey sorduysaniz lütfen bu mesajimi alintilayarak tekrar sorun bakamadim her seye.

Merhaba kizlar. Cok sevdigim bir arkadasimi aniden beyin kanamasindan kaybettim, o yüzden birkac gündür kendimde degilim. Bana bir sey sorduysaniz lütfen bu mesajimi alintilayarak tekrar sorun bakamadim her seye.

Derya Abla başın sağolsun :( Allah rahmet eylesin arkadaşına da, üzücü bir durum ne desek boş:14:

Allah rahmet eylesin canım. Başta sana olmak üzere yakınlarına Allah sabır versin :31:

Tesekkür ederim arkadaslar. Hayat karsisinda yapacak bir seyimiz yok ama insan sarsiliyor iste bu haberlerle yine de. Biraz bahce isine verdim kendimi oyalaniyorum bu aralar. Zaten yarin esim geliyor ev toparlama filan aklim dagilir biraz.

Bugun sessiz burasi. Ben sabah radio remix ve 15 dk karin pilatesi yaptim. Bu aksam esim geliyor bir kac gun spor yapamam .

Back