• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Wintercim radio remix 45 digeri 50 dk. Zaman olarak baktiginga remix daha cok harcatiyor cünkü digerinden daha tempolu hareketler var icinde. Ancak 4 fast miles da kilo vermek icin cok güzel bir video. Arada cok bir fark yok. Sen yine en cok sevdiginle devam et ancak zaman zaman degistirmeyi de unutma. Arada disarda yürü baska kardio türü calismalar da yap ki vücudun alismasin.

bende yok radio remix tamamını yapmamıştım yavaş gelmişti ama belki yapsam güzeldir sen tavsiye ettiğine göre :) linkini bulamadım hiçbir yerde yok.. bugün dışarıda yürüdüm 40 dakika malesef fazla zamanım yoktu . güzel oldu ama Leslie'yi tercih ederim bıcır bıcır konuşması çok güzel :)

Son düzenleme:
bende yok radio remix tamamını yapmamıştım yavaş gelmişti ama belki yapsam güzeldir sen tavsiye ettiğine göre :) linkini bulamadım hiçbir yerde yok.. bugün dışarıda yürüdüm 40 dakika malesef fazla zamanım yoktu . güzel oldu ama Leslie'yi tercih ederim bıcır bıcır konuşması çok güzel :)

canim bilmiyorum maille gelir mi sen mail adresni bana yaz göndermeye calisayim.

merhabalar kızlar leslie ye baslayacağım 80 kiloyum 50 olmam gerek ilk olarak
hangi videosuyla başlamalıyım sonra hangilerini yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz

Ben de başladım leslie ile yürümeye.Bugün 3.günüm idi.İlk iki gün 3 mil yaptım bugün 4 millik olanını denedim.
İki aydır eliptik bisiklete ile spor yapıyordum 4,5 kilo verdim ama son iki haftadır durdu sayılır.
Ben de sporda değişiklik olsun diye bunu denemeye karar verdim.
Bisiklet gibi terletmedi ama fena da sayılmazdı.Özellikle akşamları çocuklar uyuduktan sonra sessizce
yapabilirim.
Epey bir sayfa da okudum faydasını görenler epey bir çok.Umarım bende onlara dahil olurum.

merhabalar kızlar leslie ye baslayacağım 80 kiloyum 50 olmam gerek ilk olarak
hangi videosuyla başlamalıyım sonra hangilerini yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba, eğer hamsan yani yürüyüş veya hiç sporsal faliyet yapmıyorsan, 1 mil (A1 MİL-14 Dk. Walking - Part 1- Start Quick & Easy " ya da" D- 20.45 DK -1 MİL Exercise 1 mile with Leslie SansoneExercise TV-Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone ) veya 2mil (E-33 DK 2 MİL Exercise TV - Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone) ile başlayabilirsin. Daha sonra alıştıkça ve açıldıkça 3-4-5 millere geçebilirsin.

herkese günaydın,
bu ara biraz yoğunum, pek yazamıyorum ama,
leslie ye devam ediyorum.

birazcık geçmişi okudum
30 days videosunu çok merak ettim.

hiç bir yerde bulamadım,
bana da bir yardımcı olsanız.

Arkadaslartlf dan yaziyorum 30 days ve radio hits icin ozelden mail adresi yazin pazartesi bakacagim.

nosee cim burn it off in 30 days leslie nin ayri bir programi. Bir ayda burn ve firm videolari var iki tane haftada 3 kez filan firm olani yapiyorsun diger günler burn olani. you tube da vardi sanirm vdownload eu da da olacakti. Bulamazsan ben sana gönderirim canim. 30 dk sürüyor burn de ben 200 firm de de 170 kalori filan harciyorum. Ama kalori harcatma rekortmeni tabii radio remix. 45 dakikada 350 den fazla harciyorum.

Tamam. Teşekkürler Derya Abla...Ben bir evde araştırıyim bulabilecekmiyim onları... radio remixi indirmiştim o var...
dün de blue mile ve yellow mile yaptım. 2 mile oldu... bi de dışarda 3.5 km yürüdüm...
Kendimi motive etmek için millerimi sayıcam.
23 Nisandan beri 5 mile+7km oldu.
İlk hafta için günde ortalama 3 mile'den haftada toplam 20 mile hedef koyuyorum...
1 mile 1.60 km az değil...

Herkese merhaba giremedim kaç gündür eşimle iş seyahatine antalyaya gitmiştik otelde yapabildiğim kadar yürüyüş yaptım ..
Bugün düzenli olarak başlıyorum tekrardan ..

iki gündür bende yapamıyordum malum dersler :(
tekrardan bir proğram düşünüyorum
benim kondüsyon bisikletim var
2 mil leslie yarım saat bisiklet düşünüyorum
ertesi günde ebru şallı selülitsavar yapacağım
leslie 2 milde en hızlı olan hangisi arkadaşlar

leslie ve mari winsor u 15 gün yaptım
etkileri şunlar

bacak içi çok gitmedi
diz çevresi ve hemen üstü gözle görülür bir şekilde inceldi
kalça hafiften toparlandı genelde 1 cm incelmişim ama belimden 2 cm gitmiş

şu kısacık zamanda bu sonuç bence fazlasıyla iyi :)

dün yaptığım kickbox videosu yüzünden bütün bacaklarım ağrıyor bugün dışarıda yürüyeceğim sadece yarın aynen devam inşallah :)

Leslie'ye başlayın ve devam edin gerçekten faydası çok. Kilo vermek isteyenler diyetlerini de bırakmasın. Ben şu an 61 kg'ım. 66.7 ile başladım 14 martta hafta sonları fazla yemeseydim 2-3 kilo aha fazla verirdim eminim ve spor olarak sadece leslie yaptım. şimdi yeni yeni başka videolara geçiyorum. Önceden tamamlayamadığım videoları Leslie sayesinde tamamlayabiliyorum artık. Çok güzel bir duygu çok mutluyum :)

etkileri şunlar

bacak içi çok gitmedi

Derya Abla'ya mailini yazarsan burn 30 yollayabilirse sana yollasın o çok güzel 2 mil 30 dakika sürüyor ağırlıklarla yapılıyor kalori harcatıyor bayağa. Onun dışında 4 fast miles bayağa tempolu sürekli koşuluyor nerdeyse. ilk mili biraz ısınma mahiyetinde o yüzden 2. ve 3. millerini yaparsan bayağa tempolu.

Radio remix'in de 2 milini deneyebilirsin

etkileri şunlar

bacak içi çok gitmedi

Bencede gayet iyi canım sonuçlar tekrardan başlıyorum bende bugün mısır püskülü çayı yaptım içeyim yapıcam..
Pilates yapasım hiç yok ama birkaç sevdiğim hareketler var onlarıda yaparım,, tatilden gelince havuz deniz kum güneş insan hiç istemiyor yapmak ya :1:
Ama 1 ay sornra düğün var incecik olmalıyım :ssz:

Radio remix linki varsa bende alabilir miyim ?

3 fast mile yaptım ve kendimi çok dinç hissediyorum 12 gün hergün yaptıktan sonra 4 gün yapamamıştım .. Çok çok iyi geldi ...

Herkese merhaba giremedim kaç gündür eşimle iş seyahatine antalyaya gitmiştik otelde yapabildiğim kadar yürüyüş yaptım ..
Bugün düzenli olarak başlıyorum tekrardan ..

etkileri şunlar

bacak içi çok gitmedi

dün yaptığım kickbox videosu yüzünden bütün bacaklarım ağrıyor bugün dışarıda yürüyeceğim sadece yarın aynen devam inşallah :)

Leslie'ye başlayın ve devam edin gerçekten faydası çok. Kilo vermek isteyenler diyetlerini de bırakmasın. Ben şu an 61 kg'ım. 66.7 ile başladım 14 martta hafta sonları fazla yemeseydim 2-3 kilo aha fazla verirdim eminim ve spor olarak sadece leslie yaptım. şimdi yeni yeni başka videolara geçiyorum. Önceden tamamlayamadığım videoları Leslie sayesinde tamamlayabiliyorum artık. Çok güzel bir duygu çok mutluyum :)

Kizlar onumuzdeki hafta hepinize gonderecegim soz. Maillerinizi yazin yalniz.

Derya Abla'ya mailini yazarsan burn 30 yollayabilirse sana yollasın o çok güzel 2 mil 30 dakika sürüyor ağırlıklarla yapılıyor kalori harcatıyor bayağa. Onun dışında 4 fast miles bayağa tempolu sürekli koşuluyor nerdeyse. ilk mili biraz ısınma mahiyetinde o yüzden 2. ve 3. millerini yaparsan bayağa tempolu.

Radio remix'in de 2 milini deneyebilirsin

iyi olur benim için
teşekkürler

Bencede gayet iyi canım sonuçlar tekrardan başlıyorum bende bugün mısır püskülü çayı yaptım içeyim yapıcam..
Pilates yapasım hiç yok ama birkaç sevdiğim hareketler var onlarıda yaparım,, tatilden gelince havuz deniz kum güneş insan hiç istemiyor yapmak ya :1:
Ama 1 ay sornra düğün var incecik olmalıyım :ssz:

ayy de mi o rehavet çökünce hiç yapasın gelmiyor :))
bende de kabızlık problemi var zaten :( o yüzden rezene içiyorum baktım onunda zayıflatma etkisi varmış

Sağol canımcım, dün ve önceki gün de dışarıda 40'ar dk. tempolu yürüyüş yapıldı. 24:00'ü geçtik ya dün oldu artık. :34:

Helal! Ben de 3.defa yaptım pilates.masraflı bir spor.bir set almıştım dvd ler dışında. Ama yeterli olmadı.sanirım bir 100 tl daha harcıcam.:26::31:

Back