Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal! Ben de 3.defa yaptım pilates.masraflı bir spor.bir set almıştım dvd ler dışında. Ama yeterli olmadı.sanirım bir 100 tl daha harcıcam.:26:
Dun ve bugun esimin de evde olmasini firsat bilerek (cocuklari ona birakarak yani) 5 Mega Miles yaptim, yaklasik 1 saat 20 dk suruyor.. Kendimi yeniden dogmus gibi hissediyorum. Leslie ile bugun 17. gunum, diyette ise 5. haftam bitti.. Hersey cok guzel gidiyor.. Bilgi, deneyim ve tecrubesini paylasan butun arkadaslara tesekkur ederim.. Saolun arkadaslar..
görüntünde bir değişiklik var mı :)
72 kilodan 67.3 kiloya dustum bu zaman zarfinda. Dugmeleri kapanmayan tum pantolonlarim su an kalcalarima, bacaklarima, karnima bol gelmeye basladi. Vucudum sikilasti. Ic camasirlarim bol gelmeye basladi. Oncelikli hedefim 60 kiloya inmek. Hadi bakalim..
kısa sürede harika bir sonuç
tebrikler
inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız
Dun ve bugun esimin de evde olmasini firsat bilerek (cocuklari ona birakarak yani) 5 Mega Miles yaptim, yaklasik 1 saat 20 dk suruyor.. Kendimi yeniden dogmus gibi hissediyorum. Leslie ile bugun 17. gunum, diyette ise 5. haftam bitti.. Hersey cok guzel gidiyor.. Bilgi, deneyim ve tecrubesini paylasan butun arkadaslara tesekkur ederim.. Saolun arkadaslar..
merhaba öncelikle tebrikler.. 5 mega miles'ı nereden buldunuz link var mı ?
http://avaxhome.cc/ebooks/Just_Walk_Mega_Miles.html
Buradan indirdim.. Biraz mesakkatli ama degdi.
Ayni sitede Leslie'nin daha farkli Dvd'leri de mevcut..
indiremedim ben kredi kartı falan diyor .. neyse kısmet :)
Yok yokkk kismet filan yok ..
O acilan sayfayi kapatin, kredi kartina yonlendireni yani.. Biraz ugrasin, sonunda kazanan siz olacaksiniz. Tamamen bedava indirdim.. Dedim ya biraz mesakkatli ama cozunce degiyor
uğraşıyorum ama beceremedim :) üye falan oldunuz mu siteye
ilk partı indiriyorum şu an bakalım açılacak mı :) aynı anda indiremiyormuşum iki dosyayı o yüzden beklemem gerekiyor
3 fast miles kaç kalori yakıyor bilen var mı arkadaşlar
Dışarıda ve evde yürüyüş de o bakımdan avantajlı bak, İyi bir spor ayakkabısı dışında fazla bir şey gerekmiyor, elinde olanlarla yapıyorsun. Sana da helal yavrus, sonunda kırdın şeyin bacağını.