• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Helal! Ben de 3.defa yaptım pilates.masraflı bir spor.bir set almıştım dvd ler dışında. Ama yeterli olmadı.sanirım bir 100 tl daha harcıcam.:26::31:

Dışarıda ve evde yürüyüş de o bakımdan avantajlı bak, İyi bir spor ayakkabısı dışında fazla bir şey gerekmiyor, elinde olanlarla yapıyorsun. Sana da helal yavrus, sonunda kırdın şeyin bacağını. :9: :29: :8: :64: :10:

Dun ve bugun esimin de evde olmasini firsat bilerek (cocuklari ona birakarak yani) 5 Mega Miles yaptim, yaklasik 1 saat 20 dk suruyor.. Kendimi yeniden dogmus gibi hissediyorum. Leslie ile bugun 17. gunum, diyette ise 5. haftam bitti.. Hersey cok guzel gidiyor.. Bilgi, deneyim ve tecrubesini paylasan butun arkadaslara tesekkur ederim.. Saolun arkadaslar..

Dun ve bugun esimin de evde olmasini firsat bilerek (cocuklari ona birakarak yani) 5 Mega Miles yaptim, yaklasik 1 saat 20 dk suruyor.. Kendimi yeniden dogmus gibi hissediyorum. Leslie ile bugun 17. gunum, diyette ise 5. haftam bitti.. Hersey cok guzel gidiyor.. Bilgi, deneyim ve tecrubesini paylasan butun arkadaslara tesekkur ederim.. Saolun arkadaslar..

görüntünde bir değişiklik var mı :)

görüntünde bir değişiklik var mı :)

72 kilodan 67.3 kiloya dustum bu zaman zarfinda. Dugmeleri kapanmayan tum pantolonlarim su an kalcalarima, bacaklarima, karnima bol gelmeye basladi. Vucudum sikilasti. Ic camasirlarim bol gelmeye basladi. Oncelikli hedefim 60 kiloya inmek. Hadi bakalim..

72 kilodan 67.3 kiloya dustum bu zaman zarfinda. Dugmeleri kapanmayan tum pantolonlarim su an kalcalarima, bacaklarima, karnima bol gelmeye basladi. Vucudum sikilasti. Ic camasirlarim bol gelmeye basladi. Oncelikli hedefim 60 kiloya inmek. Hadi bakalim..

kısa sürede harika bir sonuç
tebrikler:nazar:
inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız

merhaba öncelikle tebrikler.. 5 mega miles'ı nereden buldunuz link var mı ?

indiremedim ben kredi kartı falan diyor .. neyse kısmet :)

Yok yokkk kismet filan yok :-)..
O acilan sayfayi kapatin, kredi kartina yonlendireni yani.. Biraz ugrasin, sonunda kazanan siz olacaksiniz. Tamamen bedava indirdim.. Dedim ya biraz mesakkatli ama cozunce degiyor :-)

Yok yokkk kismet filan yok :-)..
O acilan sayfayi kapatin, kredi kartina yonlendireni yani.. Biraz ugrasin, sonunda kazanan siz olacaksiniz. Tamamen bedava indirdim.. Dedim ya biraz mesakkatli ama cozunce degiyor :-)

uğraşıyorum ama beceremedim :) üye falan oldunuz mu siteye

ilk partı indiriyorum şu an bakalım açılacak mı :) aynı anda indiremiyormuşum iki dosyayı o yüzden beklemem gerekiyor

uğraşıyorum ama beceremedim :) üye falan oldunuz mu siteye

Yok hayir olmadim canim..
Low speed download diyorum, rakamlari giriyorum, slow download basiyorum, 30 sn geri sayim yapiyor.. Sonra sayim bitince this link'e basip download ediyorum ;-)

Yalniz download ettikten belli bir sure sonra yeniden indirmene izin veriyor. Boylece indirme islemleri biraz uzuyor. Mesakkatli ama sonuc guzel. Bunu dvd yaptim, 5+1 ses sisteminde cok zevkli oluyor..

3 mil leslie yaptım
ardından yarım saat kondüsyon bisitlet
ve ebru şallı selülit savar yaptım
yorgun hissedeceğim halde aksine çok enerjik hissediyorum kendimi

Arkadaslar 5 saatlik beklemenin sonucu burn it, firm ve radio remix videolarini one drive a indirdim. Baska türlü gönderemedim ne yazik ki. Arzu edenler orda herkese acik koydugum videolari bulabilirler. Mail adresim derya1970@outlook.de.

Dışarıda ve evde yürüyüş de o bakımdan avantajlı bak, İyi bir spor ayakkabısı dışında fazla bir şey gerekmiyor, elinde olanlarla yapıyorsun. Sana da helal yavrus, sonunda kırdın şeyin bacağını. :9: :29: :8: :64: :10:

He kırdım valla :1: bir de boğazımı tutabilsem :17: şu leslie ne yaptıriyor? :29::31:

Back