Kendine aşırı yükleniyorsun bence.:44: 6 mil Leslie ve pilates.
Canım aksam yemegimi çok gece bırakmam ama yemeden olmuyor eşimle beraber sofraya oturuyorum tek kırılıyor hiç olmadı yogurt yiyorum yani aç değilsem ya da gündüz çok kacırdıysam ama onu sofrada tek bırakmıyorum :) Ekmekle aram hiç yok nerdeyse kahvaltıda 1 dilim falan bazen onu bile yemem. Pek aram yok simit gibi şeyleri daha çok seviyorum malesef.
Kola hiç içmem çikolata hiç sevmem :) Cips çok severim ama haftada 1 2 falan oda.
Evet detoks düünüyorum bi ara aslında ben kolay kilo veriyordum bu sehre tasınana kadar bu sehirde kolay zayıflayamıyorum istanbulda hemne erirdim ya
Bu ara nedense açıklama yaptıkça aynı yorumları alıyorum :)
Canım gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum Mayısa kadar yapabildiğim kadar yapıcam sonra haftada 3e düşürcem.
Mayıs benim için önemli umarım anlatabilmişimdir.
Aylardır bu tempoda zaten yürütemem kurslarım var evim var işim gücüm var zaman buldukça yapıcam ..
merhaba arkadaslar tüm yorumları okuyamadım ama yapan herkes memnum 1.60 boyunda 65 kiloyum 2 yıl önce doğu yaptım bu kilolardan kurtulup en az 55 olmalıyım. yediklerime dikkat ediyorum anacak benım harekete ihtiyacım var bu yüzden hangisi ile baslamalıyım benim etkisini kısa sürede gösterecek sporlara ihtiyacım var motive olabilmem adına neyi tavsiye edersiniz. baktımda bircok ceşidi var ve nasıl indirebilrim bu videoları bana yardım edermisiniz.
Merhabalar kızlarDün akşam burn30 day yaptım bacaklarım inceliyorrrr
1 aydir diyet yapiyorum. 2 haftadan beri ise Leslie ile spor yapiyorum. Gunde en az 3 mil farkli videolarla yuruyorum. C.tesi gunu ise bos gunum. Pazar gunu de Leslie ile 4 veya 5 mil yuruyorum. 4 yasinda ve 2 yasinda iki kizim var. Kilom 1 ay oncesinde 72 kg idi. Simdi ise 68 kiloyum. Vucudum bayagi sikilasti. Gecen sene sporsuz bir sekilde inebildigim 67.6 kilodayken bile dar gelen butun pantolonlarimin su an bacak basen ve kalca kisimlari bol geliyor. Leslie cok sicak kanli bir kadin. Ailemin icinden birisi gibi. Yoksa mumkun degil beni hergun pesinden surukleyemezYaklasik bir ayda diyet + Leslie ile ( ki sadece son 2 hafta Leslie ile yurudum ) tam 4 kilo verdim, cok mutluyum. Birakmayi dusunmuyorum. Ramazan oncesine kadar yaklasik 2 ay icinde 60 kiloya inmek oncelikli ve ön hedefim. Bu arada kan tahlili yaptirdim ve malum her kadinin korkulu kabusu olan demir eksikligi bende de cikti. Sormak istedigim doktor tavsiyesi -ilaclar disinda- bu eksiklik icin neler yapiyorsunuz veya neler yapilabilir? Bilgisi olan arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.
çok yapıyomuşsunuz hem 3 mil hemde 4mil mi yapıyrusnuz gün içinde?
ya burn videosu yok maillle gönderibiliniyor mu acaba bu video yada bilgidiğiz başka bir yolu var mı
1 aydir diyet yapiyorum. 2 haftadan beri ise Leslie ile spor yapiyorum. Gunde en az 3 mil farkli videolarla yuruyorum. C.tesi gunu ise bos gunum. Pazar gunu de Leslie ile 4 veya 5 mil yuruyorum. 4 yasinda ve 2 yasinda iki kizim var. Kilom 1 ay oncesinde 72 kg idi. Simdi ise 68 kiloyum. Vucudum bayagi sikilasti. Gecen sene sporsuz bir sekilde inebildigim 67.6 kilodayken bile dar gelen butun pantolonlarimin su an bacak basen ve kalca kisimlari bol geliyor. Leslie cok sicak kanli bir kadin. Ailemin icinden birisi gibi. Yoksa mumkun degil beni hergun pesinden surukleyemezYaklasik bir ayda diyet + Leslie ile ( ki sadece son 2 hafta Leslie ile yurudum ) tam 4 kilo verdim, cok mutluyum. Birakmayi dusunmuyorum. Ramazan oncesine kadar yaklasik 2 ay icinde 60 kiloya inmek oncelikli ve ön hedefim. Bu arada kan tahlili yaptirdim ve malum her kadinin korkulu kabusu olan demir eksikligi bende de cikti. Sormak istedigim doktor tavsiyesi -ilaclar disinda- bu eksiklik icin neler yapiyorsunuz veya neler yapilabilir? Bilgisi olan arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.
Cocuklardan yanlis anlattim galiba. Haftaici hergun en az 3 mil, c.tesi bos, pazar 4 veya 5 mil yapiyorum.
Merhaba kizlar. Cok sevdigim bir arkadasimi aniden beyin kanamasindan kaybettim, o yüzden birkac gündür kendimde degilim. Bana bir sey sorduysaniz lütfen bu mesajimi alintilayarak tekrar sorun bakamadim her seye.
Merhaba kizlar. Cok sevdigim bir arkadasimi aniden beyin kanamasindan kaybettim, o yüzden birkac gündür kendimde degilim. Bana bir sey sorduysaniz lütfen bu mesajimi alintilayarak tekrar sorun bakamadim her seye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?