Wintercim radio remix 45 digeri 50 dk. Zaman olarak baktiginga remix daha cok harcatiyor cünkü digerinden daha tempolu hareketler var icinde. Ancak 4 fast miles da kilo vermek icin cok güzel bir video. Arada cok bir fark yok. Sen yine en cok sevdiginle devam et ancak zaman zaman degistirmeyi de unutma. Arada disarda yürü baska kardio türü calismalar da yap ki vücudun alismasin.
bende yok radio remix tamamını yapmamıştım yavaş gelmişti ama belki yapsam güzeldir sen tavsiye ettiğine göre :) linkini bulamadım hiçbir yerde yok.. bugün dışarıda yürüdüm 40 dakika malesef fazla zamanım yoktu . güzel oldu ama Leslie'yi tercih ederim bıcır bıcır konuşması çok güzel :)
Oooooooooooooooo maşallah! !
merhabalar kızlar leslie ye baslayacağım 80 kiloyum 50 olmam gerek ilk olarak
hangi videosuyla başlamalıyım sonra hangilerini yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz
nosee cim burn it off in 30 days leslie nin ayri bir programi. Bir ayda burn ve firm videolari var iki tane haftada 3 kez filan firm olani yapiyorsun diger günler burn olani. you tube da vardi sanirm vdownload eu da da olacakti. Bulamazsan ben sana gönderirim canim. 30 dk sürüyor burn de ben 200 firm de de 170 kalori filan harciyorum. Ama kalori harcatma rekortmeni tabii radio remix. 45 dakikada 350 den fazla harciyorum.
iki gündür bende yapamıyordum malum dersler
tekrardan bir proğram düşünüyorum
benim kondüsyon bisikletim var
2 mil leslie yarım saat bisiklet düşünüyorum
ertesi günde ebru şallı selülitsavar yapacağım
leslie 2 milde en hızlı olan hangisi arkadaşlar
leslie ve mari winsor u 15 gün yaptım
etkileri şunlar
bacak içi çok gitmedi
diz çevresi ve hemen üstü gözle görülür bir şekilde inceldi
kalça hafiften toparlandı genelde 1 cm incelmişim ama belimden 2 cm gitmiş
şu kısacık zamanda bu sonuç bence fazlasıyla iyi :)
etkileri şunlar
bacak içi çok gitmedi
Herkese merhaba giremedim kaç gündür eşimle iş seyahatine antalyaya gitmiştik otelde yapabildiğim kadar yürüyüş yaptım ..
Bugün düzenli olarak başlıyorum tekrardan ..
etkileri şunlar
bacak içi çok gitmedi
dün yaptığım kickbox videosu yüzünden bütün bacaklarım ağrıyor bugün dışarıda yürüyeceğim sadece yarın aynen devam inşallah :)
Leslie'ye başlayın ve devam edin gerçekten faydası çok. Kilo vermek isteyenler diyetlerini de bırakmasın. Ben şu an 61 kg'ım. 66.7 ile başladım 14 martta hafta sonları fazla yemeseydim 2-3 kilo aha fazla verirdim eminim ve spor olarak sadece leslie yaptım. şimdi yeni yeni başka videolara geçiyorum. Önceden tamamlayamadığım videoları Leslie sayesinde tamamlayabiliyorum artık. Çok güzel bir duygu çok mutluyum :)
Derya Abla'ya mailini yazarsan burn 30 yollayabilirse sana yollasın o çok güzel 2 mil 30 dakika sürüyor ağırlıklarla yapılıyor kalori harcatıyor bayağa. Onun dışında 4 fast miles bayağa tempolu sürekli koşuluyor nerdeyse. ilk mili biraz ısınma mahiyetinde o yüzden 2. ve 3. millerini yaparsan bayağa tempolu.
Radio remix'in de 2 milini deneyebilirsin
Bencede gayet iyi canım sonuçlar tekrardan başlıyorum bende bugün mısır püskülü çayı yaptım içeyim yapıcam..
Pilates yapasım hiç yok ama birkaç sevdiğim hareketler var onlarıda yaparım,, tatilden gelince havuz deniz kum güneş insan hiç istemiyor yapmak ya
Ama 1 ay sornra düğün var incecik olmalıyım
Sağol canımcım, dün ve önceki gün de dışarıda 40'ar dk. tempolu yürüyüş yapıldı. 24:00'ü geçtik ya dün oldu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?