çok teşekkür ederim ilginiz için çok zevkli bugün biraz yapmaya çalıştım düzenli olunca paylaşacağım inşallah
Aramiza hosgeldin canim. Forma girdikten sonra kilo vermek icin günde 3 mil yapmaya calis haftada 1-2 gün bos birak. Sonuclari bekliyoruz.
uludağ sözlükte bir yorum :/
bunların yanında, leslie kesinlikle orta tempoda bir yürüyüşün bile bir alternatifi değildir. kardiyo için yürüyüşe karar kılıp, yer kıtlığından dolayı leslie'ye başlayıp aynı sonuçları beklemeyiniz. yağ yakmada çok bir etkisi yoktur, tartıda pek bir fark göremezsiniz, hayal kırıklığına uğrarsınız. leslie yalnızca hiç yoktan iyisidir. yavaşça sıkılaştırır. tartıda artı görseniz bile eskisinden daha ince olabilirsiniz.
winter1 in ekledigi burn it off, 4 fast miles, radio hits bunlar canim icinde kosturup hoplattiklarinin hepsi hiit kardio.
https://www.youtube.com/watch?v=Qc2A_OTdFqU
bak canim bu playlist in tamamini indirebilirsin bu program yeni calismalarindan leslie nin.
ben evlendikten sonra aşırı oturmaya başladım başka bir yere gelin geldim o sebepten hantallaştım
hareket etmeliydim dışarı çıkacak çokta arkadşım yok olanların çocukların var hemen arayışa çıktım bi baktım siz varsınız koştum geldim hep beraber ritmik hareketlerle motive ve formda olacağız inşallah :)) misafirperverliğinizden dolayı çok teşekkür ederim memnun kaldım :)
bu yoruma kesinlikle katılmıyorum .. leslie'nin etkilerini hepimiz yazıyoruz buraya.. dışarıda yürüyüşte tekme atabiliyor muyuz? koşabiliyor muyuz? dizlerimizi kaldırabiliyor muyuz ? Leslie daha güzel bence .. havalar güzel olduğunda çıkıp dışarı yürünür ama Leslie'yi tek geçerim.
Kizlar ben öldüm!!! Sabah iki mil leslie bu saate kadar da ev temizligi. Koltuga serildim artik.
merhaba hanımlar 11 ay önce doğum yaptım 65 ile hamile kalıp 75 ile doğuma gittim eve geldiğimde bütün kilo gitmişti ama kızıma süt olsun diye annem ye kızım diye başımda bekledi benim de iştah açıldı 75 oldum yine 2 aydır diyet yapıyorum leslie yapıyorum karın hareketleri yapıyorum 5 kilo verdim 5 kilo kaldı ben leslieden memnunum içine giremediğim pantalonlarım olmaya başladı görenler daha fazla vermiş gibi duruyorsun diyor ama tatlı krizleri olmasa
Merhaba herkese yillardir okuyorum sizleri ama daha yeni uye oldum leslie bu. :)) bende uc dort gundur leslie 3mil yapiyorum aksam 7 den sonra yemek yememeye calisiyorum ki saat 10 da falan yyerdik hep simdilik 1kg gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?