- 25 Haziran 2011
- 505
- 239
- 48
çok saol canım ama umarım yanlıslık yoktur kısa cıktı videolar cunku
yok canım bunlar 1 mile zaten her video 1 mil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol canım ama umarım yanlıslık yoktur kısa cıktı videolar cunku
tamam o zaman canım sorun yok.arama bölümünde de çıktı 5 4 3 2 miller..
5 day slim downnedir ilk görüyorum onu canım ..
o da 5 millik bir çalışma canım hiç yapmadım ama göz atmıştım süresi uzun bayağa..
çok güzel kilo vermişsin inş hedefine ulaşıp koruyabilirsin canım Ne kadar zamanda verdin canım kilolarını, ben 1 yıl önce çok sıkı yaptım sonra bıraktım ama o verdiğim kiloları uzun zaman sonra aldım çok faydalı hem de sıkılmıyorum.
Selam kizlar!!! Sevgili winter 1 4 fast miles i merak ediyordu bu sabah yaptim iyi de geldi terledim güzelce. Uzun zamandir uzun leslie videosu yapmiyordum. Bilmiyorum sizin icin hayal kirikligi olur mu ama 350 kalori harcadim. Ama tabii kötü de degil interval bir calisma oldugunu düsünürsek vücut harcamaya devam ediyor. O yüzden 5 mil yapan arkadaslara tavsiyem calismanizi uzun tutacaginiza efektiv hale getirin. 30-45 dk araliginda calismalar yapip aralarda kosun, ziplayin, dizlerinizi yukari kaldirarak ziplayin inanin daha cok kalori harcarsiniz 5 milden.
Merhabalar
Yazmaya her zaman fırsatım olmuyor ama sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı ocaktan beride zaman zaman ara versemde yapmaya devam ediyorum.Her ne kadar kilo vermesemde oldukça inceldim en azından kilo da almıyorum yememe rağmen.winterin gönderdiği son videolarıda indirdim çok güzel gerçekten teşekkürler iyi oldu değişik videolar 4 fast milden sıkılmıştım.Kısa olmalarıda çok iyi oldu benim için.Dün 24 dakika ola ultimate 5 day walk plan wednesday adlı videoyu ve kısa olan blue mile yaptım ve ter içinde kaldım.Kısa olan 1 mile ama 24 dakikalık olanı anlamadım herhalde 2 mil o da.Deryanın her zaman dediği gibi değiştirerek yapmak en iyisi sanırım.LEslie devam ettiğin sürece çok faydalı gerçekten vazgeçmemek lazım.Başta Derya olmak üzerede buraya yazan topiği canlı tutan herkese de teşekkürler...
canım ben zaten sadece bacak için yapıyordum üstte gram fazlam yok karnım dümdüz
sadece bacaklarım şişkolar onlarda geçen sene yaptığımda gitmişlerdi
ayrıca ben hiç diyette yapmadım yapmıyorumda
çikolata cola falan acayip yiyorum keşke yemesem :)
buna rağmen 3 mille çok güzel incelmişti bacaklarım
şimdi leslie ye ek olarak mari nin plates videosunu yapıyorum bacak için olanı
Herkese merhaba,, sabahları kalktıgımda yapsam çok daha iyi olacak ama uykuya yenilip yatmaya devam ediyorum.
Benimde el/ayak bilekliklerim var bugün ki lesliemi yaparken ayak bileklerime taksam dahamı hızlı kilo kaybederim sizce ?
Hiç ağırlıklarla leslie denememiştim.
Kalori yakiminda agirliklar farkediyor.
Çok sağol abla deneyeceğim.
Ama kafayı yicem hamile kalmadan vermem gereken 3 5 kg var.. Görünüşüm herkes iyisin verme kal diyorlar ama beni rahatsız eden yerlerim var ve vrmem lazım ama tartı oynamıyor napıcam ben ya :18:
Şuanda tek umudum leslie,, acaba abla call yaptım ya ben yaglarım kasamı dönüştü ya kg verdirmeye yönelik değil o zaten.. LEslie işe yararsa ondan yine yapıcam 1 seri.
Sanmam canim cll kaslari uzatip inceltiyo diye biliyorum. Simdi sen hizli olan leslielerden 3-4 mil haftanin 5-6 günü yap. Agirliklarini da kullanirsan daha iyi sonuc alirsin. Bir ay icinde sonuc alirsin diye düsünüyorum ama tabii beslenme seklini bilemiyorum.