• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
tamam o zaman canım sorun yok.arama bölümünde de çıktı 5 4 3 2 miller..
5 day slim downnedir ilk görüyorum onu canım ..

tamam o zaman canım sorun yok.arama bölümünde de çıktı 5 4 3 2 miller..
5 day slim downnedir ilk görüyorum onu canım ..

o da 5 millik bir çalışma canım hiç yapmadım ama göz atmıştım süresi uzun bayağa..

Günaydınlarrr:34: dün akşam leslie yapmadım eşimle yürüyüş yaptık tempolu 1 saat 2-3 dakikada koştuk bugün Allah nasip ederse yapacağım :32:

Merhabalar
Yazmaya her zaman fırsatım olmuyor ama sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı ocaktan beride zaman zaman ara versemde yapmaya devam ediyorum.Her ne kadar kilo vermesemde oldukça inceldim en azından kilo da almıyorum yememe rağmen.winterin gönderdiği son videolarıda indirdim çok güzel gerçekten teşekkürler iyi oldu değişik videolar 4 fast milden sıkılmıştım.Kısa olmalarıda çok iyi oldu benim için.Dün 24 dakika ola ultimate 5 day walk plan wednesday adlı videoyu ve kısa olan blue mile yaptım ve ter içinde kaldım.Kısa olan 1 mile ama 24 dakikalık olanı anlamadım herhalde 2 mil o da.Deryanın her zaman dediği gibi değiştirerek yapmak en iyisi sanırım.LEslie devam ettiğin sürece çok faydalı gerçekten vazgeçmemek lazım.Başta Derya olmak üzerede buraya yazan topiği canlı tutan herkese de teşekkürler...:16:

Selam kizlar!!! Sevgili winter 1 4 fast miles i merak ediyordu bu sabah yaptim iyi de geldi terledim güzelce. Uzun zamandir uzun leslie videosu yapmiyordum. Bilmiyorum sizin icin hayal kirikligi olur mu ama 350 kalori harcadim. Ama tabii kötü de degil interval bir calisma oldugunu düsünürsek vücut harcamaya devam ediyor. O yüzden 5 mil yapan arkadaslara tavsiyem calismanizi uzun tutacaginiza efektiv hale getirin. 30-45 dk araliginda calismalar yapip aralarda kosun, ziplayin, dizlerinizi yukari kaldirarak ziplayin inanin daha cok kalori harcarsiniz 5 milden.

çok güzel kilo vermişsin inş hedefine ulaşıp koruyabilirsin canım :34:Ne kadar zamanda verdin canım kilolarını, ben 1 yıl önce çok sıkı yaptım sonra bıraktım ama o verdiğim kiloları uzun zaman sonra aldım çok faydalı hem de sıkılmıyorum.:32:

ben aralıkta başladım canım yapmaya ol zamandan bu zamana kadar işte 12 kg verdim ama hep diyorum benim diyetim çok sıkı değil sıkı diyet olsa daha koay verilir.

günaydın kızlar nasılsınız bol kalori yakmalı günler diliyorum :) kızlae ben de bi arakadşa tavsiye ettim oda yapıyor bir aydır ama o ağırlık ve termal şort ile yapıyor selülit ve bacakta çok incelme var dedi. termal şortun tuzunu kullanmadığı halde bende ay başında hemen alacağım benim sıkıntı üstte de olduu için bu takımı almayı düşünüyorum http://urun.gittigidiyor.com/spor-o...tAodZ1cAvg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

fast mile serisi 1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.

3 mil olanı vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz

ben şunu yapıyorum 3 mil olanı
gerçekten iyi çalıştığına inanıyorum vücudumun

Selam kizlar!!! Sevgili winter 1 4 fast miles i merak ediyordu bu sabah yaptim iyi de geldi terledim güzelce. Uzun zamandir uzun leslie videosu yapmiyordum. Bilmiyorum sizin icin hayal kirikligi olur mu ama 350 kalori harcadim. Ama tabii kötü de degil interval bir calisma oldugunu düsünürsek vücut harcamaya devam ediyor. O yüzden 5 mil yapan arkadaslara tavsiyem calismanizi uzun tutacaginiza efektiv hale getirin. 30-45 dk araliginda calismalar yapip aralarda kosun, ziplayin, dizlerinizi yukari kaldirarak ziplayin inanin daha cok kalori harcarsiniz 5 milden.

Derya Abla çok teşekkür ederim . dün söylemiştim hemen bugün yapmışsın gerçekten çok yardımsever birisin.

hayal kırıklığı olur mu ya çok iyi bir rakam bence.. ben 4 fast milesın ilk milini ağırlıklarla yapıyorum daha iyi oluyor.

45 dakika da 500-600 kalori harcatacak videolar var ama o videolar uzun ömürlü olmuyor .. Leslie'nin sonunu getirebiliyorum ağırlıklarla bile yapabiliyorum daha ne olsun. 5 mili ben de gereksiz buluyorum artık ama şu ultimate 5 day walkın millerini indirdim onu yapacam arka arkaya renkli renkli içim açılsın :)

Son düzenleme:
Merhabalar
Yazmaya her zaman fırsatım olmuyor ama sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı ocaktan beride zaman zaman ara versemde yapmaya devam ediyorum.Her ne kadar kilo vermesemde oldukça inceldim en azından kilo da almıyorum yememe rağmen.winterin gönderdiği son videolarıda indirdim çok güzel gerçekten teşekkürler iyi oldu değişik videolar 4 fast milden sıkılmıştım.Kısa olmalarıda çok iyi oldu benim için.Dün 24 dakika ola ultimate 5 day walk plan wednesday adlı videoyu ve kısa olan blue mile yaptım ve ter içinde kaldım.Kısa olan 1 mile ama 24 dakikalık olanı anlamadım herhalde 2 mil o da.Deryanın her zaman dediği gibi değiştirerek yapmak en iyisi sanırım.LEslie devam ettiğin sürece çok faydalı gerçekten vazgeçmemek lazım.Başta Derya olmak üzerede buraya yazan topiği canlı tutan herkese de teşekkürler...:16:

rica ederim beğenmenize sevindim .. her zaman yazamasanız bile gelişmeleri yazın ki motive olalım

Herkese merhaba,, sabahları kalktıgımda yapsam çok daha iyi olacak ama uykuya yenilip yatmaya devam ediyorum.

Benimde el/ayak bilekliklerim var bugün ki lesliemi yaparken ayak bileklerime taksam dahamı hızlı kilo kaybederim sizce ?
Hiç ağırlıklarla leslie denememiştim.

canım ben zaten sadece bacak için yapıyordum üstte gram fazlam yok karnım dümdüz
sadece bacaklarım şişkolar onlarda geçen sene yaptığımda gitmişlerdi
ayrıca ben hiç diyette yapmadım yapmıyorumda
çikolata cola falan acayip yiyorum keşke yemesem :)
buna rağmen 3 mille çok güzel incelmişti bacaklarım
şimdi leslie ye ek olarak mari nin plates videosunu yapıyorum bacak için olanı

Ne kadar sürede incelmeyi gördün canım 1 ay yettimi mesela :26:

Herkese merhaba,, sabahları kalktıgımda yapsam çok daha iyi olacak ama uykuya yenilip yatmaya devam ediyorum.

Benimde el/ayak bilekliklerim var bugün ki lesliemi yaparken ayak bileklerime taksam dahamı hızlı kilo kaybederim sizce ?
Hiç ağırlıklarla leslie denememiştim.

Kalori yakiminda agirliklar farkediyor.

Kalori yakiminda agirliklar farkediyor.

Çok sağol abla deneyeceğim.
Ama kafayı yicem hamile kalmadan vermem gereken 3 5 kg var.. Görünüşüm herkes iyisin verme kal diyorlar ama beni rahatsız eden yerlerim var ve vrmem lazım ama tartı oynamıyor napıcam ben ya :18:
Şuanda tek umudum leslie,, acaba abla call yaptım ya ben yaglarım kasamı dönüştü ya :( kg verdirmeye yönelik değil o zaten.. LEslie işe yararsa ondan yine yapıcam 1 seri.

Çok sağol abla deneyeceğim.
Ama kafayı yicem hamile kalmadan vermem gereken 3 5 kg var.. Görünüşüm herkes iyisin verme kal diyorlar ama beni rahatsız eden yerlerim var ve vrmem lazım ama tartı oynamıyor napıcam ben ya :18:
Şuanda tek umudum leslie,, acaba abla call yaptım ya ben yaglarım kasamı dönüştü ya :( kg verdirmeye yönelik değil o zaten.. LEslie işe yararsa ondan yine yapıcam 1 seri.

Sanmam canim cll kaslari uzatip inceltiyo diye biliyorum. Simdi sen hizli olan leslielerden 3-4 mil haftanin 5-6 günü yap. Agirliklarini da kullanirsan daha iyi sonuc alirsin. Bir ay icinde sonuc alirsin diye düsünüyorum ama tabii beslenme seklini bilemiyorum.

Bende daha leslie yapmadım bugün. Geç uyandım kahvaltı yaptık çocuklarla anca iş güç şimdi birini öğlen uykusuna yatırcam diğerine çizgi film açıp leslie 3 mil yapıcam. Herkese kolay gelsin

Sanmam canim cll kaslari uzatip inceltiyo diye biliyorum. Simdi sen hizli olan leslielerden 3-4 mil haftanin 5-6 günü yap. Agirliklarini da kullanirsan daha iyi sonuc alirsin. Bir ay icinde sonuc alirsin diye düsünüyorum ama tabii beslenme seklini bilemiyorum.

Öyle yapıyorum abla 2 gündür 3 millerden başladım hep bugunde 4 ya da 5 yapacağım 1 saate kadar başlarım.
Ayak bileklerimede ağırlık takıcam. Beslenme şeklimde 3 nisandan beri dikkat ediyorum abla tuzumu azalttım hergün 2bucuk 3 lt su içiyorum akşam 6 bilemedin 7den sonra birşey yemiyorum.
Tartılınca moralimi bozuluyor :(

Back