- 29 Aralık 2008
- 476
- 15
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende leslie yapıyorum 1 haftadır. Ama spor yaptıktan sonra acıkıyorum. Kilo vermem lazım 10 kilo fazlam var. Bu acıkma herkesde oluyor mu acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sağol kakoyu çok severim iyi oldu bu bilgi😉 peki kilo vermem için kaç mil yapmalıyım sizce öneriniz var mı? Ben 1 haftadır 3 miles with programını yapıyorum.
3 mil cok iyi yalniz haftada en az 5-6 gün yapmalisin. 3 hizli mil mi yapiyorsun? Kilo vermek icin de karbonhidrat ve sekeri kontrol altina almalisin. Özellikle beyaz undan yapilan karbonhidratli gidalar beyaz ekmek, beyaz makarna gibi...
Yaptığım 3 mil baya tempolu burda bahsedilen kilo verdiren 3 mil mi bilmiyorum. Şeker kullanmıyorum ekmek te tam buğday tüketiyorum inş veririm 😔
Selam kızlar
Ben de 5 mil yaptım bügün uzun olmasına rağmen 4 Fast mile kadar ter artırmadı bana
Selam kızlar
Ben de 5 mil yaptım bügün uzun olmasına rağmen 4 Fast mile kadar ter artırmadı bana
Haklisin canim o terletmiyor cok. Uzunlugu da biktiriyor sonlara dogru.
evet ya sevmedim ben 5 mil. hem çok uzun hem de performansı 4 fast mil kadar iyi değil. bir de ben 3 mili seviyorum hani şu 2. mili mary miydi adı onun yaptırdığı.4 fast mile tek geçerim ya favorim :)
Selam Leslie'ciler 10 gündür düzenli olarak diyet yapıyorum, Leslie 4 fast miles yapıyorum ve 66,7 ile başlamıştım bugün 63.8 kiloyum. 2.9 kg verdim maşallah bana :)
evet ya sevmedim ben 5 mil. hem çok uzun hem de performansı 4 fast mil kadar iyi değil. bir de ben 3 mili seviyorum hani şu 2. mili mary miydi adı onun yaptırdığı.
tebrik ederim...
Selam kızlar
Selam Leslie'ciler 10 gündür düzenli olarak diyet yapıyorum, Leslie 4 fast miles yapıyorum ve 66,7 ile başlamıştım bugün 63.8 kiloyum. 2.9 kg verdim maşallah bana :)
Merhaba kızlar, hafta sonu hiç spor yapamadım, azıcık da fazla kaçırdım sanırım, hafta içi telafi edeceğim artık Ben de en çok 4 fast mile yapmayı seviyorum, hem çok terletiyor hem de o daha zevkli. Ama burada her gün aynısını yapmamak gerek diye okumuştum o yüzden 5 mile ile dönüşümlü yapıyorum, 5 mile yaparken en çok 2. mile enerji harcatıyor sanki, o yüzden ben son kısmı yapmıyorum yeniden 2. mile yürüyorum. Sanki o şekilde daha çok terliyorum.
Mutlaka faydasi olacaktir, bikmadan sabirla devam et. Birkac hafta icinde ilk sonuclari alirsin.