- 16 Haziran 2010
- 362
- 0
KAdının ciddi manada göze çarpan basenleri var evet CADIARZUYa o değil de bu kadının o biçim basenleri var, bu hareketlerle kaç bin mil yürümüş bilmem ama yaramış mı sizce?
İşe yaradığını söyleyenler cidden yağ yakıyor mu?
Canım googleye sendezayıfla leslie yazoradanda denedim ama olmuyo ve burda yardımcı olacak kimse yok galiba yinede teşekkür ederim sana
Canım googleye sendezayıfla leslie yazne yaptıysam bi türlü indiremedim şu lessliyle yürüyüşü sinir oldum indiriyorum
açmak için ugraşıyorum yok bilmem ne part 2 gerek giyor onu indiriyorum başka bişi istiyo sinir oldum
biri yardımcı olurmu acep
Canım googleye sendezayıfla leslie yaz
ilk çıkan siteye tıkla
orda bir çok seçenek var,hangi leslie egzersizini istiyorsan onun altındaki rapid linkine tıkla
Rapid free yazan kısımı tıkla kaydet de o başlar kaydetmeye
üyeliğin yoksa iki indirme işlemi arasında 15 dakika beklemen gerek
bu şekilde biraz zahmetli de olsa indir bütün partları
hepsi inince herhangi birisine sağ tıkla buraya çıkart de
:lepi: işlem tamamdır..
İnşallah anlatabilmişimdir..
cevabın için teşekkür edrim fakat ben bunu indirdim gecen akşam çalıştı ama sabah acyıgında açmadı nedense
Başka video oynatıcıdan açmaya çalış,gom varsa o iyi mesela yerimseniben
çok teşekkür ederim fakat başka oynatıcı yok başkasının bilgisayarından indirip cd ye kopyalayacagım inşallah olur komşuya söledimopuyorumnanaktan
Kolay gelsin sana,ben böyle eğlenceli egzersiz,hareket,yürüyüş vb yapmamıştım daha önce,çok sevdim bu Leslie'yi ben :asigim:
3mil,tekme ve yürüyüş,4 mil really big mil olanı indirdim..5millik olan da iniyor bir gün birini bir gün birini yaparım artık kaydirigubbakcemile2
bende çok merak ettiğim için indirmek istiyordum birde çok göbrgim var karnım sarkık onun için yapmak istemiştim:teselli:
peki bunları mail atamıyormusunuz
walk away your weistline diye bir çeşidi var bel çevresi falan için onu indirseydin bari,gerçi bele bağlanan bir lastik kullanılıyormuş ama kkde çareler tükenmez bulurdun lastik gibi bir şey hihoyyyt
Bİlmem :sm_confused: atılabiliyorsa atarım seve seve olumunekankayizsmile
bende bilmiyorumki
Mailini özelden at bana istersen;ama sanırım belli bir mesaj sayısı olması gerekiyor özel mesaj için..burda yazsan hemen silsen ben bir denerim göndermeyi yerimseniben
burdaki rumuzuma hotmail ekliyorsun
3 mil olanı gönderiyorum,ugyun mudur ?? yüklenmesi biraz vakiizmti alacak sanırım,çok yavaş ohaoldumsmile