merhabalar,
ben de leslie ye 1 haziranda başladım, ilk gün 1 mil, sonraki her gün 3 mil yaptım. haftasonu gunde 2 kere yaptım karışık. bende doğum sonrası kilolar var, bakalım nasıl bir faydası olcak.
yalnız tartılmıyorum, cunku tartıldıgımda farkettim ki, kilo aldıysam amaaan ne uğraşıyorum diyip yemeye veriyorum kendimi, hiç kilom oynamadıysa hiç işe yaramamış deyip yine yiyorum, kilo verdiysem hakettim hadi yiyim biraz diyorum, o yuzden tartılmıyorum :)
bu ay sonu tartıya çıkıcam, o zaman size de soylerim bir faydası oldu mu leslie nin. umarım olur... yediklerime cok dikkat edemiyorum, ama aksam leslie den sonra bisey yiyemiyorum, onca terlememe kıyamadığımdan...
yanlız bu kadına helal olsun, ne sporlar yapmaya calistim su yasima kadar, birsuru spor salonlarına yazıldım vs, ama hic hayatımda egzersizden bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum. sabah bebeğimi emzirdikten sonra eğer saat uygunsa çok seviniyorum egzersiz yapabilicem diye...
yalnız 6 gunde cok ciddi bir fark var, kendimi gercekten cok cok daha iyi hissediyorum. kadın bacak kaldırma hareketinde karnınızı kasın falan diyo, ilk bikac gun hic bisey yapamiyodum (o kadar uzun suredir hareketsizim ki - kilo almamın başlıca sebebi). daha bugun ilk defa karnımda biseyleri kasabilmeye başladım.. bilmiyorum, heralde hamileliğin falan bıraktığı izlerden de olsa gerek, ama gercekten faydası var bence bu egzersizlerin...
bi de tatlı krizlerime engel olabilsem... leslie iştah sorunlarına da bi çare bulsa keşke... :)