Leslie Sansone ile yürüyorum

Selam hanımlar, ben de başlığı görüp bi araştırdım egzersizi, evde can sıkıntısına uğraşacak bişey arıyodum acayip hoşuma gitti:) zaten sıkılaşmak da istiyorum, 168 boy 54 kiloyum, göbek ve basen kısmı maşallah, gören zayıfsın der ama genişliğimden sıkıntılıyım:))
Üç gündür 3 mil videosunu yapıyorum bacaklarımda ağrı sızı yok muhtemelen bir ay öncesine kadarki hareketli çalışma tempomdandır fakat ilk yaptığımda fena halde sırt ağrısı çektim normal midir? Üçüncü seansı az önce bitirdim şu an o kadar ağrım yok sırtımı esnettim biraz iyi geldi
Merhaba kolay gelsin. Devam ediyor musunuz? Agrilarla ilgili bilgim yok maalesef ya.
Ben de bugün yapacagim ins.

Günaydın ben de başlamak istiyorum. Hem kilo vermek hem sıkılaşmak için. Çok hamladım. O yüzden bugün Leslie 1 ile başlamayı düşünüyorum. Zaman geçtikçe 2, 3, 4, 5 mil olanı yapmayı düşünüyorum. Bedenim spora alıştığında slim in 6 ya başlamayı düşünüyorum
Merhaba kolay gelsin, ne yaptiniz devam ediyor musunuz? Ben de biraz uzun ara vermistim, bugün yapmak istiyorum ins., daha düzenli devam edebilirim umarim.

3 mile walk yapildi.

herkese selammm...
kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var.leslie videoları ile yürüyüş sıkılaştırıyor mu yoksa sadece kilo vermeye mi yardımcı??

herkese selammm...
kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var.leslie videoları ile yürüyüş sıkılaştırıyor mu yoksa sadece kilo vermeye mi yardımcı??
Konunun icinde arkadas yazmıştı, sayfalari okursanız gorebilirsiniz, tam hatirlayamadim şimdi.
blackcat07 blackcat07 Nerelerdesin canim? 3 gundur hafif hafif hareketleri yapmaktayim.

Bende bugun basladım 3 mılle arkadas arıyorum motıve edıcekk
Hatta konu actım
Eger hergun yapmak ıstersen beraber yapalım
Benım amacım sabah 3 akşam 3 mıl yapmak
Her gün yapmayi birak haftada 1-2 kere tam yapsam şükredeceğim :) Hafif gecistiriyorum ben biraz hareketleri, cabuk yorulma gibi bi rahatsizligim var da :) Konuna belki arada ugrarim, kolay gelsin :)

Kızlar merhaba clara clara Natsume Natsume B borcam . Walk Away the Pounds Express: Advanced Walk 3 Mile yürüyüşünü yaptım :spor: şimdi de yeşil çayımı içiyorum:KK6: sizler ne alemdesiniz?
Merhaba.
Hareketsiz kalmamak icin her gün olmasa da (her güne bünyem dayanmaz :))) haftada 2-3 kere Leslie çalışacağım insaallah. 👍🏻

X