Leslie Sansone ile yürüyorum

Canım sıkıldıkça arada hareketlenmek icin adım hareketlerini yaptığım oluyor leslie'nin.

Leslie 1 mil + 45 dk k.bisiklet + 3× 15 tekrar squat yaptim = dizim agriyor
Fazla yuklendim galiba 😒
İki gun ara verdim agri devam ediyor
az once yine leslie 1 mil + 20 dk (10 km) bisiklet ...
Umarim kisa zamanda dizimin agrisi gecer ..

Leslie 1 mil + 45 dk k.bisiklet + 3× 15 tekrar squat yaptim = dizim agriyor
Fazla yuklendim galiba 😒
İki gun ara verdim agri devam ediyor
az once yine leslie 1 mil + 20 dk (10 km) bisiklet ...
Umarim kisa zamanda dizimin agrisi gecer ..
Merhabalar. Squat yaparken bazen dize fazla yükleyebiliyoruz. İsterseniz bisiklet ve squata bir süre ara verin. Geçmiş olsun. 😔

Merhabalar. Squat yaparken bazen dize fazla yükleyebiliyoruz. İsterseniz bisiklet ve squata bir süre ara verin. Geçmiş olsun. 😔
Tesekkurler
Bisikletten oldugunu sanmiyorum muhtemelen squattan oldu onuda birakmak istemiyorum , yeni yapmaya basmaladim
ve cok hizli sonuc veriyor ...tavsiye ederim ama yeni baslayacak olanlar sayi olarak az yapsinlar 🌸

Merhaba konunuzu ilk açtığınızda yazmıştım leslie işe yaradı mı? Kilo verebildiniz mi?
Merhabalar. Ben 51 kilodan eski kilom 48’e Leslie ile düşmüştüm. Ama yaklaşık bir süredir Debbie Siebers’ın slim in 6 programını uygulamaya çalışıyorum. Onu bitirdikten sonra Leslie’yi programıma tekrar dahil edebilirim. Leslie’yi kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk olarak kendimi onunla hazırlamasaydım kesinlikle şu an Debbie’yi yapamazdım, bana ciddi kondisyon kazandırdı. Kilo vermek için ciddi yardımcı ama sıkılaşmak için bence ek egzersizlere ihtiyaç var.

Merhabalar. Ben 51 kilodan eski kilom 48’e Leslie ile düşmüştüm. Ama yaklaşık bir süredir Debbie Siebers’ın slim in 6 programını uygulamaya çalışıyorum. Onu bitirdikten sonra Leslie’yi programıma tekrar dahil edebilirim. Leslie’yi kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk olarak kendimi onunla hazırlamasaydım kesinlikle şu an Debbie’yi yapamazdım, bana ciddi kondisyon kazandırdı. Kilo vermek için ciddi yardımcı ama sıkılaşmak için bence ek egzersizlere ihtiyaç var.
Leslie ben hamile kalmadan önce yapmıştım çok güzel inceltiyor ve leslinin enerjisini çok seviyorum hiç sıkılmıyorum şuan için yapmıyorum emziren annelere hemen spor ya da egzersiz önermiyorlarmış biraz daha beklemeyi düşünüyorum sonra devam edeceğim inşallah😊 debbie i duymamıştım

Günaydın ben de başlamak istiyorum. Hem kilo vermek hem sıkılaşmak için. Çok hamladım. O yüzden bugün Leslie 1 ile başlamayı düşünüyorum. Zaman geçtikçe 2, 3, 4, 5 mil olanı yapmayı düşünüyorum. Bedenim spora alıştığında slim in 6 ya başlamayı düşünüyorum

Selam hanımlar, ben de başlığı görüp bi araştırdım egzersizi, evde can sıkıntısına uğraşacak bişey arıyodum acayip hoşuma gitti:) zaten sıkılaşmak da istiyorum, 168 boy 54 kiloyum, göbek ve basen kısmı maşallah, gören zayıfsın der ama genişliğimden sıkıntılıyım:))
Üç gündür 3 mil videosunu yapıyorum bacaklarımda ağrı sızı yok muhtemelen bir ay öncesine kadarki hareketli çalışma tempomdandır fakat ilk yaptığımda fena halde sırt ağrısı çektim normal midir? Üçüncü seansı az önce bitirdim şu an o kadar ağrım yok sırtımı esnettim biraz iyi geldi

Ihmal ettim.
Ama unutmadim. Hafif hafif hareketlerini yapiyorum ara sira.

Hafif hafif devam :KK28::21::KK6::KK5:

X