- 10 Kasım 2012
- 365
- 267
- Konu Sahibi blackcat07
Rump it up yapıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin canım. Aslında rutin haline getirebilsen çok faydasını görürsün.Canım sıkıldıkça arada hareketlenmek icin adım hareketlerini yaptığım oluyor leslie'nin.
Çok vicdan azabı çekiyorumBen şu an eve geldiğimden maalesef bugün yapamayacağım. Çok yorgun hissediyorum ve başım ağrıyor.
Merhabalar. Squat yaparken bazen dize fazla yükleyebiliyoruz. İsterseniz bisiklet ve squata bir süre ara verin. Geçmiş olsun.Leslie 1 mil + 45 dk k.bisiklet + 3× 15 tekrar squat yaptim = dizim agriyor
Fazla yuklendim galiba
İki gun ara verdim agri devam ediyor
az once yine leslie 1 mil + 20 dk (10 km) bisiklet ...
Umarim kisa zamanda dizimin agrisi gecer ..
Merhaba konunuzu ilk açtığınızda yazmıştım leslie işe yaradı mı? Kilo verebildiniz mi?Merhabalar. Squat yaparken bazen dize fazla yükleyebiliyoruz. İsterseniz bisiklet ve squata bir süre ara verin. Geçmiş olsun.
TesekkurlerMerhabalar. Squat yaparken bazen dize fazla yükleyebiliyoruz. İsterseniz bisiklet ve squata bir süre ara verin. Geçmiş olsun.
Merhabalar. Ben 51 kilodan eski kilom 48’e Leslie ile düşmüştüm. Ama yaklaşık bir süredir Debbie Siebers’ın slim in 6 programını uygulamaya çalışıyorum. Onu bitirdikten sonra Leslie’yi programıma tekrar dahil edebilirim. Leslie’yi kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk olarak kendimi onunla hazırlamasaydım kesinlikle şu an Debbie’yi yapamazdım, bana ciddi kondisyon kazandırdı. Kilo vermek için ciddi yardımcı ama sıkılaşmak için bence ek egzersizlere ihtiyaç var.Merhaba konunuzu ilk açtığınızda yazmıştım leslie işe yaradı mı? Kilo verebildiniz mi?
Leslie ben hamile kalmadan önce yapmıştım çok güzel inceltiyor ve leslinin enerjisini çok seviyorum hiç sıkılmıyorum şuan için yapmıyorum emziren annelere hemen spor ya da egzersiz önermiyorlarmış biraz daha beklemeyi düşünüyorum sonra devam edeceğim inşallah debbie i duymamıştımMerhabalar. Ben 51 kilodan eski kilom 48’e Leslie ile düşmüştüm. Ama yaklaşık bir süredir Debbie Siebers’ın slim in 6 programını uygulamaya çalışıyorum. Onu bitirdikten sonra Leslie’yi programıma tekrar dahil edebilirim. Leslie’yi kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk olarak kendimi onunla hazırlamasaydım kesinlikle şu an Debbie’yi yapamazdım, bana ciddi kondisyon kazandırdı. Kilo vermek için ciddi yardımcı ama sıkılaşmak için bence ek egzersizlere ihtiyaç var.