Leslie ile " walk at home" 1GRUP...

Kizlar bana bi fikir verin bnm bu gobek gogus nasil toparlanir aynaya bakinca hele ciplakken cok cirkin buluyorym kendimi goguslerin ayni afrika belgeseli izlmissinizdir kadinlarin sarkik ya ona benzedi gobek desen sezeryan sonrasi malum sekil morelim bozuluyo yaa cocuk insani baya bozuyo olsun ona deger ama toparlanmm lazim her tarafimdan yag fiskiriyo resmn

Başta ve sondakı quote yazılarını silsen super olurdu.sağolsun blu arkadaşım hall etti. ..
Hmm sonradan caktim davayi cnm arkadas yapmis galiba gordum gerek yok heralde bi dahakine beceririm insallh yasin kac nerde oturuyosun tanisalim onumuzde uzunnn bi surec var galiba

Senin artını da koydum sadiye20 .Quote yazılarını silerek yapman gerekiyor.Merak etme bende yeni öğrendim.Sende öğrenirsin :)
Saol cnm tesekkur ederim onceden laptoptan giriyodum simdi telden girince alisamadim bi turlu bide kk surekli biseyleri degistiriyo tam alisiyorum baska turlu oluyo

Hmm sonradan caktim davayi cnm arkadas yapmis galiba gordum gerek yok heralde bi dahakine beceririm insallh yasin kac nerde oturuyosun tanisalim onumuzde uzunnn bi surec var galiba
ben de doğum sonrası,sarkık göbekden ve çatlalaklardan müzdaribim...27yaşım var,azeriyim,baküde yaşıyorum...

ben de doğum sonrası,sarkık göbekden ve çatlalaklardan müzdaribim...27yaşım var,azeriyim,baküde yaşıyorum...
Aaaa ne guzel bende kocaelideyim biliyosan 21 yasindayim martta22 olucam hicc sorma kocamn gobegim vardi hamileyken goren ikiz saniyodu o derece catlaklar aldi basini gitti onlar pek sorun degil kapali bi bayanim da sarkik olmasa iyi suan karin egzersiside yapamiyorum denedim aciyo biraz iylessin baslarim sen ne zmn dogum yaptin

Aaaa ne guzel bende kocaelideyim biliyosan 21 yasindayim martta22 olucam hicc sorma kocamn gobegim vardi hamileyken goren ikiz saniyodu o derece catlaklar aldi basini gitti onlar pek sorun degil kapali bi bayanim da sarkik olmasa iyi suan karin egzersiside yapamiyorum denedim aciyo biraz iylessin baslarim sen ne zmn dogum yaptin
kızım 20aylık...senin ki yeni galiba...

ilk yağlar gidecek,sonra sıkılaşma egzersizleri
göğüs için de egzersizler var
ilk sen kilo ver
burada sana tüm bölgesel egzersizleri tavsiye ederiz
ben de aynı yollardan geçtim,hala da yolum var..

ilk yağlar gidecek,sonra sıkılaşma egzersizleri
göğüs için de egzersizler var
ilk sen kilo ver
burada sana tüm bölgesel egzersizleri tavsiye ederiz
ben de aynı yollardan geçtim,hala da yolum var..
Saol cnm diyetisyenedw basladim bir ayda bes kilo verdim eski halime geri donmek istiyorum evrim gecirdim resmn kiyafetlerimn hocbiri olmuyo yaza kadar zayiflamm lazim

sadiye sabırla devam,bu işin hızlı olmasını isteyenler ya kilo veremiyor ya da hızla geri alıyor
yavaş yavaştüm kilolar gidecek ve yaptığımız spor gittikçe artacak,fit olacağız

sadiye sabırla devam,bu işin hızlı olmasını isteyenler ya kilo veremiyor ya da hızla geri alıyor
yavaş yavaştüm kilolar gidecek ve yaptığımız spor gittikçe artacak,fit olacağız
İnsallh cnm daha oncede kiloluydum esimlw tanistigimda 96 kiloydum dugunumde 73 e dusmustum sonra gene aldim cocuk dusundugum ocin zayiflamm gerk desim bes ayda 18 kilo verdim spor ve diyetle gene basa dondm anliycagim bu sefrr 65 gormek istiyorum

İnsallh cnm daha oncede kiloluydum esimlw tanistigimda 96 kiloydum dugunumde 73 e dusmustum sonra gene aldim cocuk dusundugum ocin zayiflamm gerk desim bes ayda 18 kilo verdim spor ve diyetle gene basa dondm anliycagim bu sefrr 65 gormek istiyorum
Zayıflama yarışmasındamısın?hangi takımda?

X