Leslie ile " walk at home" 1GRUP...

evet bugun son günümüz.73.4 ile başladığım maratonu 71.5 ile bitiriyorum.bel : 88 den 84 e, göbek:100 den 97 ye, kalça: 107 den 106 ya, basen: 103 ten 101 e indi.sadece leslie ile :) diyet ve ekstra sporlarla tabiki daha iyi sonuçlar alınacaktır.kaptanima ve grup arkadaşlarıma tesekkur ediyorum.bu grup olmasa zaman zaman kaytarabilirdim devamliligimi sagladiniz.opuyorum sizleri :)

kızlar beni bu konuda aydınlatın dışarıda yürüyüş yapamıyorum diyet yapmıyorum sadece 1 saate yakın spor yapıyorum bu ara leslie de katmak istiyorum kilo verilirmi ve ilk sayfadaki hangi videoları kac gün yapıyorsunuz?

kızlar beni bu konuda aydınlatın dışarıda yürüyüş yapamıyorum diyet yapmıyorum sadece 1 saate yakın spor yapıyorum bu ara leslie de katmak istiyorum kilo verilirmi ve ilk sayfadaki hangi videoları kac gün yapıyorsunuz?
Ben leslie 3 mil walk away the pound u yaptım.Yalnız o video burda yok.3 veya 5 mili yaparsan kilo verirsin diye düşünüyorum.ama zaten 1 saat spor yapıyormuşsun.Hangi sporu yapıyorsun.

Ben leslie 3 mil walk away the pound u yaptım.Yalnız o video burda yok.3 veya 5 mili yaparsan kilo verirsin diye düşünüyorum.ama zaten 1 saat spor yapıyormuşsun.Hangi sporu yapıyorsun.
jillian 30 day ve jillian 6w6p callanetics hareketlerini yapıyorum videoya odaklı yapmıyorum ama bide mari winsor bacak icin pilatesini yapıyorum canım kac dakika bu bahsettiğin videolar?

Sevgili arkadaşlarım.böğlece bi leslie serüvenini de bitirdik.bugüne kadar eşlik eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.başka spor topiklerinde görüşmek dileyi ile...
teşekkürler kaptanım herşey içinnnnn ama yine yapalım tekrardan başlayalım

teşekkürler kaptanım herşey içinnnnn ama yine yapalım tekrardan başlayalım
Canım benim ben kendi adıma 10gün falan spora ara vermek istiyorum.ama inşallah 25martdan falan pilates 2haftada 2bedenle başlamak isistiyorum.bunu o zaman konuşuruz mutlaka. Ama isteyen bu topiyin yönetimini devr alıp kızları toplayıp yapa bilir.

Canım benim ben kendi adıma 10gün falan spora ara vermek istiyorum.ama inşallah 25martdan falan pilates 2haftada 2bedenle başlamak isistiyorum.bunu o zaman konuşuruz mutlaka. Ama isteyen bu topiyin yönetimini devr alıp kızları toplayıp yapa bilir.
anladım kaptanım teş.ler iyi dinlenmeler

X